Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

«Αν δεν μπορείς, καταστρέφεις τον αντίπαλο»

Ο μέσος του Εργοτέλη, Μιχάλης Φραγκουλάκης, μίλησε στον Sentra 103,3 για την ανατροπή και την νίκη επί του ΠΑΟΚ. Είπε: 

Για το γεγονός πως στις πρώτες δυο αγωνιστικές ο Εργοτέλης έχει ανατρέψει εις βάρος του σκορ:«Αν ο διαιτητής δεν σφυρίξει δεν σταματάμε την προσπάθειά μας. Αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα της ομάδας που αν το διατηρήσουμε μόνο καλό θα μας κάνει».

Για το ότι αρκετοί παίκτες είναι πολλά χρόνια στην ομάδα: «Είμαστε μια ομάδα με το ίδιο υλικό με πέρσι. Αυτό είναι στα συν γιατί είναι δύσκολο να δέσει μια ομάδα με πολλούς παίκτες μέσα σε ένα καλοκαίρι στην προετοιμασία. Είμαστε μια οικογένεια. Αυτό είναι το στοιχείο που μας κρατάει στην πρώτη κατηγορία τόσα χρόνια».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές : «Κανείς δεν παίζει αμέσως βασικός. Περνάς από ακαδημίες και μικρότερες ομάδες. Έχουμε νέα παιδιά που θα πάρουν ευκαιρίες για να δείξουν ότι αξίζουν».

Για τους στόχους του Εργοτέλη τη φετινή σεζόν: «Υπάρχει κάθε χρόνο η “κοιλιά” που κάνει κάθε ομάδα. Κάποιες φορές ξεκινούσαμε καλά αλλά μέναμε πίσω λόγω αυτή της “κοιλιάς”. Σαν ομάδα πρέπει να έχουμε σταθερή απόδοση και να μην έχουμε μεταπτώσεις στα παιχνίδια. Δεν θα έλεγα ότι τα πλέι- οφ δεν είναι ανάμεσα στους στόχους μας».

Για τον Νίκο Καραγεωργίου: «Ο προπονητής και κάποιοι παίκτες είμαστε χρόνια μαζί. Το να υπάρχει ένας προπονητής πολλά χρόνια σε μια ομάδα και να περνάει τη δική του φιλοσοφία είναι θετικό γιατί οι παίκτες ξέρουν τι ζητάει και το αντίστροφο».

Για το αν η παρουσία του προέδρου του Εργοτέλη, Απόστολου Παπουτσάκη, στην προεδρία της Super League θα επηρεάσει την κρητική ομάδα: «Ο Εργοτέλης έχει δείξει ότι δεν έχει βοήθεια από κανένα. Δεν έχουμε τη δυναμική του κόσμου που έχουν άλλες ομάδες. Είναι καλό να έχεις τον πρόεδρο της ομάδας σου πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ αλλά εμείς χθες δεν είχαμε ευνοϊκή διαιτησία».


Για το επόμενο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ: «Είναι μια ομάδα που δεν την έχουμε κερδίσει κι ελπίζω να σπάσει αυτή η παράδοση».

Για το τρόπο ανάπτυξης των ομάδων στο πρωτάθλημα: «Αυτό που κάνει κακό σε ένα πρωτάθλημα είναι η σκοπιμότητα. Στην Ελλάδα αυτό που ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα. Αν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς με ένα μεγάλο αντίπαλο προσπαθείς να καταστρέψεις το δικό του παιχνίδι. Μακάρι να παίζαμε όλοι σαν την Μπαρτσελόνα αλλά δεν γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: