Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Η Καλλιθέα «κλωτσάει» τον ρατσισμό!!

«Όχι» στον ρατσισμό λένε οι παίκτες της Καλλιθέας, λαμβάνοντας μέρος στις ενέργειες του ΠΣΑΠ κατά των διακρίσεων στο ποδόσφαιρο, ενώ ενημερώθηκαν και για την επέκταση του προγράμματος «Don’t Fix it».

Η Καλλιθέα «κλωτσάει» τον ρατσισμό
«Κλωτσιά» στον ρατσισμό, αλλά και στην εμπλοκή ποδοσφαιριστών σε στημένους αγώνες, δίνει και ο Καλλιθέα, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Αντιπροσωπία του ΠΣΑΠ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Διονύση Δημόπουλο, τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Λαζανά, τον Γενικό Γραμματέα Κώστα Πούλιο, τον Ταμία και Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων Σταμάτη Συρίγο και τον συνεργάτη του Π.Σ.Α.Π. Κώστα Παπαδόπουλο, επισκέφθηκε τους παίκτες της Καλλιθέας στις Τζιτζιφιές.

inner

Αφού τους ενημέρωσε εκτενώς για την ασφάλιση που έχουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, υπήρξε διάλογος και για φλέγοντα θέματα που απασχολούν το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όπως τον ρατσισμό και το στήσιμο αγώνων.

Συγκεκριμένα, έγινε συζήτηση για την επέκταση του προγράμματος «Don’t Fix it», που αγορά στην προστασία των ποδοσφαιριστών από την εμπλοκή τους σε στημένα παιχνίδια, αλλά και για ρατσιστικά κρούσματα στα γήπεδα.

Μάλιστα, μοιράστηκαν τα χαρακτηριστικά βραχιολάκια με το μήνυμα «όχι στο ρατσισμό», προκειμένου να φτάσει το μήνυμα σε κάθε αποδέκτη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: