Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Πλίτσης: «Άξιος πρώτος ο Ηρακλής»

Τον προσεχή αγώνα του Ηρακλή με τη Λάρισα σχολίασε ο Γιώργος Πλίτσης μιλώντας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε ο βετεράνος γκολκίπερ που φόρεσε την φανέλα και των δύο ομάδων:

«Παρακολουθώ και τον Ηρακλή και γενικά τη Β’ Εθνική. Η ΑΕΛ και Ηρακλής  είναι οι αγαπημένες μου ομάδες. Και οι δυο έχουν την ίδια θέση στην καρδιά μου και δεν έπρεπε να είναι στη Β’ Εθνική. Μακάρι να μπορούσαν ανέβουν  και οι δυο στην Β εθνική».

Για την αγάπη του κόσμου του Ηρακλή: «Η αγάπη του κόσμου και του Ηρακλή μου έδωσε το ερέθισμα  μετά τον Ολυμπιακό που δεν έκανα καλά παιχνίδια να διακριθώ στην ομάδα».

Για την μάχη των πλέι οφ: «Ο Ηρακλής έχει μεγαλύτερο προβάδισμα, παρουσίασε πολύ καλή ομάδα και άξια κατέκτησε την πρώτη θέση».

Για την προτίμησή του ενόψει του αγώνα της Κυριακής: «Δεν μπορώ να υποστηρίξω καμία ομάδα ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ηρακλή. Πάντως θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο η Λάρισα αν θέλει να μπει στα πλέι οφ. Γέρνω λίγο υπέρ της ΑΕΛ γιατί είναι η πατρίδα μου από εκεί ξεκίνησα και χρειάζεται περισσότερο την νίκη από τον Ηρακλή. Η Λάρισα πρέπει να είναι στην Α’ Εθνική τα προβλήματά της ήταν διοικητικά και όχι αγωνιστικά. Πρέπει σε αυτό το παιχνίδι τα παιδιά της ΑΕΛ να έχουν καταλάβει ότι πρέπει να τα  δώσουν όλα».

Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Πλίτσης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: