Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Προβληματισμός για τον Μπέλεκ!!

Όταν η ΑΕΚ αποφάσισε να προχωρήσει στον δανεισμό του Στιβ Μπέλεκ από την Ουντινέζε, γνώριζε πως παίρνει ένα είδος ρίσκου. Υπό την έννοια πως επρόκειτο για έναν ποδοσφαιριστή μόλις 18 χρονών, με τεράστια ταλέντο αλλά με λίγες παραστάσεις. 

Το ρίσκο αυτό έγινε ακόμα μεγαλύτερο, όταν επί της ουσίας έπεσε στον Μπέλεκ όλο το βάρος της γραμμής κρούσης, καθώς ο Καμερουνέζος είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος σέντερ φορ (εκτός από τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες). Ο Χιμένεθ έδωσε χρίσμα βασικού στον 18χρονο επιθετικό στο πρώτο ματς με την Ντιναμό στο ΟΑΚΑ. 

Από εκεί και πέρα ο Μπέλεκ έμεινε στον πάγκο στην ρεβάνς στην Τιφλίδα, ενώ στις τελευταίες προπονήσεις δεν φαίνεται να βρίσκεται στο πλάνο του Ισπανού τεχνικού για το ματς με την Άντερλεχτ. Ο Χιμένεθ κάνει συνεχώς παρατηρήσεις στον Καμερουνέζο επιθετικό. Ενώ δείχνει να είναι προβληματισμένος για την αγωνιστική του παρουσία. 

Από την άλλη μεριά, ο Ισπανός τεχνικός βλέπει πως ο Μπέλεκ έχει απεριόριστα προσόντα. Και θέλει να τα εκμεταλλευτεί. Ενδεχομένως γι' αυτό και ο Καμερουνέζος είναι σχεδόν μόνιμα στο επίκεντρο των παρατηρήσεων του Χιμένεθ. Προκειμένου να τον πιέσει να βελτιωθεί. Αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσα από τις επίσημες υποχρεώσεις της ΑΕΚ, καθώς η ομάδα χρειάζεται τα αποτελέσματα. Από την άλλη μεριά, μπορεί να μην υπάρχει άλλος καθαρόαιμος σέντερ φορ, αλλά ο Χιμένεθ μπορεί να βρει εναλλακτικές λύσεις για την επίθεσης.  
πηγή: theplayer.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: