Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Περνούν οι Σέρβοι, «σπίτι» τους οι Τούρκοι!!

Κόντεψε να... βγάλει μόνη της τα μάτια της, αλλά η Σερβία επικράτησε της Τουρκίας με 68-67 και είναι με το ενάμισι... πόδι και κάτι παραπάνω στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.

Το παιχνίδι ήταν αυτό που λέμε «ζωής ή θανάτου», καθώς ο χαμένος επέστρεφε πρόωρα σπίτι του. Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς μπήκε δυνατά από την αρχή, έφτασε να προηγείται μέχρι και με διψήφια διαφορά πόντων και έκλεισε το ημίχρονο έχοντας... αβάτζο 8 πόντων.

Οι Τούρκοι ξεκίνησαν την αντεπίθεσή τους από το τρίτο δεκάλεπτο, σιγά-σιγά ροκάνιζαν την διαφορά και έκαναν το παιχνίδι «θρίλερ», καθώς διεκδίκησαν τη νίκη στην τελευταία επίθεση. Εκεί, όμως, ο... τραγικός για τα δεδομένα του Ιλιασόβα (όπως και ο Τούρκογλου), αστόχησε σε σουτ δύο πόντων και στέρησε από την ομάδα του τη δυνατότητα να πάει στη φάση των «8».

Εκεί που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθούν οι Σέρβοι, καθώς για να μην συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει στο βραδινό (21:00) ματς του ομίλου, οι Γερμανοί να νικήσουν τους Λιθουανούς με διαφορά μεγαλύτερη των 14 πόντων.

Τα δεκάλεπτα: 18-11, 35-27, 56-53, 68-67.

Σερβία: Τεόντοσιτς 20, Τέπιτς 12, Πάουνιτς , Μάρκοβιτς 3, Κέσελ, Κρστιτς 8, Πέροβιτς 8, Μάτσβαν, Σαβάνοβιτς 14, Μπιέλιτσα 3.
Τουρκία: Πρέλτζιτς 8, Ονάν 11, Ιλιασόβα 10, Τουντσερί 8, Σαβάς, Ασίκ 5, Αρσλάν 6, Καντέρ 11, Τούρκογλου 8. 
πηγή: theplayer.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: