Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Σάουθγκεϊτ: «Ομάδα με χαρακτήρα»

Και πως να μην είναι ικανοποιημένος; Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έκανε λόγο για ομάδα με χαρακτήρα μετά το 3-2 της εθνικής Ελπίδων της Αγγλίας απέναντι στη Γερμανία στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, με τα «τρία λιοντάρια» να απαντούν έχοντας βρεθεί δύο φορές πίσω στο σκορ!  
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας Κ21, υποστήριξε ότι ορισμένες φορές πρέπει να έρχονται δύσκολες στιγμές για να πιέσει κανείς τον εαυτό του και να δει τις πραγματικές του δυνατότητες κι αντοχές και αυτό έγινε στο φιλικό με τα «πάντσερ».
«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών μου και τις δύο φορές που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Έχουμε ένα σύνολο με ποιότητα και χαρακτήρα και το δείξαμε αυτό. Ορισμένες φορές πρέπει να έρχονται τα δύσκολα για να δεις που μπορείς να φτάσεις και να αντιληφθείς τις πραγματικές σου ικανότητες. Αυτό συνέβη και σε εμάς στο παιχνίδι με τη Γερμανία και ανταποκριθήκαμε μια χαρά. Είδα όμως και αρκετά που πρέπει να δουλέψουμε για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι» δήλωσε ο Σάουθγκεϊτ. 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: