Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

«Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση»

Η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, ήταν αυτό που σύμφωνα με τον Κοστίν Λαζάρ, στοίχισε στον ΠΑΟΚ την ήττα από τον Εργοτέλη.
«Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση»
«Ίσως στο τέλος χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, γιατί είμαστε σίγουροι για τη νίκη και αυτό μας στοίχισε», είπε ο Ρουμάνος μέσος και πρόσθεσε:
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε πλεονέκτημα 1-0, αλλά στο τέλος χάσαμε, αφού είχαμε μείνει με δέκα και είναι πολύ δύσκολο να παίξουμε με δέκα».
Πρόσθεσε, μάλιστα, και ότι... «ήταν πλεονέκτημα για τους αντιπάλους μας που ήταν πιο ξεκούραστοι. Έπρεπε να παίζουμε για έναν περισσότερο στο κέντρο κι αυτό ήταν πολύ δύσκολο».
Ο Λαζάρ, πάντως, έδειξε σίγουρος ότι αυτή η ήττα δεν θα επηρεάσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με την Τότεναμ, τονίζοντας:
«Παίζουμε στην Τούμπα που είναι πάντα ο 12ος παίκτης μας. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι ως το τέλος γιατί είναι πολύ δύσκολη ομάδα η Τότεναμ».
Όσο για το τι τον ικανοποίησε από το παιχνίδι του Παγκρήτιου; «Το τρέξιμο και η προσπάθεια που κάναμε από τη στιγμή που χάσαμε έναν παίκτη μέχρι τη στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ».
Πηγή: sentra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: