Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ιταλία – Αγγλία!! (preview)

Με τον Χάρι Κέιν για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, τα «τρία λιοντάρια» κοντράρονται απόψε σε φιλική αναμέτρηση με την Ιταλία στο «Juventus Stadium». Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του ο Ρόι Χότζον.  
Μετά τη νίκη (4-0) επί της Λιθουανίας και τη διατήρηση του απόλυτου στα προκριματικά του Euro 2016, η εθνική ομάδα της Αγγλίας δίνει απόψε ένα πολύ δυνατό τεστ, απ' αυτά που η FA θέλει να προγραμματίζει συνεχώς για να δυναμώνει όσο μπορεί περισσότερο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Τα «τρία λιοντάρια» αντιμετωπίζουν την Ιταλία στο Τορίνο, σε ένα παιχνίδι που για πρώτη φορά ο Χάρι Κέιν θα βρεθεί δίπλα στον Γουέιν Ρούνεϊ στην επίθεση, από το πρώτο λεπτό. Ο ομοσπονδιακός κόουτς της Αγγλίας γνωστοποίησε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο νεαρός φορ της Τότεναμ θα πάρει φανέλα βασικού για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα Ανδρών και θα συνεργαστεί με τον αρχηγό.
Από την πλευρά του, ο Αντόνιο Κόντε έκανε γνωστά τα 11 πρόσωπα που θα παρουσιάσει στην έναρξη της φιλικής αναμέτρησης, στο «Juventus Stadium», χρησιμοποιώντας τους: Μπουφόν, Ρανόκια, Μπονούτσι, Κιελίνι, Φλορέντσι, Παρόλο, Βαλντιφιόρι, Σοριάνο, Νταρμιάν, Έντερ και Πελέ.
«Είναι ευκαιρία να δω ορισμένους ποδοσφαιριστές λίγο περισσότερο και να μπορώ να βγάλω ακόμα καλύτερα συμπεράσματα» είπε ο ομοσπονδιακός κόουτς των Ιταλών.
Η Αγγλία είναι δίχως τους Γουέλμπεκ, Στέρλινγκ, Μπέινς και Μίλνερ, ενώ κλήθηκε ο Μπέρτραντ.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: