Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Φαν Χάαλ: «Είναι στο χέρι των παικτών μου...»

Κατανοητή έχει κάνει ο Λουίς Φαν Χάαλ τη φιλοσοφία του στους ποδοσφαιριστές του και πλέον, όπως τόνισε ο Ολλανδός κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι στο χέρι των παικτών του η εφαρμογή όλων όσων ζητάει και θέλει να βλέπει μέσα στο γήπεδο.  
Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι του συλλόγου, αναφέρθηκε στον τρόπο που αντιλαμβάνεται εκείνος το ποδόσφαιρο, το στόχο που έχει σε κάθε ομάδα που αναλαμβάνει και αυτό που του αρέσει να βλέπει.
Όπως ξεκαθάρισε, οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωρίζουν πλέον πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο και είναι δικό τους θέμα να το κάνουν σωστά...
«Το πιο σημαντικό, είναι ότι σκέφτομαι για τον κάθε άνθρωπο όπως ακριβώς πρέπει για ένα ανθρώπινο ον. Δεν θεωρώ τους ποδοσφαιριστές μου απλά κάποιους που πρέπει να κλωτσάνε τη μπάλα. Με ενδιαφέρει το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται και θέλω να τους γνωρίζω καλύτερα. Μου αρέσει το επιθετικό ποδόφαιρο και γι' αυτό προσπαθώ να έχω παίκτες που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μου και να μπορούν να εφαρμόσουν αυτό που θέλω. Οι ποδοσφαιριστές μου στη Γιουνάιτεντ, γνωρίζουν πλέον πολύ καλά όσα τους ζητάω να κάνουν, όμως είναι δικό τους θέμα τώρα να το κάνουν μέσα στο γήπεδο» ήταν τα λόγια του Φαν Χάαλ. 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: