Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

«Ομόνοια μετά από χρόνια»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος της διοικούσας επιτροπής του Άρη, Λεωνίδας Μπακούρας και μίλησε για την γιορτή των «Κίτρινων».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Μετά από τόσα χρόνια υπήρχε ομόνοια, δεν υπήρχαν αποδοκιμασίες όπως παλιά και ίσως το πάθημα έγινε μάθημα. Ήρθαν άνθρωποι που έζησαν τρία πρωταθλήματα όπως ο Χολέβας. Υπάρχει ένα παρελθόν και πρέπει το μέλλον να είναι καλύτερο για τον Άρη. Ο κόσμος τρέχει στα γήπεδα της περιφέρειας μέσα στις λάσπες και παλεύει να βγει από το αδιέξοδο. Ήταν μια εκδήλωση που θα μείνει. Παλαίμαχοι, πρόεδροι και σύνδεσμοι ήμασταν όλοι μαζί μια οικογένεια. Έχουμε δύναμη να συνεχίσουμε και ελπίζω το Σάββατο να είμαστε όλοι μαζί και να κερδίσουμε το παιχνίδι για να φύγουμε από την Γ’ εθνική».
Για την υποδοχή του Χολέβα:
«Τον υποδεχτήκαμε με τον Κούη γιατί έκανε τόσες ώρες με το τρένο απλά για να κάτσει δύο ώρες μαζί μας. Φορούσε μια κίτρινη γραβάτα και πέρασε το μήνυμα του».
Για το αν θα βγει ο Άρης:
«Είμαι σίγουρος 100% πως θα βγει ο Άρης. Και εμείς έχουμε αγώνες και οι άλλοι όμως εμείς είμαστε καλύτεροι. Θα κερδίσουμε το Σάββατο και οι αντίπαλοι μας δεν είναι η Ρεάλ. Πιστεύω πως ο Άρης δεν θα έχει απώλειες ενώ οι άλλες δύο ομάδες θα έχουν».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: