Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Μήτρογλου, ο «δήμιος» του Άρη

Σε «δήμιο» του Άρη τείνει να εξελιχτεί ο Κώστας Μήτρογλου. Ο νεαρός άσος σημείωσε το μοναδικό γκολ του Ατρόμητου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και χάρισε μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του με 1-0 επί των Θεσσαλονικιών. Ο «πιστολέρο» είχε εκτελέσει και πέρυσι τους Θεσσαλονικείς στην έδρα τους, αλλά τότε είχε «πυροβολήσει» δύο φορές.

Ο «πιστολέρο» του Ατρόμητου ξαναχτύπησε μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και χάρισε το πρώτο τρίποντο στους «κυανόλευκους» στη φετινή Super League.  Παράλληλα, το γκολ του Μήτρογλου είναι το πρώτο που πετυχαίνει ο Ατρόμητος επί του Άρη επί εποχής Γιώργου Δώνη. Έπειτα από όλα αυτά αναρωτιέται κανείς πως θα ήταν δυνατόν να χαθεί αυτή η νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Η κεφαλιά του νεαρού επιθετικού στο 19΄έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σηφάκη και αυτό το γκολ ήταν αρκετό για να ορίσει το νικητή του αγώνα. Ο Δώνης ρίσκαρε με την επιλογή του Ζουέλα σε θέση αμυντικού μέσου, αλλά δικαιώθηκε από την απόδοση του Αγκολέζου που «έβγαλε» μάτια. Επιπλέον, η εξαιρετική εμφάνιση του Πίτου Γκαρσία (ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο) ήταν καθοριστική για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Από την άλλη, ο Σάκης Τσιώλης θα πρέπει να προβληματιστεί πολύ από την εμφάνιση των παικτών του, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την πρώτη ήττα του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο του Άρη . Και φυσικά ο Τσιώλης θα πρέπει να κάνει συστάσεις στον Σολτάνι, ο οποίος στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου πέταξε αναίτια τη μπάλα στο πρόσωπο του Επστάιν και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες για ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Ο προπονητής των γηπεδούχων είδε τον Ατρόμητο να μπαίνει από νωρίς πολύ δυνατά στο ματς και να έχει την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας. Όταν ο Καστίγιο απώλεσε μεγάλη ευκαιρία στο 17΄από θέση τετ α τετ ο Τσιώλης άρχισε να «δαγκώνεται». Τελικά το… κακό ήρθε στο 19΄και όσα έκανε ο Τσιώλης δεν ήταν ικανά να αλλάξουν την κατάσταση. Η πρόωρη αντικατάσταση του Τόχα από τον Καζναφέρη ήταν μία από τις κινήσεις του προπονητή του Άρη, η οποία βρήκε απάντηση από τον Ατρόμητο μέσα στο γήπεδο. Όπως και όλα όσα προσπάθησαν να κάνουν οι «κιτρινόμαυροι»…

Ο νικητής Ατρόμητος παρουσίασε μια πολύ δουλεμένη και πειθαρχημένη ομάδα, μια κλασική ομάδα Δώνη, δηλαδή. Απλά σε σχέση με την περσινή σεζόν ο Ατρόμητος έχει και τον Κώστα Μήτρογλου. Τον παίκτη, δηλαδή, που μπορεί να τελειώνει επιτυχημένα ότι καλό δημιουργούν οι συμπαίκτες του. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουν οι «κυανόλευκοι» είναι η απραξία τους όταν έχουν το προβάδισμα. Διότι αν δεν τελειώνεις το ματς όταν έχεις την ευκαιρία να το κάνεις, κάποτε θα το πληρώσεις.The Player
 

Υπομονή ζήτησε ο Παντελή!!

Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του Ηρακλή πραγματοποίησαν νέα συνάντηση με τον Ανδρέα Παντελή προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς γίνεται από εδώ και πέρα με τους παίκτες να εκφράζουν τον έντονο προβληματισμό τους για την καριέρα τους, καθώς τα πάντα είναι στον… αέρα.
Υπομονή ζήτησε ο Παντελή
Οι περισσότεροι τόνισαν ότι θέλουν να αγωνιστούν με την κυανόλευκη στολή τη νέα σεζόν, αλλά υπάρχουν και βιοποριστικοί λόγοι, κάτι που τους κάνει να σκέφτονται το ενδεχόμενο να αρχίσουν επαφές με άλλες ομάδες.
Ο Κύπριος για ακόμη μία φορά τους επισήμανε ότι αν θέλουν να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή τους σε άλλο σύλλογο αυτός δεν έχει τη δυνατότητα να τους εμποδίσει, ενώ τους υπογράμμισε πως βάσει λογικής στις 20 Σεπτεμβρίου στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων θα διαλευκάνουν όλα. Τόσο για τη δικαίωση του Ηρακλή, όσο και για την κατηγορία που θα συμμετάσχει.
Πηγή: bluearena.gr

"Η ομάδα είναι ήδη επιτυχημένη"

Αισιόδοξος για το μέλλον της Εθνικής δήλωσε ο Ηλίας Ζούρος που χαρακτήρισε την ομάδα επιτυχημένη, ανεξαρτήτως του αν θα προκριθεί στα ημιτελικά ή όχι.
"Η ομάδα είναι ήδη επιτυχημένη"
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, μίλησε για το ματς της Δευτέρας με τη Γεωργία, το αποτέλεσμα του οποίου ωστόσο δεν αλλάζει κάτι για την Ελλάδα που προκρίνεται ως τρίτη, για την ήττα από τη Ρωσία, αλλά και για τον επικείμενο αντίπαλο στους «8» (Ισπανία ή Γαλλία). Μάλιστα επ’ αυτού τόνισε πως είναι λάθος να επιλέγεις αντιπάλους.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ηλίας Ζούρος:
Για το ματς της Δευτέρας κόντρα στη Γεωργία:
«Χρειαζόμαστε νίκη κόντρα στην Γεωργία τη Δευτέρα, όχι για ψυχολογικούς λόγους, αλλά για να συνεχίσουμε την καλή δουλειά. Χθες με τους Ρώσους είχαμε μία κακή βραδιά, όμως δικαιούμαστε μία. Σκοπός όπως έχω πει είναι να βελτιωνόμαστε στην άμυνα μας. Εκεί δίνω έμφαση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι φτάσαμε στο Κάουνας (εκεί θα διεξαχθεί η προημιτελική, ημιτελική και τελική φάση) άξια».
Για το προφίλ της Γεωργίας:
«Πρέπει να βρούμε ρυθμό κόντρα στη Γεωργία. Είναι περίεργη ομάδα, απρόβλεπτη καθώς σουτάρει πολύ από την περιφέρεια και με τους ψηλούς της. Όλοι οι παίκτες θα πάρουν χρόνο συμμετοχής καθώς έρχεται το ματς των προημιτελικών».
Για το αν προτιμά Γαλλία ή Ισπανία στους «8»:
«Δεν υπάρχει καλός ή κακός αντίπαλος. Δεν επιλέγουμε αντιπάλους. Η ομάδα είναι νέα, χτίστηκε φέτος για να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Είναι λάθος να επιλέγεις αντιπάλους. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί μέχρι τέλους, να διατηρήσουμε την καλή εικόνα που δείξαμε και με την οποία κερδίσαμε τον σεβασμό των αντιπάλων μας».
Για τη Γαλλία:
«Γνωρίζω το γαλλικό μπάσκετ καλά όμως έχουν προστεθεί πολλοί παίκτες από το NBA και αυτό αλλάζει την εικόνα την ομάδας, την κάνει πιο αμερικανική. Όπως και να έχει εμείς ‘κατασκοπεύουμε’ και τους δύο ενδεχόμενους αντιπάλους μας για αυτό το λόγο ο Δημήτρης Πρίφτης αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο γήπεδο και παρακολουθεί το ματς Ισπανία-Γαλλία».
Για την συνέχεια:
«Πρέπει να δείξουμε πιο συγκεντρωμένοι. Σήμερα είμαστε πιο ήρεμοι. Το πάθημα μας έγινε μάθημα με τη Ρωσία αφού χαλαρώσαμε μετά από κάποιο σημείο. Το σημαντικό όμως είναι ότι είμαστε ομάδα, είμαστε όλοι μαζί και είμαστε αγαπημένοι. Εγώ κοιτάζω τη δική μου ομάδα. Είμαι χαρούμενος που δουλεύω στην Εθνική, για το κλίμα που επικρατεί, αλλά και για το μέλλον. Είμαι αισιόδοξος για το ‘αύριο’ αυτής της ομάδας, όπως και να έχει όμως είναι ήδη επιτυχημένη».
Πηγή: sport-fm.gr

Η νίκη ήρθε από την άσπρη βούλα!!

Η Νυρεμβέργη με δύο πέναλτι του Τίμι Σίμονς νίκησε με 2-1 την Κολωνία εκτός έδρας , περνώντας στην 7η θέση της Bundesliga.
Η νίκη ήρθε από την άσπρη βούλα
Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 31' όταν ο Φούλνερ κέρδισε πέναλτι από τον Ζερομέλ, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σίμονς κάνοντας το 0-1. Η Νυρεμβέργη «ζευγάρωσε» τα τέρματα της στο 36' όταν ο Ζερομέλ υπέπεσε σε νέο πέναλτι, αυτή την φορά στον Πέκχαρτ και ο Σίμονς νίκησε ξανά τον Ρένσινγκ σημειώνοντας το δεύτερο του γκολ στον αγώνα.
Η Κολωνία μείωσε στο 39' με αριστερό σουτ του Τσιχί από την μικρή περιοχή, ενώ στο 42' η Νυρεμβέργη έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πέκχαρτ.
Οι γηπεδούχοι παραλίγο να ισοφαρίσουν στο 60', όμως η κεφαλιά του Πέζτσκο μετά από την σέντρα του Ρίχτερ από τα δεξιά έφυγε δίπλα από το δοκάρι. Η Κολωνία τελείωσε και αυτή με δέκα παίκτες τον αγώνα, αφού στο 76' ο Μπρέγκο αποβλήθηκε για φάουλ στον Εσβάιν.
Πηγή: aek365.gr

«Δουλειά στην επίθεση»

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ούτε την έδρα του, ούτε και το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο 66' όταν η Κέρκυρα έμεινε με 10 παίκτες κι έτσι έμεινε στο «Χ» με τους Φαίακες.
«Δουλειά στην επίθεση»
Ο τεχνικός των Αρκάδων, Οσκαρ Φερνάντεθ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Είχαμε μια ένταση για να παίξουμε καλά, δεν μας βγήκε, αλλά θεωρώ ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα».
Οσον αφορά στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν σκόραρε τόνισε: «Είναι αλήθεια ότι έχουμε παίκτες όπως ο Μπακασέτας που δεν έχει εμπειρία. Εχουμε και τον Περόνε έξω κι άλλοι παίκτες έχουν προβλήματα. Οσο για τον Χούλι έκανε καλό ματς αλλά δεν τα καταφέραμε».
Για τη συνέχεια επεσήμανε: «Η ομάδα ξεκίνησε από το μηδέν κατάφερε να πάρει ένα βαθμό, πρέπει να δουλέψουμε πιο καλά στο κομμάτι της επίθεσης».

πηγή: sportdog.gr

«Είμαστε ικανοποιημένοι»

Ικανοποιημένος έμεινε ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς από την ισοπαλία που απέσπασε η Κέρκυρα στην Τρίπολη από τον τοπικό Αστέρα, που είχε κι αριθμητικό πλεονέκτημα για μισό ημίχρονο στην επανάληψη.
«Είμαστε ικανοποιημένοι»
«Ηταν ένα θετικό αποτέλεσμα για μας. Από την αρχή είχαμε καλό ρυθμό, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες κι αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να σκοράρουμε.
Οταν μείναμε με 10 παίκτες ο αντίπαλος μας πίεσε, όμως ο Μάριο βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα. Τελικά είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία και συνεχίζουμε», είπε ο τεχνικός των Κερκυραίων.

Υπάρχει πρόβλημα...

Με το... αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις και στο ιταλικό πρωτάθλημα η Ρόμα, η οποία μετά τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ από την Σλόβαν Μπρατισλάβας, σήμερα έχασε στην πρεμιέρα της στο Καμπιονάτο εντός έδρας από την Κάλιαρι με 2-1!
Υπάρχει πρόβλημα... (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Κόντι στο 68’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Χοσέ Άνγκελ αποβλήθηκε για τους Ρωμαίους και πλέον τα πράγματα είχαν γίνει πολύ δύσκολα. Έτσι λοιπόν, στις καθυστερήσεις του ματς ο Ελ Καμπίρ έκανε το 2-0, ενώ για την Ρόμα απλά μείωσε ο Ντε Ρόσι στο 97'. Μετά και από τη σημερινή «σφαλιάρα» το κλίμα για τον Λουίς Ενρίκε δεν είναι καθόλου καλό...

Στα άλλα ματς της ημέρας, η Αταλάντα με δύο τέρμα του Μάξι Μοράλες πήρε το 2-2 από τη Τζένοα, ενώ η νεοφώτιστη Νοβάρα με το ίδιο σκορ (2-2) έφυγε με βαθμό από τη Βερόνα στο πρώτο της ματς στην Serie A ύστερα από 55 χρόνια.


Αντίθετα, νικηφόρα ξεκίνησαν στο νέο πρωτάθλημα η Φιορεντίνα, 2-0 εντός την Μπολόνια και η Ουντινέζε, 2-0 εκτός την Λέτσε.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

Παρασκευή (09/09)


Μίλαν-Λάτσιο 2-2
(29' Ιμπραΐμοβιτς, 33' Κασάνο-12' Κλόζε, 21' Σισέ)

Σάββατο (10/09)

Τσεζένα-Νάπολι 1-3
(24' Γκουάνα - 3' Λαβέτσι, 67' Καμπανιάρο, 87' Χάμσικ)

Κυριακή (12/09)

Γιουβέντους-Πάρμα 4-1

(17' Λιχστάινερ, 58' Πέπε, 74' Βιδάλ, 83' Μαρκίζιο - 92' πεν. Τζιοβίνκο)

Ρόμα-Κάλιαρι 1-2
(97' Ντε Ρόσι - 68' Κόντι, 94' Ελ Καμπίρ)

Κατάνια-Σιένα 0-0

Κιέβο-Νοβάρα 2-2
(5' Πελισιέ, 24' Τερό - 27' Μαριανίνι, 86' Πάτσι)

Φιορεντίνα-Μπολόνια 2-0
(20' Τζιλαρντίνο, 47' Τσέρτσι)

Τζένοα-Αταλάντα 2-2
(6' Βελόσο, 55' Μέστο - 8', 43' Μοράλες)

Λέτσε-Ουντινέζε 0-2
(2' Μπάστα, 16' Ντι Νατάλε)

Παλέρμο-Ιντερ (21.45)


πηγή: sportdog.gr

Στη Χάγη αύριο ο ανακριτής για τα στημένα ματς!!

Αύριο ταξιδεύει για τη Χάγη ο 9ος τακτικός ανακριτής Γ.Κασίμης, διερευνώντας στοιχεία για το σκάνδαλο της "παράγκας Νο2".

Στη Χάγη αύριο ο ανακριτής για τα στημένα ματς
Στο διήμερο της παραμονής του θα επισκεφθεί τη Europol και τη Eurojust, ζητώντας συνδρομή για την υπόθεση των στημένων αγώνων. Μάλιστα θα επιδιώξει να ανοίξουν και οι λογαριασμοί των κατηγορουμένων σε Τράπεζες του εξωτερικού και σε "φορολογικούς παραδείσους".
Πηγή: dikisports.blogspot.com

Ολυμπιάδα με Αργεντινή και Βραζιλία!!

Η Αργεντινή και η Βραζιλία εξασφάλισαν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, καθώς προκρίθηκαν στον τελικό του Παναμερικανικού πρωταθλήματος.
Ολυμπιάδα με Αργεντινή και Βραζιλία
Η Αργεντινή ύστερα από ένα παιχνίδι θρίλερ κέρδισε το Πουέρτο Ρίκο με 81-79, έχοντας μεγάλους πρωταγωνιστές τους Σκόλα (27π. με 12/17δ.), Τζινόμπιλι (23π. με 6/9τρ., 7ασ.) Στην αντίπερα όχθη, κορυφαίος ήταν ο Μπαρέα 20π.

Η Βραζιλία απ' τη μεριά της επιβλήθηκε της Δομινικανής Δημοκρατίας με 83-76. Πρωταγωνιστές των Βραζιλιάνων ήταν οι Μασάδο (20π. με 5/8τρ.) και Χουέρτας (19π., 7ασ.) ενώ από τους χαμένους προσπάθησε ο Μαρτίνεζ (18π., 15ρ.)

πηγή: sportdog.gr

"Πάντα κατεβαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίζουμε"

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra, ο Νίκος Αναστόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τονίζοντας παράλληλα ότι στόχος του ΟΦΗ είναι πάντα η κατάκτηση της νίκης.
"Πάντα κατεβαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίζουμε"
Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ
Για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τoν Ατρόμητο: «Στο παιχνίδι αυτό είχαμε πει να έχουμε ετοιμότητα. Είχαμε δύο εβδομάδες προετοιμασίας και στην τρίτη είχαμε το ματς και θέλαμε να είμαστε έτοιμοι. Πιστεύω τα καταφέραμε».
Για την καλή εικόνα του ΟΦΗ στο φιλικό με τον Oλυμπιακό: «Εμείς δεν επιτρέψαμε να κάνει το παιχνίδι του ο Oλυμπιακός. Ο Oλυμπιακός, έχει ξεφύγει, είναι μια ταχύτητα παραπάνω από τις άλλες ομάδες. Πιστεύω ότι και εγώ αν ήμουν παίκτης ενόψει ενός παιχνιδιού Champions League θα ήμουν πιο προσεκτικός και θα φυλαγόμουνα, έτσι λίγο χαλάρωσαν. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε μια καλή τακτική και τα καταφέραμε. Όταν θα έρθουν τα επίσημα παιχνίδια με αυτές τις ομάδες, Oλυμπιακό,, Παναθηναικό και ΑΕΚ , θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα».
Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ: «Πιστεύω ότι τα καινούρια παιδιά θα μπουν στην ομάδα και θα ενσωματωθούν. Yπήρχαν παίκτες που έπαιζαν μαζί για πρώτη φορά. Από τη στιγμή που θα έχουμε δυο εβδομάδες στη διάθεσή μας θα ρίξουμε το βάρος στην ομοιογένεια έτσι ώστε να παρουσιάσουμε καλή εικόνα. Θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και κάθε παιχνίδι έχει τη σημασία του. Εμείς ετοιμαζόμαστε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Κατεβαίνουμε στο γήπεδο πάντα για να κερδίζουμε. Το αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος και μας κερδίσει, είναι άλλο θέμα».
Για το αν θα έχει πρόβλημα ο ΟΦΗ να παίξει Τετάρτη: «Δεν έχουμε πρόβλημα να παίξουμε όποτε μας ορίσει τους αγώνες η Super League. Είμαστε ευχαριστημένοι μόνο όταν κερδίζουμε. Όμως όταν παίρνεις έναν πόντο, πρέπει να υπολογίζεις και τις συνθήκες που το καταφέρνεις αυτό».

H 4άρα της Γιούβε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε όλα τα γκολ από το ματς Γιουβέντους - Πάρμα 4-1
H 4άρα της Γιούβε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ειδικός φόρος σε όλα τα ακίνητα μέσω ΔΕΗ!!

Κόβεται ένας μισθός από όλους τους αιρετούς άρχοντες - Έκκληση στους εφοπλιστές να βοηθήσουν.
Ειδικός φόρος σε όλα τα ακίνητα μέσω ΔΕΗ
Ειδικό τέλος στην ακίνητη περιουσία που θα εισπραχθεί μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ αποφάσισε η κυβέρνηση προκειμένου όπως είπε ο υπουργός Οικονομικών να συλλέγουν άμεσα νέα κονδύλια.
Το τέλος στα ακίνητα θα είναι μεσοσταθμισμένο - Θα ξεκινά από 0,5 ευρώ και θα φτάνει τα 10 ευρώ.
Οι λεπτομέρειες θα δοθούν την Τρίτη και όπως δεσμεύτηκε ο κ. Βενιζέλος το νέο τέλος θα εφαρμοστεί αφού ληφθούν υπόψη και κοινωνικά κριτήρια.
Υποστήριξε πάντως ότι δεν υπάρχει καμία πλέον επιβάρυνση στους Έλληνες πολίτες χρειάζεται όμως ένας μηχανισμός άμεσης απόδοσης.
Η αλήθεια όμως είναι ότι ,όπως ανέφερε ο κ. Βενιζέλος,υπάρχουν σοβαρές υστερήσεις στα έσοδα. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζονται 2 δισ. ευρώ ή 1% του ΑΕΠ.
Το πρωτογενές έλλειμμα το 2009 ήταν πάνω από 24 δισ. ευρώ και το 2010 ήταν 11,2 δισ. ευρώ.
Το 2011 θα είναι στα 1,8 δισ. ευρω. Αυτό σημαίνει όπως είπε ο υπουργός οικονομικών ότι « εάν εφαρμόσουμε τους στόχους το 2012 θα έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα 3 δισ. ευρώ».
Ο κ.Βενιζέλος διέψευσε τις φήμες για την επικείμενη χρεοκοπία της Ελλάδας και επανέλαβε ότι δεν είναι είναι οργανωμένη σπέκουλα που αφορά το ευρώ τονίζοντας «είμαστε σε επαφή με τον επίτροπο Όλι Ρεν - Δεν υπάρχει πρόβλημα με τη συμφωνία μας με την Τρόικα.
Η στάση ορισμένων κρατών μελών είναι το πρόβλημα μας. Όχι η Τρόικα. Για παράδειγμα άλλα κράτη δέχονται πολιτικές πιέσεις στο εσωτερικό τους, ή προβλήματα με τις τράπεζες τους, κι έτσι μεταφέρονται αυτά τα προβλήματα στην ευρωζώνη».
Παράλληλα το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε περικοπή ενός μισθού από όλους τους αιρετούς άρχοντες απόφαση η οποία δείχνει την ακραία θέση στην οποία βρίσκεται η χώρα.
Είναι φανερό ότι οι κινήσεις πλέον της κυβέρνησης είναι «απεγνωσμένες».Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι όπως ανακοίνωσε ο κ.Βενιζέλος ο πρωθυπουργός θα καλέσει τον εφοπλιστικό κόσμο «για να διερευνηθεί με ποιο τρόπο μπορούν οι Έλληνες εφοπλιστές να μετάσχουν στην προσπάθεια διάσωσης της χώρας».
Τέλος ανακοινώθηκε ότι θα ψηφιστεί νωρίτερα εφέτος ο προυπολογισμός του 2012. Το προσχέδιο θα κατατεθεί 3 Οκτωβρίου.
Πηγή: newsbeast.gr

Πώς το έκανες αυτό;; (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την απίστευτη ευκαιρία που έχασε ο Χόρχε Μολίνα της Μπέτις στο ματς με τη Μαγιόρκα και δεν θα το πιστεύετε!!
Πώς το έκανες αυτό;; (ΒΙΝΤΕΟ)