Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Επέστρεψαν στη βάση!!


Οι διεθνείς παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στη βάση τους, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να μπαίνει σε ρυθμούς Ξάνθης. Εκτός και πάλι ο Σκόνδρας. Στις 18:00 η απογευματινή προπόνηση με τον Ρατς.

Επέστρεψαν στη βάση
Διπλή προπόνηση περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Γεωργιάδη να έχει πλέον και τους διεθνείς παίκτες στη διάθεσή του ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη την Κυριακή, στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι Στέφανος Αθανασιάδης, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Στέλιος Πόζογλου, Ευθύμης Κουλούρης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι
«έκαναν παιχνίδια σε μικρό χώρο με έμφαση στη βελτίωση της κυκλοφορία της μπάλας σε συνθήκες πίεσης. Το αποτέλεσμα του συνεχούς τρεξίματος στα… κόκκινα ήταν αρκετά και εντυπωσιακά γκολ με τον Στέλιο Κίτσιου να σημειώνει “καρέ”», όπως ενημερώνει η ΠΑΕ.

Ο Γιάννης Σκόνδρας ακολούθησε ξεχωριστό πρόγραμμα λόγω της κάκωσης στην ποδοκνημική, που αποκόμισε στη χθεσινή προπόνηση, ενώ τα δικά τους προγράμματα συνέχισαν Χέντβινγκες Μαντούρο και Ρικάρντο Κόστα. Στην απογευματινή προπόνηση η οποία ξεκινά στις 18:00 θα δώσει το "παρών" και ο Ραζβάν Ρατς.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: