Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Αυτό είναι το παλάτι του Τζέραντ! (pics)

Το καλοκαίρι θα αφήσει το αγαπημένο του Λίβερπουλ για το Μαλιμπού. Μετά από μια ολόκληρη ζωή στα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας, θα συνεχίσει την καριέρα του στους LA Galaxy και θα μένει σ'ένα παλάτι περίπου 1.100 τμ. μαζί με την οικογένειά του. Ο Στίβεν Τζέραρντ μπαίνει στην εποχή της αμερικάνικης «απόλαυσης».
Στο Μαλιμπού και σε απόσταση μόλις 10 λεπτών από τη διάσημη παραλία Σάντα Μόνικα, ο Στίβεν Τζέραρντ μαζί με την πανέμορφη σύζυγό του και τις τρεις κόρες του, θα απολαύσουν για τα επόμενα 2 χρόνια το απίστευτο σπίτι που του εξασφάλισε η νέα του ομάδα.

Η διοίκηση των LA Galaxy θα πληρώνει ενοίκιο περίπου 60.000 λίρες το μήνα για το σπίτι το οποίο αποτελείται μεταξύ άλλων από 6 κρεβατοκάμαρες, 9 μπάνια, ειδική αίθουσα για σάουνα, γυμναστήριο, δύο πισίνες, αίθουσα για μπιλιάρδο, κινηματογραφική αίθουσα και πάρκινγκ για τρία αυτοκίνητα.



Η ζωή της οικογένειας στο ηλιόλουστο Μαλιμπού σίγουρα θα είναι διαφορετική. Ακόμη πάντως και αν ο Στίβεν δεν καταφέρει να προσαρμοστεί εύκολα χωρίς τη φανέλα της Λίβερπουλ πάνω του, οι τρεις κόρες του και η σύζυγός του, δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα προσαρμογής σε τέτοια έπαυλη.



*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: