Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Βάλτους να σπάνε πέτρες σε ξερονήσια!!

«Ζητήσαμε βοήθεια από την FIFA και την UEFA» δήλωσε ο υφυπουργός αθλητισμού Κοντονής Σταύρος αμέσως μετά τη συνάντηση εργασίας που είχε με τους εκπροσώπους της παγκόσμιας και της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Τι θα πει αυτό; Θα πει ότι ο σύριζας είναι αποφασισμένος και στον αθλητισμό να κάνει τα δικά του, όλα αυτά τα νεφελώδη και παραμυθένια, όμως χρειάζεται και τη... βοήθεια της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ.
Έτσι λέει ο Κοντονής Σταύρος. Ο αποδυτηριάκιας λέει άλλα. Δεν έχει καμμία ανάγκη την ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ η κυβέρνηση αν πράγματι θέλει να προχωρήσει σε τομές. Σε ρήξεις. Σε ανατροπές. Καμμία διεθνής αρχή δεν θα τον εμποδίζει σε κάθε ουσιαστική πολιτική παρέμβαση.
Τέλος πάντων, να ερμηνεύσουμε τη δήλωση του υφυπουργού, ότι ζήτησε βοήθεια από ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ. Με μια κουβέντα, ο Κοντονής Σταύρος είπε ότι στην Ελλάδα έχουμε προβλήματα, ότι είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο και για να παράξουμε αποτέλεσμα ζητάμε να κάνετε το κορόιδο όσον αφορά το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ:
Τι να του πούμε του Έλληνα υφυπουργού; Όχι, βέβαια, ότι αυτά που λες δεν λέγονται. Στο φινάλε οι εκπρόσωποι είναι κατώτερα κλιμάκια. Η θέση των διεθνών ποδοσφαιρικών θεσμών είναι ξεκάθαρη. Κάνε ό, τι θες, κύριε υπουργέ, με την αλητεία των γηπέδων, βάλε στη φυλακή και να σπάνε πέτρες οι χούλιγκαν σε ξερονήσια, όμως στα καθαρώς ποδοσφαιρικά ζητήματα το κράτος, το κάθε κράτος είναι στην απ' έξω. Εμείς, σα ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ ξέρουμε από Ελλάδα μονάχα την ΕΠΟ.

ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΕΧΕΙ η τσέπη του Σαββίδη και του Μελισσανίδη, γράφει ο apodytiriakias.gr

Πιάσε την ΑΕΚ, άσε τον Ηρακλή που επανέρχεται κι αυτός, στο δρόμο είναι κι αυτός, στην σούπερ ληγκ. Πόσους και ποιους παίκτες από την εθνική ομάδα θα ήθελε στο ρόστερ της η ΑΕΚ. Αυτό είναι το ερώτημα που πιθανότατα να βγάζει αποκαλύψεις.
Ο Ολυμπιακός κάνει πρωταθλητισμό κι έχει στη σκέψη τη διάκριση στην Ευρώπη. Στο ίδιο πλάνο θα είναι και η ΑΕΚ από την προσεχή σαιζόν. Όπως και ο ΠΑΟΚ, άλλωστε. Δεν βάζουμε στο παιχνίδι τον Παναθηναϊκό, που επίσης παίζει πρώτο τραπέζι πίστα στο πρωτάθλημα αλλά λόγω στενότητας οικονομικής δεν είναι σε θέση να κτυπήσει την απόκτηση ενός διεθνούς. Να ανταγωνιστεί την τσέπη του Ιβάν Σαββίδη και του Δημήτρη Μελισσανίδη.
Ολυμπιακός, λοιπόν, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ποιους ποδοσφαιριστές θα ήθελαν από την εθνική ομάδα, για να ισχυροποιηθούν περισσότερο. Έκανα την ερώτηση στην παρέα. Το συμπέρασμα είναι ότι στην ομάδα τους τη διαφορά θα την έκανε η προσθήκη δύο παικτών, των σέντερμπακ Παπασταθόπουλου, Μανωλά. Οι ενστάσεις, αν υπάρχουν, είναι δικές σας.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: