Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Χριστοδούλου: «Ο Πανιώνιος έχει ιστορία και παλεύει ως το τέλος»

Ο Πανιώνιος αν και δεν έχει υποβιβαστεί ακόμη και μαθηματικά, ωστόσο βρίσκεται με το ένα πόδι στην Α2 και για τα δεδομένα στην ομάδα, μίλησε στο Novasports, ο Χρήστος Χριστοδούλου.
Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Πανιώνιος, μίλησε στο Novasports, μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας με τον Παναθηναϊκό (30/03) και ανέφερε:
«Δυστυχώς είναι μια χρονιά που ξεκίνησε λάθος. Η αποχώρηση του κ. Λιανού έγινε τελευταία στιγμή. Η νέα διοίκηση ανέλαβε τον Οκτώβριο. Προσπαθήσαμε να σώσουμε την κατάσταση και να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Παρ’ όλα αυτά κάποιες λάθος αποφάσεις και ατυχίες μας έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση».
Ποιο είναι το νέο ζητούμενο του Ιστορικού; «Ο Πανιώνιος έχει ιστορία και θα συνεχίσει να παλεύει μέχρι το τέλος της χρονιάς, με ό,τι δυνάμεις έχουμε. Θα κοιτάξουμε να οργανωθούμε και του χρόνου να ανέβουμε άμεσα στην Α1, εκεί όπου ανήκουμε».
Οι άνθρωποι που συγκρότησαν φέτος τη διοίκηση, θα μείνουν στις θέσεις τους; Και ποια είναι τα πλάνα; «Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για οργάνωση. Απόφαση της διοίκησης είναι να γίνει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να επιστρέψει άμεσα η ομάδα στην Α1.
Ο κόσμος θα πρέπει να είναι μαζί μας και στη νέα προσπάθεια που κάνουμε. Με τη βοήθεια τους, να επιστρέψουμε στην Α1. Μετά από 35 χρόνια, δυστυχώς έχουμε αυτή την κακή παρένθεση».
Σε ό,τι αφορά τους παίκτες του φετινού ρόστερ, διευκρίνισε πως «όλοι οι παίκτες πονάνε και προσπαθούν. Δυστυχώς μέχρις εκεί φτάνουν οι δυνάμεις της ομάδας. Δεν έχουμε παράπονο από τα παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: