Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

«Ο Άρης είναι μία οικογένεια»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του Άρη στο μπάσκετ, Άκης Μιχαηλίδης και μίλησε για την γιορτή των «Κίτρινων».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ήταν γενιές Αρειανών εκεί και ήταν μια απίστευτη γιορτή. Ξαναγυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω και συγκινήθηκα από όλα αυτά».
Για τον Σάκη Παπαβασιλείου:
Ο Σάκης Παπαβασιλείου είναι αυτός που με έφερε στον Άρη. Μου έβαλε το… «μικρόβιο» μέσα μου για να ασχοληθώ και έκανε πολύ καλά.
Για το αν θα έκανε τα ίδια αν μπορούσε να επιστρέψει στο παρελθόν:
« Σίγουρα κάναμε λάθη και παραλήψεις και αν μπορούσαμε θα κάναμε κάτι καλύτερο. Ίσως θα έπρεπε να κάνουμε ένα γήπεδο όμως απαιτεί εκατομμύρια κι όταν μια ομάδα κάνει πρωταθλητισμό δεν μπορεί να κάνει γήπεδο. Καμία ομάδα δεν έχει γήπεδο πέρα από τον ΠΑΟΚ που το έχει τυχαία. Κανείς δεν έχει γήπεδο γιατί το κόστος είναι τόσο μεγάλο που δεν υπάρχουν τα περιθώρια».
Για το κλίμα στην εκδήλωση:
«Αυτό που είδα με ευχαρίστησε πάρα πολύ. Ο Άρης είναι μια οικογένεια και το είδα αυτό μετά από πάρα πολλά χρόνια. Το κλίμα ήταν ενωτικό και πραγματικά έμεινα άφωνος. Είδα αυτό που ήθελα πάντα για τον σύλλογο».
Για την ομάδα μπάσκετ:
« Το τελευταίο αποτέλεσμα ήταν αρνητικό όμως η ομάδα ξεκίνησε καλά. Σίγουρα υπάρχει βελτίωση αλλά χρειάζονται λεφτά. Αυτά που γίνεται τώρα, δεδομένου των συγκυριών, είναι σε πολύ καλό επίπεδο».
Για το αν είναι πιθανό να βρεθεί μελλοντικά ο Γιαννάκης στον Άρη:
«Φυσικά και το θεωρώ πιθανό αν υπάρξουν οι συνθήκες. Βέβαια, είναι το οικονομικό και άλλα πολλά. Ο Γιαννάκης για να έρθει θέλει άλλες συνθήκες για να μπορεί να πάρει και παίκτες. Δεν θα έρθει έτσι».
Για το αν πηγαίνει στο γήπεδο:
«Δεν πηγαίνω πολύ συχνά. Εγώ το γήπεδο το αισθάνομαι σαν τον σπίτι μου και αν το φέρουν οι  συγκυρίες θα πηγαίνω πιο συχνά».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: