Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011

"Δεν μπορείς να κερδίσεις χωρίς επιθετικούς"

Χωρίς περιστροφές μίλησε για άλλη μια φορά ο Λάζλο Μπόλονι μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Εργοτέλη, λέγοντας στη συνέντευξη Τύπου πως "δεν μπορείς να παίξεις και να κερδίσεις χωρίς επιθετικούς. Και οι επιθετικοί μας ήταν απόντες..."
"Δεν μπορείς να κερδίσεις χωρίς επιθετικούς"
Αναλυτικά:
Για τα αίτια της ήττας: "Πιστεύω τελικά ότι χάσαμε το παιχνίδι γιατί δεν κατορθώσαμε να εκμεταλλευτούμε τηις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Όταν είχαμε τη δυνατότητα να σκοράρουμε δεν το κάναμε. Ένας ακόμη λόγος είναι ότι δεν είχαμε αρκετό ενθουσιασμό για να κερδίσουμε. Και ο τρίτος λόγος είναι ότι δεν μπορείς να πάιοξεις και να κερδίσεις χωρίς επιθετικούς. Και οι επιθετικοί μας ήταν απόντες..."
Για το τι πρέπει να γίνει για να επανέλθει στις επιτυχίες ο ΠΑΟΚ: "Πρέπει να αποθεραπευθούν οι τραυματίες και να επισρέψουμε με καλύτερες ιδέες"
Για το αν τα γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ προήλθαν από έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης: "Το πρώτο ήταν πολυ καλό χτύπημα από τον Λεάλ που ξέρουμε. Πιστεύω ότι δεν του έγινε φάουλ, αλλά δεν είχε σημασία. Και για το δεύτερο γκολ ευθύνεται ότι για μεγάλο διάστημα παίζαμε με 10 παίκτες και είχαμε χάσει την ενέργειά μας"
Για την αποβολή του Αρίας: "Δεν ξέρω...Ήταν δεύτερη κίτρινη κάρτα, όχι κόκκινη".
Για το τι προλαβαίνει να αλλάξει ενόψει Τότεναμ: "Πρέπει να αλλάξουμε το μυαλό μας, είναι δύσκολο να συμβεί σε λίγες μέρες. Δεν γίνεται να αλλάξουμε παίκτες, δεν μπορούμε να πάρουμε πολλά περισσότερα, πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία μας".
Για το γκολ του Μπαλάφα: "Δεν έχει σημασία αν αγωνίζεσαι με δέκα ή έντεκα, αφού στις στημένες φάσεις κατεβαίνουν ούτως ή άλλως επτά παίκτες. Τόσοι ήταν και σ' αυτή την περίπτωση".
Για τον μεγάλο προβληματισμό του: "Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη. Το πρόβλημά μου δεν ήταν ο αντίπαλος. Ήταν ότι δεν πάιζουμε καλά επιθετικά. Τα τελειώματά μας δεν ήταν αυτά που έπρεπε, το ίδιο και οι επιθετικοί. Σκόραρε και πάλι ο Μπαλάφας, κάτι που σημαίνει ότι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά οι επιθετικοί μας".

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: