Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Πάει «Καμπ Νου», αλλά προτιμά Κακά! (ΦΩΤΟ)

Την ευκαιρία να… φιλοξενήσουμε ακόμα μία συνάδελφο έχουμε σήμερα. Ο λόγος για την Κορίνα Καραγκέα, η οποία είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αθλητικής εκπομπής στην Ρουμανία.

Πάει «Καμπ Νου», αλλά προτιμά Κακά! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Η Κορίνα εργάζεται στον τηλεοπτική σταθμό ProTv και όπως διαβάσαμε σε συνέντευξη της, όνειρό της είναι να μεταδίδει αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ. Μέχρι να γίνει αυτό βέβαια, κάνει… προπόνηση, καθώς επισκέπτεται τακτικά το «Καμπ Νου» για να παρακολουθεί από κοντά τις αναμετρήσεις της αγαπημένης της Μπαρτσελόνα. Δηλώνει οπαδός των «Μπλαουγκράνα», αν και σε ερώτηση σχετικά με ποιον ποδοσφαιριστή θα ήθελε να βγει ραντεβού, απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη τον Κακά.

Η Κορίνα λογίζεται ως... σελέμπριτι στην πατρίδα της και για αυτό έχει κάνει πολλές φωτογραφήσεις σε ανδρικά περιοδικά, μεταξύ των οποίων και στο FHM, ωστόσο πάντα ήταν «προσεκτική», καθώς απέφευγε τα γυμνά. Παρόλα αυτά, πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο κάποιες γυμνές φωτογραφίες της, όταν ένας χάκερ κατάφερε και «έσπασε» τους κωδικούς και μπήκε στο μέιλ της.

πηγή: sportdog.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια: