Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Πρόταση για Λοβ η Φλαμένγκο!!

Φαίνεται ότι οι φήμες που ήθελαν τη Φλαμένγκο να προσπαθεί να επαναπατρίσει τον Βάγκνερ Λοβ είχαν βάση, καθώς η βραζιλιάνικη ομάδα κατέθεσε πρόταση στην ΤΣΣΚΑ για την απόκτησή του.
Τις προηγούμενες ημέρες ο Λοβ επισκέφθηκε την πατρίδα του προκειμένου σύμφωνα με τον ίδιο να διευθετήσει ένα χρέος της Φλαμένγκο προς το πρόσωπό του από τον περυσινό δανεισμό του. Τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές με στόχο τον επαναπατρισμό του Βραζιλιάνου επιθετικού, κάτι που η ΤΣΣΚΑ διέψευσε κατηγορηματικά. Τελικά, όμως, φαίνεται ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, καθώς η βραζιλιάνικη ομάδα φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 6,5 εκατ. ευρώ στους Ρώσους και οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα, καθώς το ποσό δε δείχνει ικανό να αποσπάσει τη συγκατάθεση των Μοσχοβιτών.

Στα... πόδια του Βίλιαν!!

Μετά τις Τσέλσι και Μπαρτσελόνα ήρθε και η Λίβερπουλ να προστεθεί στις ομάδες που επιθυμούν να αποκτήσουν τον Βίλιαν από τη Σαχτάρ το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός της Σαχτάρ έχει στρέψει τα βλέμματα πολλών εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης με τις εμφανίσεις στο Champions League πάνω του. Μετά το ενδιαφέρον της Τσέλσι, η οποία έχει κάνει στροφή στη βραζιλιάνικη αγορά, και την Μπαρτσελόνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να τσεκάρει τις ικανότητες του Βίλιαν στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, ήρθε και η Λίβερπουλ να προστεθεί στους επίδοξους μνηστήρες του Βραζιλιάνου άσου. Οι απαιτήσεις των Ουκρανών ξεπερνούν τα 20 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που δεν αναμένεται να αποτελέσει πρόβλημα για κανέναν από τους ενδιαφερόμενους.

Διακοπή στην Γερμανία!!

Το παιχνίδι της Ζανκτ Πάουλι με την Σάλκε (κέρδιζε 2-0) διακόπηκε στο 88' όταν οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν αντικείμενα στον βοηθό, με υπόδειξη του οποίου είχε ακυρωθεί νωρίτερα γκολ! Γερμανός και όχι Έλληνας ο διαιτητής, δεν το σκέφτηκε πολύ και πήγε αμέσως στα αποδυτήρια!
Η υπόδειξη του βοηθού στο 64’ να ακυρώσει γκολ της Ζανκτ Πάουλι, και ενώ το σκορ ήταν στο 0-1 για την Σάλκε, ήταν και αυτή που εξόργισε τους οπαδούς των γηπεδούχων! Τρία λεπτά πριν το τέλος όλα είχαν τελειώσει (οι φιλοξενούμενοι κέρδιζαν 2-0), έπεσαν τα πρώτα αντικείμενα, ένα εκ των οποίων τραυμάτισε ελαφρώς τον βοηθό. Στην Ελλάδα, θα γίνονταν επί ώρες διαβουλεύσεις για το αν θα συνεχιζόταν το παιχνίδι. Στην Γερμανία, ο διαιτητής δεν το σκέφτηκε πολύ. Μετά από λίγα λεπτά κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια διακόπτοντας το παιχνίδι!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Σάλκε ήθελε πάση θυσία τη νίκη καθώς η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη είχε μειωθεί επικίνδυνα (στο +5). Ο Ράνγκνιγκ ντεμπούταρε για δεύτερη φορά (είχε καθίσει στον πάγκο του συλλόγου και την σεζόν 2004-05) και είδε τους παίκτες του να παίρνουν το καθοριστικό τρίποντο κερδίζοντας εκτός έδρας με 2-0 την νεοφώτιστη (μένει μόνο να επικυρωθεί και τυπικά η νίκη)

Το σκορ άνοιξε στο 26’, όταν ο Φαρφάν εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ραούλ με ωραία κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Γκελζερκίρχεν. Στο 66’, και ενώ στην προηγούμενη φάση η Ζανκτ Πάουλι πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε για οριακό οφσάιντ (από τον βοηθό που στην συνέχεια τραυματίστηκε), ο Περουβιανός ήταν και πάλι ο δημιουργός, με τον Ντράξλερ με προβολή να κλειδώνει το παιχνίδι. Δύο λεπτά αργότερα, ο Καλά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για την Ζανκτ Πάουλι, με τους γηπεδούχους να τελειώνουν με εννιά παίκτες το ματς λόγω της απευθείας κόκκινης που είδε ο Μπάρτελς στο 78’ για μαρκάρισμα στον Φαρφάν. Σε όλα τα 88 λεπτά έπαιξε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που είδε την κίτρινη στο 69’, εκτός αποστολής Χαριστέας και Πλιάτσικας.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (01/04)
Ζανκτ Πάουλι – Σάλκε διακοπή στο 88', 0-2 (26’ Ραούλ, 66’ Ντράξλερ)

Σάββατο (02/04)
Καϊζερσλάουτερν - Λεβερκούζεν
Βέρντερ - Στουτγκάρδη
Μπάγερν - Γκλάντμπαχ
Μάιντζ - Φράιμπουργκ
Ντόρτμουντ - Ανόβερο
Χοφενχάιμ - Αμβούργο

Κυριακή (03/04)
Κολωνία - Νυρεμβέργη
Βόλφσμπουργκ - Φρανκφούρτη

Η βαθμολογία (27 αγώνες)

1. Ντόρτμουντ   62
2. Λεβερκούζεν  55
3. Ανόβερο  50
4. Μπάγερν  48
5. Μάιντζ   44
6. Νυρεμβέργη  42
7. Αμβούργο   40
8. Φράιμπουργκ  37
9. Χοφενχάιμ  36
10. Σάλκε 36 *
11. Κολωνία 32
12. Βέρντερ Βρέμης  32
13. Καϊζερσλάουτερν 31
14. Φρανκφούρτη 31
15. Στουτγκάρδη   29
16. Ζανκτ Πάουλι  28 *
17. Βόλφσμπουργκ  27
18. Γκλάντμπαχ   23

* Με παιχνίδι περισσότερο

Μπάγερν και Άρσεναλ για Μερτεζάκερ!!

Το συμβόλαιο του Περ Μερτεζάκερ με τη Βέρντερ φτάνει στο τέλος του το καλοκαίρι του 2012 και αν δεν υπογράψει νέο, η γερμανική ομάδα είναι έτοιμη να ακούσει προσφορές με τις Μπάγερν και Άρσεναλ να περιμένουν στη... γωνία.
Ο τεχνικός διευθυντής της Βέρντερ Κλάους Άλοφς διεμήνυσε στον διεθνή κεντρικό αμυντικό ότι σε περίπτωση που δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο εκπνέει σε ένα χρόνο, είναι αναγκασμένος να τον τοποθετήσει στη μεταγραφική λίστα της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο 26χρονος άσος τόνισε ότι θα αποφασίσει τι θα κάνει στο τέλος της σεζόν, όμως η κάκιστη φετινή χρονιά της Βέρντερ δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στον Τόμας Σάαφ ότι μπορεί να τον κρατήσει στην ομάδα. Μπάγερν και Άρσεναλ έχουν το προβάδισμα για την απόκτησή του, με τις απαιτήσεις της Βέρντερ να αγγίζουν τα 12 εκατ. ευρώ.

Δεν έχει ντέρμπι, αλλά έχει ενδιαφέρον

Όσο πλησιάζουμε στις τελευταίες στροφές της Πρέμιερ Λίγκ, τόσο το ενδιαφέρον κορυφώνεται αναφορικά με το ποιες ομάδες θα αντέξουν να φτάσουν μέχρι το τέλος. Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει επικίνδυνη έξοδο, με την Άρσεναλ να είναι έτοιμη αν εκμεταλλευτεί πιθανό στραβοπάτημα.

Το «κυρίως πιάτο» της 31ης αγωνιστικής φιλοξενείται το Σάββατο, με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Γουέστ Χαμ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι χρονολογικά πρώτη. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν τη νίκη για να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα, τη στιγμή που τα «σφυριά» κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό, παρά το γεγονός ότι ξέφυγαν από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις του Σαββάτου διεξάγονται στις 17.00 με τις Λίβερπουλ και Τότεναμ να δοκιμάζονται στις έδρες των Γουέστ Μπρομ και Γουίγκαν αντίστοιχα, «μαχόμενες» για την 5η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, την ώρα που η Τσέλσι θέλει να συνεχίσει με νίκη στην έδρα της Στόουκ Σίτι, προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για τίτλο.

Το Έβερτον-Άστον Βίλα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον ως αναμέτρηση, με τους «χωριάτες» να μην είναι ακόμα επαναπαυμένοι αναφορικά με την παραμονή, ενώ την ίδια ώρα η Μπέρμιγχαμ θα παίξει ένα από τα τελευταία της «χαρτιά» για τη σωτηρία. Η Γουλβς που επίσης παλεύει για να σωθεί δοκιμάζεται στην έδρα της Νιουκάστλ, ενώ λίγη ώρα αργότερα η Άρσεναλ υποδέχεται τη Μπλάκμπερν, έχοντας ως μονόδρομο τη νίκη.

Την Κυριακή διεξάγονται ακόμα δύο αναμετρήσεις, με το Φούλαμ-Μπλακπουλ να έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και το Μάντσεστερ Σίτι-Σάντερλαντ να ενδιαφέρει περισσότερο τους «πολίτες», οι οποίοι θέλουν να βρουν τη χαμένη ψυχολογία τους και να κάνουν νέα προσπάθεια να μπουν στην τριάδα.

Τα ματς της 31ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 2/4 (17:00)

Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:45)
Γουέστ Μπρομ-Λίβερπουλ
Γουίγκαν-Τότεναμ
Έβερτον-Άστον Βίλα
Μπέρμιγχαμ-Μπόλτον
Νιούκαστλ-Γουλβς
Στόουκ-Τσέλσι
Άρσεναλ-Μπλάκμπερν (19:30)

Κυριακή, 3/4

Φούλαμ-Μπλάκπουλ (15:30)
Μάντσεστερ Σίτι-Σάντερλαντ (18:00)

Επέστρεψε ο Βιεϊρίνια, θλάση ο Σαβίνι

Ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Επέστρεψε ο Βιεϊρίνια, θλάση ο Σαβίνι
Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να συμμετέχει σε ένα σημαντικό μέρος της προπόνησης. Αυτό ήταν το καλό νέο…

Το κακό ήταν ο τραυματισμός του Μίρκο Σαβίνι, ο οποίος δεν προπονήθηκε και αφού εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ του «Δικεφάλου», διαπιστώθηκε πως υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού.

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να απουσιάσει περισσότερο από ένα μήνα και αυτό είναι ένα ακόμα πρόβλημα για τον Μάκη Χάβο ενόψει των τριών αγώνων της κανονικής περιόδου και ίσως των πλέι οφ.

«Ο Σισέ θα ήταν πολύ ευτυχισμένος αν ερχόταν στη Λάτσιο»

Η μεταγραφολογία γύρω από το όνομα του Τζιμπρίλ Σισέ, συνεχίζεται αυτή τη φορά από δημοσιεύματα της Ιταλίας. Συγκεκριμένα, Μέσα από τη γειτονική μας χώρα αναφέρουν πως ο άσσος του Παναθηναϊκού σκέφτεται το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Ρώμη για λογαριασμό της Λάτσιο. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «calciomercato», ο διεθνούς φήμης μάνατζερ Μοράμπιτο δήλωσε πως μιλάει με τον ατζέντη του Σισέ και πως ο παίκτης του Παναθηναϊκού σκέφτεται το ενδεχόμενο της μεταγραφής ομάδα της αιώνιας πόλης. 
Αφού έγινε μια αναφορά στην καριέρα του Σισέ με τη Λίβερπουλ, σημειώθηκε ότι ο πλέον θυμίζει τον παίκτη που των ημερών της Οσέρ και ότι σε σχέση με κάποιους άλλους στόχους της Λάτσιο είναι πιο… βολικός στον οικονομικό τομέα.

«Δυνατός, αλτικός, κυνικός μπροστά μέσα στην περιοχή, μια δυνατή προσωπικότητα, που συχνά φαίνεται να είναι σημείο αναφοράς στις κουβέντες με τους νοτιοαμεριξκάνους Αυτή τη στιγμή η αξία του είναι περίπου 13 εκατομμύρια ευρώ, όμως, στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τους Ελληνεςμ, η ρήτρα εξαγοράς είναι περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ. Και αν πάει στη Λάτσιο θα μπορούσε να βυθίσει την τωρινή του συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, η οποία του αποφέρει περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ»., γράφτηκε μεταξύ άλλων. 

Για το θέμα υπήρχαν και δηλώσεις του μάνατζερ της ΦΙΦΑ, Βιτσένστο Μοραμπίτο. «Ο Τζιμπρίλ μίλησε με τον Νταμπό για τη Λάτσιο και το περιβάλλον της. Ο Νταμπό του είπε ότι το κοινό της Λάτσιο είναι εκπληκτικό. Από τότε τηλεφώνησα αρκετές φορές. Τηλεφώνησα στον μάνατζέρ του, που είναι πολύ καλός μου φίλος και μου είπε ότι θα του άρεσε να η εμπειρία της Λάτσιο. Το παιδί λατρεύεται στην Ελλάδα. Είναι είδωλο. Όμως, θα ήταν πολύ ευτυχισμένος να έρθει στη Λάτσιο». 

Πρωταπριλιά ή αλήθεια; Οτι και να είναι ο Σισέ προκαλεί το ενδιαφέρον. Εχει δηλώσει βλέπετε ότι θα ήθελε να φύγει το καλοκαίρι από τηνΕλλάδα...


Αγνοια ο Παναθηναϊκός

Στον Παναθηναϊκό τι λένε για όλα αυτά; Διαψεύδουν; Επιβεβαιώνουν; Τι κάνουν; Εχουν άγνοια. Η καλύτερα δηλώνουν άγνοια. Πάντως, στο σημείο που του ρεπορτάζ που γίνεται λόγος για ρήτρα ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ, τονίζουν πως σε αυτό το άρθρο το μόνο που δεν... εκπροσωπείται είναι η αλήθεια. Τονίζουν δε πως η ρήτρα αγγίζει τα 14 εκατομμύρια ευρώ...

Κουνάει μαντήλι ο Γκουαρντιόλα

Λίγες είναι ακόμα οι μέρες του Πεπ Γκουαρντιόλα στην Μπαρτσελόνα, όπως αποκάλυψε ο Καταλανός τεχνικός σε δηλώσεις του στη RAI, καθώς αναζητεί νέες προκλήσεις στην καριέρα του. Το συμβόλαιο του Γκουαρντιόλα με την Μπαρτσελόνα λήγει τον Ιούνιο του 2012.

Ο Γκουαρδιόλα, χαρακτηριστικά, τόνισε:

«Ο χρόνος μου στην Μπαρτσελόνα τελειώνει. Ο επόμενος χρόνος θα είναι ο τέταρτος στον πάγκο της ομάδας. Πρέπει να είσαι σε θέση να καταλάβεις πότε πρέπει να φύγεις».

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα επίσης είπε:

«Ένα κλαμπ όπως η Μπάρτσα πρέπει να έχει μεγάλο κουράγιο για να κρατήσει τόσο πολύ έναν προπονητή. Στο τέλος οι παίκτες μπορούν να κουραστούν με το ίδιο πρόσωπο ή και ο προπονητής με τους παίκτες».

Εξαφανίζουν την βία στην Τούρκια

Το μαχαίρι στο... κόκκαλο του χουλιγκανισμού θέλουν να βαλουν οι Τούρκοι, οι οποίοι ψήφισαν σκληρό νομοσχέδιο για την πάταξη της βίας. Πιο συγκεκριμένα, το νομοσχέδιο προβλέπει εξαετή κάθειρξη στους οπαδούς που πετούν καθίσματα, δύο χρόνια φυλακή για εκείνους που θα τραγουδούν ρατσιστικά συνθήματα, έστω κι έξω από το γήπεδο και ποινή ενός χρόνου για κατοχή καπνογόνων.

Παράλληλα, ο οποιοσδήποτε εμπλακεί σε πράξη χουλιγκανισμού, αυτόματα και για διάστημα ενός χρόνου, δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου σε χώρους που φιλοξενούν αθλητικά δρώμενα. Ας ελπίσουμε ότι κάποιοι βλέπουν, γιατί ποτέ δεν είναι αργά να βελτιώσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίος μπορεί να φέρει χρήματα στη χώρα για να λύσει τα άλλα της προβλήματα...

«Απαράδεκτη η δίωξη στην ΑΕΛ»!!

Απαράδεκτη χαρακτηρίστηκε την πειθαρχική δίωξη σε βάρος της Λάρισας για ανακοίνωσή της, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
«Απαράδεκτη η δίωξη στην ΑΕΛ»
  Η ανακοίνωση της ΑΕΛ ήταν μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και απαντούσε στον Αχιλλέα Μπέο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειθαρχικής:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κήρυξε απαράδεκτη την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 Λάρισα, λόγω δεδικασμένου, για δυσμενείς κρίσεις στον αγώνα της με τον Ολυμπιακό Βόλου».

Με πολλές απουσίες στην Τρίπολη… !!

Με μία απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αρη για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης, από τον οποίο θα απουσιάσουν πολλοί βασικοί παίκτες.

Με πολλές απουσίες στην Τρίπολη…
Ο Ραούλ Μπομπαντίγια ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και είναι σχεδόν απίθανο να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Τρίπολης.

Εκτός πλάνων είναι και ο Τσεζνάουσκις που δεν έχει επιστρέψει ακόμα από την Λιθουανία, οι τραυματίες Σηφάκης - Πρίττας, ο Αγτζίδης και ο τιμωρημένος Νέτο.

Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση και στην συνέχεια ο κ. Τσιώλης θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Αθήνα και στην συνέχεια οδικώς για Τρίπολη.

Στοιχημα με τον Redoto_BET

γεια σας αδερφια....
και παλι εδω μαζι μετα απο αρκετες ημερες καθως το προγραμμα το δικο μου ηταν βαρυ αλλα και το στοιχηματικο εντελως αναλατο κατε εμε.εγινα πολλα γυρω απο τον αθλητικο χωρο αλλα τι να πρωτο πουμε;;;;πολλα μπραβο στην τεραστια ΠΑΝΑΘΑ  για την μεγαλη προκριση!ααα ειχαμε και νεο αμορε του ΓΙΟΥΡΚΑ εεε...το οποιο μοντελο την ΡΟΖΑ ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΥ  την εχουμε σημερα παρεα στο κειμενακι μας.ωστοσο παμε να δουμε τις στοιχηματικες αυριανες μου επιλογες......
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β-ΜΠΑΡΤΣΑ Β=ΟΒΕΡ ΣΤΟ 1,95 ΒΕΤ365
Ενα παιχνιδι αναμεσα σε δυο φυση επιθετικες ομαδες που παιζουν μονο για την νικη και ουσιαστικα πλεον χωρις κινητρο αφου δεν γινετε να ανεβουν κατηγορια.τα μικρα της ΜΠΑΡΤΣΑ στα τελευταια 6 ματς εχουν μπει συνολικα 28 γκολ και συνολικα σε 15 εκτος 60 γκολ.ευκολο οβερακι μου φανταζει.....
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΑ=ΟΒΕΡ ΣΤΟ 1,65 ΒΕΤ365
και εδω στο ματς των μεγαλων περιμενω πολυ ανοικτο παιχνιδι,γρηγορο ρυθμο,πολλες φασεις,αρκετα γκολακια και πολυ θεαμα.οποτε και εδω κραταω το οβερακι.......
ΜΠΡΕΣΙΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ=1 ΣΤΟ 1,50
η ΜΠΟΛΟΝΙΑ του μαλεζανι εχει σωθει και πλεον αρχιζει τα ναχαμε να λεγαμε και τις δημοσιες σχεσεις γιατι του χρονου δεν ξερεις τι γινετε.......η ΜΠΡΕΣΙΑ  θελει μονο νικη και τιποτα αλλο.και αυτο απο μονο του το κινητρο του ετοιμοθανατου γηπεδουχο απεναντι στον τουριστα φιλοξενουμενο ειναι για εμενα αρκετο.ασσος......
την τριαδα αυτη την προτιμω στην ΒΕΤ365 ΜΕ 50 ΜΟΝΑΔΕΣ
και απο σημερα επιλεγω και ενα συστηματακι με ελληνικα ματς με οβερακια.....

ΠΑΟΚ-ΛΑΡΙΣΑ=ΟΒΕΡ ΣΤΟ 2,20
και οι δυο θελουν μονο νικη και θα παιξουν για αυτην και βλεπω να σκοραρουν και οτι βγει.....
ΤΡΙΠΟΛΗ-ΑΡΗΣ=ΟΒΕΡ ΣΤΟ 2,30
τα ιδια ισχυουν και εδω.η ΤΡΙΠΟΛΗ παιζει το τομαρι της και θελει μονο νικη και ο ΑΡΗΣ μονο με νικη εχει ακομα ελπιδες για πλευ οφ.οποτε και εδω βλεπω να σκοραρουν και οι δυο.....
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ=ΟΒΕΡ ΣΤΟ 1,70
ανοικτο ματς με πολλα γκολ περιμενω γιατι ανχος δεν θα εχει κανεις και πιεση και υπαρχει και στους δυο ποιοτητα δεδομενη.....
ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ=ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 1,85
προβα τελικου εχουμε αλλα με αδιαφορη ουσιαστικα ΑΕΚ και με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ να παιζει το κεφαλι του.λετε να εχουμε αλαξοκωλια το διπλο με το κυπελλο για την ΑΕΚ;;;;οπως και να εχει βλεπω και οι δυο να σκοραρουν.....
την τετραδα αυτη την επιλεγω στην βετ365 με συνολκια 50 μοναδ σε συστημα 3/4 και 4/4

υ.γ. ειχαμε 1835 μειον 100 σημερα υπολοιπο 1735
χαιρετω μαγκες!

«Αυτά είναι για γέλια!»

Με την φράση «εμείς στον Εργοτέλη αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις με χαμόγελο» ο Σταύρος Λαμπράκης έδωσε την δική του απάντηση για την φραγή του αγώνα των Κρητικών με τον Ηρακλή και τα πολλά πονταρίσματα στην ισοπαλία.
«Αυτά είναι για γέλια!»
Ο Σταύρος Λαμπράκης με δηλώσεις του στον Σπορ FmΚρήτης ανέφερε:«Με χαμόγελο αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις. Αυτά είναι για γέλια αν ξέρουν πως λειτουργεί ο Εργοτέλης. Είμαστε υποχρεωμένοι όμως να τα ακούμε όλα άσχετα αν δεν μας είναι ευχάριστα γιατί έτσι είναι τα πράγματα στην Ελλάδα. Ο Εργοτέλης έχει αποδείξει το ήθος του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν έχουμε καμία σχέση με τέτοια πράγματα».
Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή ο τιμ μάνατζερ της κρητικής ομάδας τόνισε : «Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί είναι το τελευταίο στην έδρα μας θα μας δώσει ασφάλεια και ώθηση για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι μια θέση στην πρώτη οκτάδα και αν κερδίσουμε τον Ηρακλή θα είμαστε κοντά να τον κατακτήσουμε».

Εργοτέλης – Ηρακλής: «Χ»άθηκε από τα κουπόνια!!

Το προσεχές παιχνίδι ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ηρακλή για την 28η αγωνιστική Σούπερ Λίγκας έχει εξαφανιστεί  από όλες τις γνωστές στοιχηματικές εταιρίες!
Εργοτέλης – Ηρακλής: «Χ»άθηκε από τα κουπόνια!
Φυσικά, ο συγκεκριμένος αγώνας δεν υπάρχει για ποντάρισμα ούτε στον ΟΠΑΠ. Ο λόγος; Η σιγουριά που υπάρχει και προκύπτει από τα μεγάλα πονταρίσματα ότι ο αγώνας θα λήξει ισόπαλος!

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στο ανταλλακτήριο της betfair η ισοπαλία προσφερόταν χθες μόλις στο 1,75, ενώ από τα 57.969 ευρώ που είχαν παιχθεί στο ματς το 99 % (57.174 ευρώ) είχαν παιχθεί στο «Χ»!

Μάλιστα, το ποσό των 57.969 είναι το τρίτο σε τζίρο ματς παγκοσμίως στην betfair απ’ όσα παιχνίδια θα γίνουν την Κυριακή!!!

Γκαρίδο: «Μπορούμε να νικήσουμε την Μπάρτσα»!!

Την πεποίθηση του ότι η Βιγιαρεάλ μπορεί να κερδίσει την Μπαρτσελόνα στο σαββατιάτικο ματς στο «Ελ Μαδριγάλ», στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής ημέρας της Πριμέρα Ντιβιζιόν, εξέφρασε ο τεχνικός της Βιγιαρεάλ, Χουάν Κάρλος Γκαρίδο..

Ο προπονητής του «κίτρινου υποβρυχίου» παραχώρησε συνέντευξη στα ισπανικά Μέσα, ένα εικοσιτετράωρο πριν από το ντέρμπι μεταξύ της πρωταθλήτριας Μπαρτσελόνα και της πάντα υπολογίσιμης Βιγιαρεάλ. Ο Γκαρίδο πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να πετύχει το θαύμα.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

«Ήρθε η στιγμή να τα δώσουμε όλα. Μία νίκη σε ένα τόσο μεγάλο ματς θα μας κάνει μεγάλη ομάδα. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα δει ένα σπουδαίο ματς. Εξάλλου θα παίζει ο πρωτοπόρος με τον τρίτο. Αν τα δώσουμε όλα, πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Ανελκά: «Δεν θα γίνω ποτέ προπονητής»

Εντυπωσιακή είναι η αλλαγή του Νικολά Ανελκά στην Τσέλσι, κάτι που φαίνεται άλλωστε και από το γεγονός ότι το «Στάμφορντ Μπριτζ» έχει αποδειχθεί ως το πιο φιλόξενο... λιμάνι στην καριέρα του.

Ο 32χρονος Γάλλος έχει κλείσει ήδη τρία χρόνια στους "μπλε", κάτι που δεν είχε συμβεί σε καμία (και δεν ήταν λίγες - επτά στο σύνολο) προηγούμενες ομάδες του. Αλλά και ως χαρακτήρας, ο Ανελκά δε θυμίζει σε τίποτα τον ατίθασο νεαρό που με τα καμώματά του δεν στέριωνε πουθενά.

O διεθνής φορ παραδέχθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Τσέλσι, ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει προπονητής! Το ροτέισον που εφαρμόζει ο Κάρλο Αντσελότι ίσως να ενοχλούσε τον Γάλλο πριν από μερικά χρόνια. «Οταν είσαι 20, μπορεί. Στα 32 σου όμως, όχι. Δεν θα πω ότι δεν έχεις τίποτα να αποδείξεις, αλλά ότι διαθέτεις την εμπειρία για να κατανοήσεις. Οταν είσαι προπονητής, τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα αφού πρέπει να τους κρατάς όλους χαρούμενους. Γι΄αυτό ξέρω ότι δεν θα γίνω ποτέ προπονητής, δεν θέλω να το κάνω... Ποτέ!»

Τις δηλώσεις του θα διαβάζει ο Ραϊμόν Ντομενέκ και δεν θα πιστεύει στα μάτια του! Αλλωστε, ο Ανελκά ήταν πρωτεργάτης της ανταρσίας των Γάλλων διεθνών εναντίον του πρώην ομοσπονδιακού, στο Μουντιάλ 2010. Κάτι που ο άσος της Τσέλσι πλήρωσε με το πρόωρο τέλος της διεθνούς του καριέρας, αφού τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από 18 αγώνες. «Παίζω ποδόσφαιρο εδώ και 16 χρόνια. Κάποιες φορές, να κάθεσαι στον πάγκο και να βλέπεις τους συμπαίκτες σου να αγωνίζονται, δεν είναι και τόσο κακό. Είναι απλά τα πράγματα: είμαστε μεγάλος σύλλογος και έχουμε σπουδαίους παίκτες», δήλωσε ο έμπειρος στράικερ που έχει ξεπεράσει τα 120 γκολ στην καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σκοράρει και με δύο μπάλες ο Μέσι! (video)

Όλα τα περιμέναμε απ' αυτόν, αλλά όχι να σουτάρει και το γκολ να... μετράει για δύο! Ο Λίονελ Μέσι κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν τον αγώνα της Αργεντινής σούταρε και και κατάφερε να βάλει δύο μπάλες στα δίχτυα...

Μπορεί ο σούπερ-σταρ της Μπαρτσελόνα να μην είχε σχεδιάσει αυτή την εξέλιξη, αλλά όπως φαίνεται η αύρα του και μόνο είναι αρκετή...

Δείτε το:

«Ποιο Κύπελλο; Η παραμονή!»

Πρώτος στόχος είναι η παραμονή και μετά η κατάκτηση του Κυπέλλου για τον Βαγγέλη Νάστο, ο οποίος  μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι.

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Νάστος είπε στην Nova:

Για την προσωπική του απόδοση: "Η δουλειά μου είναι να κάνω ότι μου ζητηθεί από τον προπονητή και να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ στην ομάδα, είτε παίζω δεξί μπακ, είτε αριστερό. Το βασικό για μένα είναι να είναι ευχαριστημένος ο προπονητής μου, να είμαι θετικός και να βοηθάω την ομάδα".

Για τις εμπειρίες από την Ιταλία: "Πήρα πολλές εμπειρίες κυρίως σε ότι έχει να κάνει με θέματα τακτικής που αποτελεί το πιο σημαντικό κομμάτι για να κερδίσεις ένα παιχνίδι. Οπότε σε αυτό το θέμα με βοήθησαν πάρα πολύ εκεί πέρα. Προσπαθώ κι εγώ να βοηθώ όσο μπορώ τους συμπαίκτες μου με την εμεπιρία ώστε να κερδίζουμε τα παιχνίδια".

Για τα πολλά ατομικά λάθη του Ατρόμητου: "Το ποδόσφαιρο είναι το άθλημα των λαθών δεν γίνεται χωρίς λάθη. Εμείς βέβαια έχουμε καταφέρει αρνητικά να κάνουμε πολλά προσωπικά λάθη και αυτό μας έχει στοιχίσει σε βαθμούς ή βαθμό. Υπάρχουν παιχνίδια που μπορεί να μη σκοράρεις μπροστά αλλά να πρέπει να κρατήσεις το μηδέν πίσω ώστε να πάρεις έστω τον έναν βαθμό. Εμείς όμως υπήρχαν παιχνίδια που δε σκοράραμε αλλά από ένα λάθος δεχτήκαμε γκολ και τελικά χάσαμε. Το θέμα είναι ότι εμείς δουλεύουμε συνέχεια, εγώ τα βλέπω τα παιδιά, τα ζω, δουλεύουμε μαζί με τους προπονητές για να είμαστε καλοί και στην άμυνα και στο κέντρο και μπροστά. Έχουμε δείξει δείγματα καλού ποδοσφαίρου φέτος, μπορεί σε μερικά να μην πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, αλλά πιστεύω ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια μπορούμε να κλείσουμε καλά τη χρονιά".

Για την κατοχή μπάλας: "Είναι κάτι που τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθεί να μας περάσει ο προπονητής μας, γιατί όταν έχεις τη μπάλα στα πόδια σου είναι πολύ δύσκολο να δεχτείς γκολ και εμείς με αυτόν τον τρόπο προσφέρουμε και θέαμα. Βέβαια πολλές φορές αυτό μας έχει στοιχίσει, γιατί όταν έχεις πολύ τη μπάλα και προσπαθείς να παίξεις ρισκάρεις. Ωστόσο αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας και αυτός θα είναι μέχρι το τέλος. Από εδώ και πέρα ίσως όμως μιλήσουμε και για καταστροφή ποδοσφαίρου με την καλή έννοια, γιατί στο τέλος οι βαθμοί είναι αυτοί που μετράνε και κανείς δε θυμάται το πόσο καλά έπαιξε ο Ατρόμητος. Μπορεί κάποιοι να το θυμούνται λίγο αλλά αν η ομάδα δε σωθεί θα το ξεχάσουν αμέσως το καλό ποδόσφαιρο".

Για την ΑΕΚ: "Αυτές οι ομάδες δεν είναι ποτέ πληγωμένες, μπορεί να έχουν κάποια προβλήματα αλλά δεν παύουν να είναι μεγάλες. Έχουν παίκτες πολύ καλούς που από μια στιγμή στην άλλη μπορεί να σου κάνουν τη ζημιά. Πρέπει εμείς να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι, να είμαστε πειθαρχημένοι και πολλή δουλειά πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Σκόκο είναι ένας πάρα πολύ καλός κι επικίνδυνος παίκτης, αλλά εμένα η δουλειά μου θα είναι η ίδια όπως με κάθε αντίπαλο. Εγώ είμαι προσηλωμένος στον εαυτό μου και στα καθήκοντα που μου έχει δώσει ο προπονητής μου, οπότε κοιτάω μόνο την ομάδα μου και τίποτα άλλο".

Για τη διαφορά των δύο ματς με ΑΕΚ: "Αλλιώς θα είναι ο τελικός παιχνίδι που θα είναι ένα μόνο παιχνίδι και πηγαίνεις χωρίς άγχος ειδικά αν έχουμε σωθεί κι αλλιώς είναι τώρα που παλεύουμε για τους βαθμούς της σωτηρίας στο πρωτάθλημα. Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια, το έχουμε καταλάβει αυτό και πάμε την Κυριακή για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι".

Για το όνειρο του τελικού: "Σίγουρα για έναν ποδοσφαιριστή ένας τίτλος είναι ότι καλύτερο μπορεί να υπάρξει στην καριέρα του, αυτό είναι που μένει στο τέλος και όλοι το έχουν πάντα στο μυαλό τους. Καλός ο τελικός καλό το κύπελλο άμα έρθει, αλλά πιο καλή είναι η σωτηρία και πρέπει να έρθει γρήγορα ώστε να κοιτάξουμε μετά και τον τελικό".

Για τους FENTAGIN: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και έζησα αυτές τις στιγμές, είμαι πολύ χαρούμενος που δώσαμε χαρά και στους φίλους του Ατρόμητου οι οποίοι μας έχουν βοηθήσει πολύ σε όλα τα παιχνίδια και στις καλές στιγμές και στις κακές. Τους θέλουμε ακόμα κοντά μας στα εναπομείναντα παιχνίδια, τους θέλουμε και στον τελικό κι ελπίζω να πάνε όλα καλά και να κλείσει η χρονιά καλά και για μας και γι' αυτούς".

Καταγγελίες ΟΔΠΕ για τη διαιτησία!!!

Ανακοίνωση με την οποία καταγράφει την κατάσταση στη διαιτησία, προχωρώντας σε καταγγελίες εξέδωσε η ΟΔΠΕ. Μάλιστα αναρωτιέται αν η εφαρμογή της σύμβασης βοηθά το χώρο της διατησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΔΠΕ που υπογράφουν ο πρόεδρός της Μπάμπης Μοιραδωράκης και ο γενικός γραμματέας της Μάκης Γεωργούδης:

«Η νέα σύμβαση διαιτησίας της Ε.Π.Ο. αποδυνάμωσε όχι μόνο τους Συνδέσμους Διαιτητών Ποδοσφαίρου αλλά και τα δικαιώματα των ίδιων των διαιτητών. Εκμεταλλευόμενοι την επιθυμία των διαιτητών να αγωνίζονται, έκαμψαν κάθε αντίδρασή τους, ακόμα και διαμαρτυρία, για τα όσα εις βάρος τους λαμβάνουν χώρα.
Καταγγέλλουμε:

- το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα παραμένουν ανεξόφλητοι οι διαιτητές για τους αγώνες που έχουν συμμετάσχει ,

- το γεγονός ότι, αν και με απόφαση της Ε.Π.Ο. παρακρατούνται ποσοστά από τους διαιτητές δήθεν για την εκπαίδευση τους, πλην όμως αυτοί αναγκάζονται να πληρώνουν  έξοδα κατά τη συμμετοχή τους στα σεμινάρια, γεγονός που έλαβε χώρα στο τελευταίο σεμινάριο για τους διαιτητές και βοηθούς της SUPER LEAGUE ,

- το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα δεν έλαβε χώρα καμία ενέργεια για την προστασία των διαιτητών για τα όσα ακούγονται, γράφονται και δημοσιεύονται σε βάρος των διαιτητών, με αποτέλεσμα να καταρρακώνεται το κύρος συλλήβδην του συνόλου των Ελλήνων Διαιτητών και να πλήττεται η αξιοπιστία τους,

- το γεγονός ότι  θα γίνει μείωση των αμοιβών των διαιτητών Δ΄ Εθνικής με περικοπή του ποσού των 30€ που αντιστοιχεί στην ημεραργία, προκειμένου να επιτευχθεί δήθεν οικονομική ανακούφιση των παραγόντων.

Διερωτόμαστε ποια άραγε είναι η θέση της Κ.Ε.Δ. αλλά και του Διευθυντή Ανάπτυξης  στα ανωτέρω προβλήματα;
Διερωτόμαστε ποιος είναι ο πραγματικός στόχος και σκοπός της νέας σύμβασης και της νέας τάξης πραγμάτων που η εφαρμογή της επέβαλλε, αλλά και ποια τελικά η αναγκαιότητα ύπαρξης της;
Ποιος προστατεύει τα δικαιώματά των διαιτητών και την αξιοπρέπειά τους απέναντι στη βορά των Μ.Μ.Ε. και του κάθε παράγοντα;
Πώς λαμβάνονται οι όποιες αποφάσεις σε βάρος των συμφερόντων, έστω και οικονομικών, των διαιτητών και με ποια κριτήρια;

Η μόνη λογική εξήγηση – απάντηση που μπορεί να ειπωθεί είναι ότι με τη σύμβαση διαιτησίας παρέχεται η δυνατότητα ελέγχου των διαιτητών, η κάμψη κάθε αντίδρασης, διαμαρτυρίας τους. Με αυτήν καθίσταται ο έλληνας διαιτητής αναλώσιμο υλικό, αβοήθητος – έρμαιο μέσα στη δίνη των  συμφερόντων των παραγόντων».

Αγάπη παντοτινή!!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ... αποθέωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, μιλώντας για «αγάπη παντοτινή»,  αναφέρθηκε στο μέλλον του στο «τριφύλλι» ενώ απάντησε στον Σωκράτη Κόκκαλη!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA:


Για τον πανηγυρισμό του στην αναμέτρηση κόντρα στην Κέρκυρα και το 50ο του γκολ:

«Ναι, ναι ήταν ένα μήνυμα προς τους οπαδούς, για να μοιραστώ μαζί τους το επίτευγμα μου. Και αυτό γιατί με υποστηρίζουν και με βοηθούν πολύ...  Θυμάμαι όταν έφτασα εδώ, δεν ήταν τόσο εύκολα για μένα, όμως πάντα φώναζαν για μένα και με βοηθούσαν, ώστε να φτάσω στο επίπεδο μου.
Και ήθελα να το μοιραστώ μαζί τους, γιατί είναι πολύ σημαντικό για μένα. Είναι η δεύτερη φορά που φτάνω σε αυτό το επίπεδο. Η πρώτη φορά που τα κατάφερα ήταν στη Γαλλία και τώρα εδώ. Είναι ένα σπουδαίο συναίσθημα και είμαι πραγματικά υπερήφανος και χαρούμενος που έδωσα αυτά τα γκολ στο σύλλογο και τους οπαδούς».
Για τα γκολ που ξεχωρίζει:
«Το γκολ στην Ξάνθη, ήταν ένα πραγματικά όμορφο γκολ και φυσικά το γκολ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Και με τη Ρόμα... Είναι πολλά γκολ, πολλά γκολ και δεν μπορώ να τα θυμηθώ όλα. Όμως απ' όλα αυτά τα γκολ θυμάμαι την ατμόσφαιρα, τους πανηγυρισμούς, το πλήθος και είναι ένα πραγματικά όμορφο συναίσθημα».
Για το χάρισμα του σκόρερ:
«Νομίζω πως είτε γεννιέσαι σκόρερ, είτε όχι. Είναι δύσκολο να μάθεις πως να σκοράρεις... Είτε βάζεις γκολ, είτε όχι. Είσαι τερματοφύλακας ή δεν είσαι... Δεν είσαι αμυντικός και ξαφνικά γίνεσαι τερματοφύλακας... Ναι νομίζω πως γεννήθηκα για να σκοράρω γκολ. Και χρειάζεται να είσαι εγωιστής... Λυπάμαι που το λέω, όμως είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται... Πρέπει να έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση, να γνωρίζεις την ποιότητα σου, να γνωρίζεις πως ακόμα και αν κάποια στιγμή δεν σκοράρεις, θα χρειαστεί να παραμείνεις δυνατός. Και αυτοπεποίθηση, αυτοπεποίθηση... Και έχω, γιατί έχω πραγματικά καλούς συμπαίκτες, γνωρίζω πως σε κάθε παιχνίδι θα έχω το λιγότερο 2-3 ευκαιρίες και εξαρτάται από εμένα να κάνω το σωστό για να σκοράρω. Και να κάνω τη σωστή κίνηση, γιατί γνωρίζω πως οι συμπαίκτες μου θα μου κάνουν τη σωστή πάσα».
Για την αντιμετώπιση που είχε την φετινή χρονιά από τις αντίπαλες άμυνες:
«Αυτή τη χρονιά ναι, είχαν μεγαλύτερη προσοχή πάνω μου. Οι προπονητές των άλλων ομάδων γνωρίζουν, έχουν δει αγώνες και έχουν αναλύσει τον τρόπο παιχνιδιού μας. Και είναι φυσιολογικό... Πέρυσι υπήρχε το στοιχείο της έκπληξης, δεν γνώριζαν τόσα πολλά, όμως πλέον ναι, μπορώ να αισθανθώ πως είναι πιο δύσκολα και πως με προσέχουν πιο πολύ. Είναι λογικό, έτσι είναι το παιχνίδι».
Για την απώλεια του τίτλου:
«Για να είμαι ειλικρινής, είμαι πραγματικά απογοητευμένος. Πολύ στεναχωρημένος βλέποντας την άλλη ομάδα που είναι οι αντίπαλοι μας, να κατακτούν το πρωτάθλημα.  Είναι κάτι που με στεναχωρεί. Νομίζω πως αξίζαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι (ντέρμπι με τον Ολυμπιακό), όλοι ξέρουμε τι έγινε και δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω. Είναι πρωταθλητές, είμαστε δεύτεροι, θα παίξουμε στα πλέι οφ και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να συμμετάσχουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».
Για τους λόγους που χάθηκε το πρωτάθλημα:
«Η ισοπαλία με τη Λάρισα... Χάσαμε πέντε βαθμούς απέναντι στη Λάρισα. Δεν θέλω να δείξω ασέβεια για τη Λάρισα, γιατί είναι καλή ομάδα, όμως μιλάω για εμάς. Αν θέλεις να γίνεις πρωταθλητής, δεν πρέπει να χάνεις τέτοιους βαθμούς, όπως εντός έδρας με την Ξάνθη, εκτός με τον Πανιώνιο... Δεν θέλω καν να μιλήσω για την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου, γιατί είναι καλή ομάδα, παίζουν ποδόσφαιρο και μπορείς να χάσεις και ένα παιχνίδι... Όμως αυτά τα τρία παιχνίδια, έπρεπε να τα κερδίσουμε, δεν το κάναμε και τελικά μας κόστισαν πολύ... Με την Ξάνθη ήταν το πρώτο παιχνίδι, η πρώτη φορά που παίζαμε μαζί σε επίσημη διοργάνωση και καταλαβαίνεις πως είναι δύσκολο, όμως για τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Θα έλεγα πως είναι έλλειψη επαγγελματισμού. Είμαστε επαγγελματίες και έπρεπε να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια, αυτό είναι όλο. Και αν χάσεις, αυτό σημαίνει πως δεν έκανες καλά τη δουλειά σου».
Για τη νέα σεζόν:
«Οι δυνατότητες υπάρχουν, νομίζω πως έχουμε έναν πραγματικά σπουδαίο προπονητή και πιστεύω πως έχουμε τα πάντα για να επανακτήσουμε τον τίτλο».
Για τη σχέση του με τους οπαδούς:
«Είναι κάτι ιδιαίτερο, ιδιαίτερο, κάτι το πραγματικά ιδιαίτερο... Στην Οσέρ είχα αυτού του είδους τη σχέση, όμως έμεινα εννέα χρόνια... Εδώ μέσα σε δύο χρόνια, υπάρχει ένα πραγματικά ιδιαίτερο δέσιμο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω... Ίσως γιατί αισθανόμαστε το ίδιο. Με βλέπουν στο γήπεδο πραγματικά παθιασμένο, να φωνάζω...
Φωνάζω και στους συμπαίκτες μου, όμως και οι συμπαίκτες μου γνωρίζουν πως το κάνω γιατί θέλω να κερδίζω, όχι γιατί δεν τους συμπαθώ. Το ίδιο γίνεται και με τους οπαδούς... Είναι παθιασμένοι, κάποιες φορές είναι υπερβολικό, όμως έτσι είναι. Και ίσως είμαστε ίδιοι, γι' αυτό νομίζω πως δένουμε τόσο καλά».
Για τη συνεισφορά του στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό:
«Πιστεύω πως αν μπορείς να βοηθήσεις, γιατί να μην το κάνεις; Το έχω κάνει στο παρελθόν, έχω βοηθήσει πολλά άρρωστα παιδιά να κάνουν θεραπείες και να πάνε στην Αμερική, είναι κάτι προσωπικό που δεν θέλω να εξηγήσω... Όμως αν μπορώ να βοηθήσω, το κάνω. Εκείνη την ημέρα μίλησα και με τη γυναίκα μου και μου είπε ναι, είναι καλό να βοηθήσουμε το σύλλογο. Γνωρίζει πως αγαπώ το σύλλογο και προσπαθήσαμε με τον τρόπο μας να βοηθήσουμε».
Για τη ζωή του στην Αθήνα:
«Μου αρέσει η παραλιακή... Η Γλυφάδα ή η Βούλα που μένω, είναι πραγματικά ωραία. Όταν περπατώ στο δρόμο δεν έχω πρόβλημα... Ο κόσμος μου φωνάζει: «Είμαι Ολυμπιακός, αλλά μου αρέσεις» ή «είμαι ΑΕΚ, αλλά μου αρέσει όπως παίζεις». Είναι κάτι σπουδαίο, είναι όμορφο συναίσθημα. Είμαι πραγματικά υπερήφανος γι'αυτό, γιατί σημαίνει πως σέβομαι τον κόσμο... Και αυτό γιατί πρόσφατα άκουσα πως δεν σέβομαι τους Έλληνες, ο κ. Κόκκαλης το είπε αυτό, κάτι πραγματικά αστείο...
Μου δείχνουν πως τους σέβομαι όλους».
Για την …πολιορκία από τους φιλάθλους για ένα αυτόγραφο:
«Το έχω συνηθίσει, όμως κάποιες στιγμές που είμαι με τα παιδιά μου είναι πιο δύσκολο, γιατί τα παιδιά τρέχουν παντού και πρέπει να τα προσέχω, όμως είναι κάτι ωραίο. Είναι κομμάτι της δουλειάς. Αισθάνομαι περήφανος, γιατί σημαίνει πως κάνω καλά τη δουλειά μου και ο κόσμος λατρεύει αυτό που κάνω. Είναι πραγματικά καλό».
Για την ενασχόληση του με τη μόδα:
«Κάναμε το t-shirt με τον καλό μου φίλο Q από την Hype Means Nothing, έχω τη δική μου σειρά εσώρουχων “Μr Le Noir” και προσπαθώ να κάνω πράγματα. Να δίνω το συναίσθημα μου, το σκεπτικό μου και τον τρόπο που ντύνομαι στον κόσμο. Μαθαίνω πως αρέσει στον κόσμο και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο».
Για τα μελλοντικά του πλάνα:
«Δεν ξέρω, δεν ξέρω... Αναφορικά με το ποδόσφαιρο, θα πρέπει να περιμένω μέχρι το τέλος της σεζόν για να δω τι θα γίνει και αναφορικά με τις άλλες δραστηριότητες μου, μόδα και άλλα παρόμοια. Δεν ξέρω, έχω νέες ιδέες καθημερινά...Δεν ξέρω...»
Για τον κόσμο:
«Θέλω να τους πω, ότι τους αγαπώ πραγματικά και αυτό το λέω από τα βάθη της καρδιάς μου. Θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί εκεί ανήκει ο Παναθηναϊκός και αναφορικά με το μέλλον μου, ότι και αν γίνει, θα τους αγαπώ για μια ζωή».

«Ευχαριστηθείτε τα παιχνίδια»!!

Ο Παύλος Δημητρίου προέτρεψε τους παίκτες του να ευχαριστηθούν τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, που θα είναι και τα τελευταία για τον Πανσερραϊκό στη φετινή Σούπερ Λιγκ.

Από την προηγούμενη αγωνιστική, αφού ηττήθηκε από τον Άρη, είναι δεδομένο ότι ο Πανσερραϊκός έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά στη Football League. Αυτό σημαίνει ότι τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια θα έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα για τα «λιοντάρια». Έτσι, ο Παύλος Δημητρίου μίλησε στους παίκτες του και τους είπε απλά να τα ευχαριστηθούν!

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός των Σερραίων δεν έχει… πονοκεφάλους κι έχει καταλήξει στην ενδεκάδα, την οποία θα παρατάξει απέναντι στον Παναθηναϊκό την Κυριακή. Συγκεκριμένα, ο Ράντμαν θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, με τους Μπουσινάκη, Παπάζογλου, Βοσκόπουλο και Ντιόγκο να αποτελούν την αμυντική τετράδα.

Δυο αμυντικά χαφ θα είναι οι Κρις, Κάστρο, με τους Πάρκερ, Μπέλιτς στα πλάγια. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Νταλέ έχοντας από πίσω του τον Γεωργιάδη σε ένα 4-4-1-1, που σκοπεύει να κατεβάσει ο Δημητρίου.

Ανάβει… φωτιές ο Πεπ!!!

Αποκαλυπτικός ήταν σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα, τονίζοντας πως ξέρει πως έχει έρθει η ώρα να αποχωρήσει από την ομάδα!
Σε δηλώσεις του στο Ιταλικό κανάλι RAI, ο Γκουαρντιόλα, αναφέρθηκε στις ωραίες στιγμές που περνάει στην Βαρκελώνη, αλλά υποστήριξε πως ο χρόνος του στην Καταλονία, φτάνει προς το τέλος του: «Θα μείνω ακόμα ένα χρόνο, που θα είναι ο τέταρτος. Ένας καλός προπονητής, ξέρει πότε είναι η στιγμή να αποχωρήσει. Εγώ, ξέρω πως η ώρα μου πλησιάζει».

Το παλεύει ο Βιερίνια!!!

Στην αυριανή(2/4) προπόνηση θα δοκιμάσει ο Αντρέ Βιερίνια αν μπορεί να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς, αλλιώς θα μείνει εκτός αποστολής. Ένα μήνα εκτός θα μείνει ο Σαβίνι που έχει θλάση Β’ βαθμού.

Με μια προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Λάρισα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα. Ο Αντρέ Βιερίνια που επέστρεψε από την πατρίδα του με πρόβλημα τραυματισμού και ακολουθούσε πρόγραμμα αποθεραπείας σήμερα πήρε μέρος στην προπόνηση χωρίς να βγάλει όλο το πρόγραμμα.
Η παρουσία του στην αποστολή θα κριθεί στην προπόνηση του Σαββάτου (2/4) ώστε να διαπιστωθεί εκ νέου η κατάσταση του τραυματισμού του. Αν ο Βιεϊρίνια νιώσει κάποια ενόχληση, τότε θα μείνει σίγουρα εκτός αποστολής.
Ένα μήνα θα μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους ο Μίρκο Σαβίνι. Ο Ιταλός αμυντικός, που εξετάσθηκε από το ιατρικό τιμ, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση β' βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο. Όσον αφορά τον έτερο Ιταλό του Δικεφάλου επιστρέφει από την πατρίδα του αύριο λόγω της κηδείας του πατέρα του.

Ούτε τώρα ο Πίρλο!!

Παρότι οι πιθανότητες επιστροφής του Πίρλο στο ντέρμπι με την Ίντερ ήταν αυξημένες, εντούτοις ο Ιταλός άσος έμεινε εκτός αποστολής της Μίλαν.
Ο Αλέγκρι ήλπιζε πως ο διεθνής χαφ θα έκανε την επανεμφάνισή του στο σπουδαιότερο ματς της σεζόν, όμως τελικά ο Πίρλο δεν είναι ακόμα έτοιμος για να αγωνιστεί. Έτσι, ο τεχνικός της Μίλαν τον άφησε εκτός αποστολής του μεγάλου ντέρμπι απέναντι στην Ίντερ, με την απουσία του πολύπειρου μέσου να προστίθεται σε αυτές των Ιμπραΐμοβιτς, Αμπροζίνι, Γιανκουλόφσκι, Μπονέρα και Ινζάγκι.

Όπως όλα δείχνουν, ο Αλέγκρι θα παρατάξει τους «ροσονέρι» με 4-3-1-2, αφήνοντας πιθανότατα τον Κασάνο στον πάγκο και ξεκινώντας τους Πάτο και Ρομπίνιο στην επίθεση. Ερωτηματικό αποτελεί αν θα προτιμηθεί ο Φαν Μπόμελ αντί του Μπόατενγκ, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις μοιάζουν... καπαρωμένες από τους Αμπιάτι, Αμπάτε, Αντονίνι, Τιάγκο Σίλβα, Νέστα, Φλαμινί, Γκατούζο και Ζέεντορφ.

«Εγώ θα πήγαινα φυλακή»!!

Τίποτα κακό δεν βρήκε στις δηλώσεις του Σάντρο Ροσέλ ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος ξεκαθάρισε πάντως ότι αν ο ίδιος είχε εκφραστεί με τον ίδιο τρόπο, θα είχε πάει φυλακή!
Ο πρόδρος της Μπαρτσελόνα τόνισε την Πέμπτη (31/03) ότι οι Μπλαουγκράνα θα κερδίσουν και το δεύτερο ματς με 5-0. Ο 48χρονος προπονητής τόνισε: «Διάβασα αυτό που είπε και μου φαίνεται νορμάλ. Αν αυτή είναι η γνώμη του, γιατί να μην την εκφράσει; Δεν έδειξε έλλειψε σεβασμού προς κανέναν. Αυτό ίσως δίνει κίνητρο στην Μπαρτσελόνα. Οι παίκτες της Ρεάλ έχουν τα δικά τους κίνητρα, οι δικοί μου θέλουν να κερδίζουν πάντα. Ισως σκέφτεστε ότι παίζω αμυντικά ή ότι δεν εκφράζω ποτέ τι σκέφτομαι. Ο Ροσέλ δεν έκανε τίποτα διαφορετικό, αν το είχα κάνει εγώ, θα είχα πάει φυλακή...».

Οσον αφορά την αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ Χιχόν είπε: «είναι πιο σημαντική από αυτήν με την Τότεναμ. Οχι όμως περισσότερο από τον τελικό του κυπέλλου, αφού αν κερδίσεις, κερδίζεις έναν τίτλο. Από την άλλη, απέναντι στην Τότεναμ, υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία. Αν χάσουμε άυριο, χάνουμε και το πρωτάθλημα».

Τα δίνει όλα για Γκατούζο!!

Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Ρίνο Γκατούζο είναι η Ανζί, με τους Ρώσους να είναι έτοιμοι να προσφέρουν στον Ιταλό συμβόλαιο 10 εκατ. ευρώ το χρόνο!
Εδώ και λίγες μέρες, οι φήμες για συμφωνία μεταξύ της Ανζί και Γκατούζο πληθαίνουν, με τον παίκτη να παίρνει κοντά στα 5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης της Ανζί, Σουλεϊμάν Κερίμοφ, σκοπεύει να ανεβάσει την προσφορά του στον άσο της Μίλαν και να φτάσει τα 10 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Αν τα συγκεκριμένα ποσά είναι αληθή (σήμερα, εξάλλου είναι και Πρωταπριλιά... ), τότε ο Γκατούζο θα γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στον κόσμο!

Ο δεύτερος αρχηγός των «ροσονέρι» έχει συμβόλαιο με την Μίλαν για έναν ακόμα χρόνο, όμως θεωρείται βέβαιο πως η ιταλική ομάδα θα τον παραχωρήσει αν βέβαια ικανοποιηθεί οικονομικά.

«Ποτέ δεν έδωσα δίκιο στον Σισέ!»

Με δήλωσή του ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Ντουντού Σεαρένσε, διέψευσε πως στις πρόσφατες τοποθετήσεις του έδωσε δίκιο στον Γάλλο άσο του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ.
Ο παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας, Ντουντού, προχώρησε σε δήλωση που αναρτήθηκε στο επίσημο site του Ολυμπιακού. Σε αυτήν κάνει λόγο για παραποίηση των όσων ισχυρίστηκε.

«Πληροφορήθηκα ότι πρόσφατη δήλωσή μου χρησιμοποιήθηκε με παραποιημένο τρόπο από τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να μου αποδοθούν πράγματα τα οποία ουδέποτε είπα και εννόησα. Στη δήλωσή μου αυτή αναφέρθηκα, και το τονίζω με κατηγορηματικό τρόπο, στην είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, γεγονός το οποίο καταδίκασε και η ομάδα μου και είναι ανεπίτρεπτο σε όποιο γήπεδο και αν συμβαίνει και σε όποιον αγώνα.

Όσον αφορά στον Σισέ, τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά, ποτέ δεν του έδωσα δίκιο για τα όσα ισχυρίζεται ότι έγιναν στα αποδυτήρια καθώς και στον υποτιθέμενο διάλογο με τον πρόεδρο της ομάδας μου, πράγματα που σε καμία περίπτωση, δεν πιστεύω ότι έχουν συμβεί», τόνισε σχετικά ο Βραζιλιάνος μέσος.

Δράμπης: «Δυστυχώς δεν εξαρτάται από τον Άρη»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, αλλά και προσφάτως νεοεκλεγείς (για 19η χρονιά!) στο διοικητικό συμβούλιο των Βετεράνων των «κιτρίνων», Κώστας Δράμπης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:
Για την απουσία από τη γιορτή του Άρη, αλλά και τον σύλλογο βετεράνων γενικότερα: «Δεν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος για την απουσία μας από τη γιορτή, καθώς φροντίσαμε να μας εκπροσωπήσουν άλλοι. Ο σύλλογος των βετεράνων αντιμετωπίζει πολλά θέματα με μεγάλη ευαισθησία, στηρίζουμε όσο μπορούμε το κέντρο απεξάρτησης «Η Αργώ». Όσο μπορούμε στηρίζουμε ορισμένες πρωτοβουλίες, ενώ παράλληλα προσπαθούμε να παίζουμε και ποδόσφαιρο».
Για τον στόχο του Άρη για την έξοδο στην Ευρώπη: «Το θέμα είναι πως η είσοδος στα play-off πλέον δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τον Άρη, γιατί έγιναν λάθη καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Όσο όμως υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, η ομάδα θα πρέπει να προσπαθήσει και να δώσει ότι έχει προκειμένου να μπορέσει να κερδίσει την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».
Για το κόστος που θα υπάρξει αν δεν βγει η ομάδα στην Ευρώπη: «Καταστροφή σίγουρα δεν θα είναι αν ο Άρης δεν καταφέρει να βγει στην Ευρώπη, αλλά ασφαλώς θα είναι ένα-δύο βήματα προς τα πίσω, κυρίως λόγω της οικονομικής στενότητας που υπάρχει σε όλους τους συλλόγους. Η αλήθεια πάντως είναι πως δεν πρέπει να δίνεις δικαιώματα σε άλλες ομάδες και να ψάχνεις τις τελευταίες αγωνιστικές για να πετύχεις τους στόχους σου. Ο Άρης έχασε πολλούς βαθμούς εντός έδρας κι εκεί έχασε το προβάδισμα για την έξοδο στην Ευρώπη»
Για το που οφείλονται τα σκαμπανεβάσματα στη φετινή χρονιά: «Προσωπική μου γνώμη είναι πως επειδή οι περισσότεροι παίκτες είναι ξένοι και κυνηγούν ίσως ένα καλύτερο συμβόλαιο, τα δίνουν όλα στα κρίσιμα παιχνίδια και στα ντέρμπι. Πιστεύω ότι ίσως ορισμένοι παίκτες διαλέγουν παιχνίδια, χωρίς φυσικά να είμαι σίγουρος γι’ αυτό που λέω. Ένας επιπρόσθετος λόγος ίσως είναι πως ο Άρης ξεκίνησε πολύ νωρίς φέτος στην Ευρώπη. Σίγουρα υπήρξαν ορισμένα προβλήματα και το καλοκαίρι με τη φυγή ορισμένων βασικών παικτών, αλλά δεν οφείλεται καθαρά εκεί το πρόβλημα αυτό».

Επιστρέφει ο Φέρντιναντ!!

Στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε ο Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος έχει να παίξει από τις 5 Φεβρουαρίου, όταν και χτύπησε στην γάμπα σε αγώνα κόντρα στην Γουλβς.
Αν και ο Αλεξ Φέργκιουσον δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του, ο Ρίο Φέρντιναντ επέστρεψε στις προπονήσεις των Κόκκινων Διαβόλων. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή του στα γήπεδα μέσω του Twitter. «Είμαι πολύ χαρούμενος που άρχισα πάλι τις προπονήσεις» έγραψε.

Γκουαρδιόλα κατά Ροσέλ!

Μαθήματα συμπεριφοράς έδωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα προς τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου για νίκη 5-0 επί της Ρεάλ! «Δεν θα έπρεπε να το είχε πει αυτό», τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ισπανίας!
Ο Σάντρο Ροσέλ είχε δηλώσει πρόσφατα πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να πετύχει ακόμα ένα εντυπωσιακό 5-0 εις βάρος της Ρεάλ στον τελικό του Copa Del Rey, όμως ο Γκουαρδιόλα εξέφρασε με απόλυτα... διπλωματικό τρόπο την έντονη αντίθεσή του! «Ο καθένας έχει την άποψη του. Και γω για παράδειγμα, θα μπορούσα να πω ότι θα τους κερδίσουμε με 60-0, αλλά δεν θα το έκανα ποτέ. Ο κ. Ροσέλ το είπε για να μας "φτιάξει" αλλά θα έπρεπε να το είχε αποφύγει. Είναι απίθανο να ξανακερδίσουμε με 5-0», τόνισε ο νεαρός τεχνικός που στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον σεβασμό που έχει η Μπαρτσελόνα στους αντιπάλους τους.

«Η φιλοσοφία του συλλόγου δεν είναι να κάνει επίδειξη όταν κερδίζει. Οι παίκτες είναι υπόδειγμα και μέσα και έξω από το γήπεδο. Και όταν χάνουμε, να δίνουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Αυτό είναι η Μπαρτσελόνα».

Αναλαμβάνει την Ουκρανία ο Λίπι!!

Ο Μαρσέλο Λίπι φέρεται να έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ομοσπονδία της Ουκρανίας και θα οδηγήσει την εθνική ομάδα στο EURO του 2012, στη συνδιοργάνωση με την Πολωνία!
Η Turnir αποκαλύπτει ότι ο εκπρόσωπος της ουκρανικής ομοσπονδίας Σίγκνορ Σούρκις βρέθηκε χθες στο Μιλάνο, όπου συναντήθηκε με τον Μαρτσέλο Λίπι και τον εκπρόσωπο του Ιταλού τεχνικού, Νίκολα Μπαλτσάνο. Οι Ουκρανοί αναφέρουν ότι επιτεύχθηκε συμφωνία, κάνουν λόγο και για υπογραφή συμβολαίου ανάμεσα στις δύο πλευρές μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2012, ενώ αναλόγως με την πορεία της εθνικής ομάδας στο EURO προβλέπεται και οψιόν ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια! Ο Λίπι αναμένεται στην Ουκρανία το προσεχές Σάββατο (2/04) μαζί με το τεχνικό του επιτελείο, όπου θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Μέταλουργκ Ντόνετσκ με την Ντνιεπρ. Να τονίσουμε, όμως, ότι η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από καμία πλευρά...

«Η Ίντερ έχει άγχος, όχι εμείς»

Την πεποίθησή του ότι η Μίλαν θα είναι πιο ήρεμη από την Ίντερ στο ντέρμπι του Σαββάτου, που είναι κομβικής σημασίας για το Scudetto, εξέφρασε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.
Ο προπονητής των Ροσονέρι τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι το +2 της ομάδας του στη βαθμολογία μπορεί να αποβεί καθοριστικό για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση και επανέλαβε ότι τίποτα δεν θα έχει κριθεί για τον τίτλο, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα στο ντέρμπι.

«Πήραμε ένα βαθμό στους τελευταίους δύο αγώνες μας, αλλά το ποδόσφαιρο είναι όμορφο γιατί τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Είμαστε στην κορυφή επί 21 αγωνιστικές. Ξέραμε ότι δεν θα κατακτούσαμε το Scudetto ένα μήνα πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και αυτό που σκεφτόμαστε τώρα είναι το θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι», τόνισε ο Αλέγκρι και στη συνέχεια προσπάθησε να μεταφέρει το άγχος στην Ίντερ.

«Είναι πιο σημαντικό το ντέρμπι για αυτούς παρά για εμάς. Με την έναρξη του αγώνα η Μίλαν θα είναι μπροστά στη βαθμολογία. Αν κερδίσουμε θα πάμε στο +5 και θα απομένουν επτά αγωνιστικές. Δε θα είναι άσχημα, αλλά δε θα έχει κριθεί και τίποτα. Τον τίτλο τον κατακτάς όταν στο τέλος του πρωταθλήματος είσαι έστω στο +1».

Σαμάβαρι: «Η βάνα για τον Ηρακλή έκλεισε οριστικά»!!


iraklis


 Ο επιχειρηματίας Γουίλι Σαμάβαρι που βοήθησε στην επίτευξη των συμφωνιών για την εξασφάλιση της αδειοδότησης του Ηρακλή πραγματοποίησε παρέμβαση στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis». Στην τοποθέτηση του αυτή υπογράμμισε πως η «υπόθεση Ηρακλής» έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα για τον ίδιο ελέω ορισμένων συμπεριφορών. Στη διάρκεια της τοποθέτησης του, ζήτησε και τοποθετήθηκε το μέλος της «Αυτόνομης Θύρας 10» Αλέξης, που ήταν αυτός που απάντησε από την πλευρά του στον επιχειρηματία, εκπροσωπώντας τον μεγαλύτερο σύνδεσμο φιλάθλων του Ηρακλή, τονίζοντας επανειλημμένα πως η κατάσταση που επικρατεί τώρα οφείλεται αποκλειστικά στον Αντώνη Ρέμο. Παράλληλα υπογράμμισε πως δεν μπορεί να θεωρείται «Μεσσίας» ο κ. Σαμάβαρι, καθώς δάνεισε χρήματα στην ΠΑΕ Ηρακλής, τα οποία θα πάρει πίσω στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Αναλυτικά το τι δήλωσε ο κ. Σαμάβαρι: «Πραγματικά μετάνιωσα που βοήθησα τον Ηρακλή, μετάνιωσα που έδωσα χρήματα την ομάδα. Το ευχαριστώ που εισέπραξα ήταν να βγουν σε χθεσινή τους εκπομπή τρεις εκπρόσωποι της Αυτόνομης Θύρας 10 και να κράζουν εμένα. Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο επισημαίνεται η αχαριστία όλων αυτών των ανθρώπων και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα αυτή, αντί να κάθονται να λένε ευχαριστώ. Η διοίκηση και αυτοί χτύπησαν πεντακόσιες πόρτες και τις βρήκαν κλειστές, αλλά το ευχαριστώ που εισέπραξα εγώ ήταν να βγαίνουν χθες στην εκπομπή τους και να λένε πονηριές και εξυπνάδες για μένα.
Για δεύτερη φορά λαμβάνω ένα τέτοιο ευχαριστώ. Τώρα πραγματικά καταλαβαίνω, γιατί κανένας σοβαρός επιχειρηματίας δεν θέλει να εμπλακεί στον Ηρακλή. Όλοι θέλουν να κάνουν τους πονηρούς, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας. Ας βγουν όλοι αυτοί που κάνουν τους πονηρούς να μου πουν τι έχουν δώσει αυτοί στον Ηρακλή. Για μένα η λέξη Ηρακλής τελείωσε, η βάνα για αυτή την ομάδα τελείωσε. Θέλω πλέον να δω που θα βρουν τα λεφτά, γιατί το οικονομικό πρόβλημα δεν σταμάτησε χθες, αλλά συνεχίζεται. Να δούμε πλέον πως θα βγάλουν άκρη. Αυτοί το μόνο που θέλουν είναι να βρουν ένα χαϊβάνι, μετά να το βρίζουν και να το διώξουν στη συνέχεια. Κανένας δεν έφυγε εκτιμημένος από τον Ηρακλή…»

Σούμποτιτς: «Πάμε για νίκη στο Μαρούσι»!!

Ως μονόδρομο χαρακτήρισε τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι με το Μαρούσι, ο προπονητής του Άρη Λευτέρης Σούμποτιτς. Ο έμπειρος τεχνικός εστίασε την προσοχή των παικτών του στην αντιμετώπιση του Μπάγκαριτς, χωρίς όμως να υποτιμούνται οι υπόλοιποι αξιόλογοι παίκτες που διαθέτει η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή. Αναλυτικά οι δηλώσεις του «Πίξι» στο arisbc.gr:
«Ο αυριανός αγώνας με το Μαρούσι είναι πολύ σημαντικός για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι ότι χρειαζόμαστε τη νίκη για να μείνουμε σε τροχιά τετράδας καθώς δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες. Έχω πει ότι για να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην κατάταξη της κανονικής περιόδου πρέπει να κερδίζουμε αγώνες και εκτός έδρας. Και αυτό πρέπει να κάνουμε και αύριο απέναντι στο Μαρούσι.
Το Μαρούσι είναι μια καλή ομάδα της οποίας το παιχνίδι βασίζεται κυρίως στο Μπάγκαριτς έτσι πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο συγκεκριμένο παίκτη χωρίς βέβαια να υποτιμούμε τους υπόλοιπους. Η αλήθεια είναι ότι η προετοιμασία μας όλες αυτές τις μέρες ήταν ελλιπής καθώς έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία για το αυριανό ματς. Εμείς πάμε για να κερδίσουμε συνεχίζοντας τις καλές μας εμφανίσεις. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού, να παίξουμε ομαδικά ώστε να πάρουμε τη νίκη σε ένα κομβικό σημείο της χρονιάς».

Απίστευτα, αλλά πρωταπριλιάτικα!!

Ο Μαραντόνα άφησε έγκυο τη Μαντόνα, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανέλαβε χρέη βοηθού προπονητή στην Εθνική Αυστραλίας, ο Τότι αποφάσισε να αλλάξει καριέρα και να γίνει… ηθοποιός. Απίστευτο; Και όμως… πρωταπριλιάτικο!

Έφτασε η ημέρα του χρόνου, που η πρώτη ημέρα του Απρίλη δημιουργεί τα πιο περίεργα, φανταχτερά αλλά, όπως αποδεικνύεται τελικά, ψεύτικα πρωτοσέλιδα και τίτλους ειδήσεων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ανά τον κόσμο, προκαλώντας άφθονο γέλιο κι εξάπτοντας τη φαντασία. Ας δούμε τις καλύτερες πρωταπριλιάτικες φάρσες οι οποίες έμειναν στην… ψεύτικη ιστορία του ποδοσφαίρου.


Ο Ρομπέρτο Μπάτζιο επιτίθεται στον Μαρτσέλο Λίπι

Το 1999, ιταλικά δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι ο Μπάτζιο επιτέθηκε στον προπονητή των κατακτητών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εξαιτίας του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του. Το περιστατικό φερόταν να έχει λάβει χώρα στον αγωνιστικό χώρο με τον Ρομπέρτο σε ρόλο… μποξέρ. Φυσικά, επρόκειτο περί φάρσας.


Ο Μαραντόνα αφήνει έγκυο τη Μαντόνα

Ο θρυλικός «Ντιεγκίτο» κέρδισε φήμη και τύχη στη Νάπολι, ωστόσο κάποιοι πίστεψαν ότι κέρδισε κάτι περισσότερο από αυτά, όπως η καρδιά της Μαντόνα. Ανατρέχοντας πίσω στο 1989, ένας τηλεοπτικός σταθμός εφηύρε το «love story» ανάμεσα στον Αργεντινό άσο και την διάσημη τραγουδίστρια, προχωρώντας του λίγο πιο μακριά, αφού «αποκάλυψε» ότι το ζευγάρι περίμενε μωρό. Ωστόσο, οι μαφιόζικες απειλές της Καμόρα ανάγκασαν τον εκφωνητή να ανακαλέσει και να ζητήσει «συγγνώμη». Like a virgin...


Ο Πελέ και το ορφανοτροφείο

Ίσως μία από τις πιο κακόγουστες πρωταπριλιάτικες φάρσες ήταν αυτή ενός βραζιλιάνικου τηλεοπτικού σταθμού, ο οποίος μετέδωσε το 1988 πως ο Πελέ θα επισκεπτόταν ένα ορφανοτροφείο στο Σάο Πάολο. Την ίδια στιγμή, ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος σταρ βρισκόταν στην Ιαπωνία, αφήνοντας 400 λυπημένα προσωπάκια να τον περιμένουν μάταια.


Από ποδοσφαιριστής, ηθοποιός ο Τότι

Έχοντας πρωταγωνιστήσει σε πολλά διαφημιστικά σποτ, η ιταλική εφημερίδα «L'Unita» θεώρησε αρκετά πειστικό να δημοσιεύσει την απόφαση του Φραντσέσκο Τότι να εγκαταλείψει την ποδοσφαιρική του καριέρα και να μεταπηδήσει στο χώρο της σόουμπιζ. Κάποιοι οπαδοί της Ρόμα πίστεψαν το ρεπορτάζ κι έσπευσαν στο προπονητικό κέντρο των «τζιαλορόσι» προκειμένου να μεταπείσουν τον αγαπημένο τους αρχηγό. Άδικος κόπος.


Ο Μπέκαμ στα «καγκουρό»

Πέρυσι, η εφημερίδα «Sydney Morning Herald» ανέφερε ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δέχτηκε την θέση του βοηθού προπονητή στην εθνική ομάδα της Αυστραλίας, μετά την πρόταση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας η οποία τον έπεισε με ένα καλάθι από ανανάδες και μπανάνες. Η ιστορία ήταν τόσο πειστική που αναδημοσιεύτηκε από την ηλεκτρονική έκδοση του αμερικανικού περιοδικού Sports Illustrated.

Αποθεώνουν τον Ομπράντοβιτς οι Ισπανοί!!!

Τα εύσημα στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς απένειμε ο Τύπος της Μαδρίτης σχολιάζοντας την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης. Η As κυκλοφόρησε με τίτλο "Ο Ομπράντοβιτς δεν ξέχασε την περσινή ήττα από την Μπαρτσελόνα και πήρε εκδίκηση", ενώ η Marca αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ο Ομπράντοβιτς κυριάρχησε πλήρως έναντι του Πασκουάλ" προσθέτοντας πως η ελληνική ομάδα ήταν πολύ καλύτερη.
Τελείως διαφορετικό το ύφος των εφημερίδων της Καταλωνίας. "Αντίο Σαν Τζόρντι" έγραψε η El Mundo Deportivo, με την να αναφέρει από την πλευρά της "Ελληνική τραγωδία για τη Μπάρτσα".

«Άξιος... μαθητής ο Γόντικας»!

Ο Ολυμπιακός δεν απάντησε επίσημα στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, αλλά εν μέρει δεν έμειναν αναπάντητα τα όσα υποστηρίζουν οι «πράσινοι». Στην πλατεία Αλεξάνδρας δεν παρέλειψαν να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους, σχολιάζοντας την κίνηση του ΠΑΟ.

«Ο Ολυμπιακός δεν θα μπει σε διαδικασία νέας όξυνσης, σεβόμενος την απόφαση της Σούπερ Λίγκας περί ομαλότητας», ανέφεραν αρχικά από την ΠΑΕ. 

«Ο Παναθηναϊκός με τη μομφή του στη Λίγκα, στην οποία ''έφαγε τα μούτρα του'' και την προσπάθεια να αυξηθεί η ποινή του Ολυμπιακού, που ούτε εκεί τα κατάφερε, προσπαθεί με άκομψο τρόπο να επηρεάσει τη δικαιοσύνη. 

Ο Ολυμπιακός δεν θα μπει σε υποθέσεις που έχουν πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης. Πρόκειται για μια απόδειξη ότι ο νέος προεδρεύων του Παναθηναϊκού είναι άξιος μαθητής του προηγούμενου προέδρου ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες καταγράφει και συρράπτει», έλεγε άλλος άνθρωπος του Ολυμπιακού. 

«Να μηδενιστούν και να υποβιβαστούν Εθνικός και Ιωνικός»

Για το «μεγαλύτερο σκάνδαλο στη Β` Εθνική» κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Καλλιθέα, με αφορμή κάποιες από τις μεταγραφές που πραγματοποίησαν οι ΠΑΕ Εθνικός και Ιωνικός. Σύμφωνα με ανακοίνωση της, η Καλλιθέα ζητάει το μηδενισμό των δύο ομάδων, αφού, όπως υποστηρίζει, προχώρησαν σε μεταγραφές με πλαστά δικαιολογητικά.

    «Εκδικάσθηκε σήμερα στην Επιτροπή Μεταγραφών της ΕΠΟ η μεγάλη υπόθεση που αποκάλυψε η ΠΑΕ Καλλιθέα με τα πλαστά δικαιολογητικά που είχαν προσκομίσει ο Εθνικός και ο Ιωνικός, προκειμένου να πραγματοποιήσουν παράνομα μεταγραφές στη χειμερινή περίοδο. 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καλλιθέα κ. Νίκος Σαλευρής έχει παρουσιάσει ατράνταχτα στοιχεία για πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες, που είχαν προσκομίσει στην Επιτροπή της ΕΠΟ οι διοικήσεις του Εθνικού και του Ιωνικού, τον περασμένο Ιανουάριο. 

Οι υπεύθυνοι των δύο ομάδων ζήτησαν προθεσμία έως την Τετάρτη για να προσκομίσουν τα στοιχεία στον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Κουρίδη, αν και κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, υπήρξε παρατήρηση ότι αυτά τα χαρτιά εκδίδονται αυθημερόν. 

Σε κάθε περίπτωση η ΠΑΕ Καλλιθέα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και ζήτησε τον μηδενισμό και υποβιβασμό των ομάδων αυτών, καθώς βρισκόμαστε μπροστά στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της Football League, όπου ομάδες με πλαστά στοιχεία ανταγωνίζονται αθέμιτα συλλόγους, που εκπληρώνουν όλες τις υποχρεώσεις τους στις Εφορίες και τα Ταμεία. 

Η ΠΑΕ Καλλιθέα θεωρεί ότι θα δικαιωθεί σε αυτή την υπόθεση και θα υπάρξει παραδειγματική τιμωρία σε όσους θέλησαν να πλαστογραφήσουν το πρωτάθλημα» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλιθέα.

Eredivisie: Ντέρμπι… κορυφής!!!

Το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στην Τβέντε και την Αϊντχόφεν κυριαρχεί των υπολοίπων για την 29η αγωνιστική της Eredivisie.

Το απόγευμα του Σαββάτου αναμένεται να… πέσουν κορμιά στο Ένσκεντε, εκεί όπου η Τβέντε υποδέχεται την πρωτοπόρο του ολλανδικού πρωταθλήματος, Αϊντχόφεν, με στόχο να καλύψει τη διαφορά του ενός βαθμού από την PSV και να την κατακρημνίσει από την κορυφή. Σημαντική ενίσχυση για τους γηπεδούχους αναμένεται να αποτελέσει η επιστροφή του Μπράιαν Ρουίζ.

Τη δική του «μάχη» για να κρατηθεί κοντά στην πρώτη δυάδα δίνει το απόγευμα της Κυριακής ο Άγιαξ, που φιλοξενεί την Χέρακλες. Παρά το γεγονός ότι για ακόμη μία χρονιά μετά το 2004 δεν κατάφερε να κατακτήσει το «πρωτάθλημα», ο «Αίαντας» είναι αποφασισμένος να… σώσει την φετινή παρτίδα, κατακτώντας έστω την 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Η Άλκμααρ ταξιδεύει μέχρι το Ρότερνταμ για να αντιμετωπίσει τη Φέγενορντ, θέλοντας να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης, ενώ η Ουτρέχτη περιμένει στην έδρα της την Ντεν Χάαγκ, με την τελευταία να αναζητά το «τρίποντο» για να αναρριχηθεί στην βαθμολογική κατάταξη. 


Αναλυτικά, η 29η αγωνιστική της Eredivisie:

Σάββατο 02/04

Τβέντε – Αϊντχόφεν (19:45)       
Βίλεμ – Ρόντα (20:45)   
Ντε Γκράαφσαπ     - Μπρέντα (20:45)   
Χέρενφεν – Εξέλσιορ (20:45)   
Φέγενορντ – Άλκμααρ (21:45)


Κυριακή 03/04

Ουτρέχτη – Ντεν Χάαγκ (13:30)   
Φίτεσε – Ναϊμέγκεν (13:30)
Άγιαξ – Χέρακλες (15:30)   
Γκρόνινγκεν – Φένλο (15:30) 

Ο «Ρονι» Ισπανός, η γίδα του Τόρες και η Πρωταπριλιά!!

Η πρώτη Απριλίου δεν είναι μέρα του… Πινόκιο μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για όλη την Ευρώπη. Και με αφορμή την… επίσημη γιορτή του ψέματος πολλές μεγάλες εφημερίδες είπαν να δείξουν σήμερα ότι η… μύτη τους είναι μεγάλη. 

Στην Αγγλία η «Ιντιπέντιντ» είχε ως κύριο θέμα στο αθλητικό ένθετο: «Ο Ρονάλντο από την εθνική Πορτογαλίας στην εθνική Ισπανίας αντί 160 εκατομμυρίων ευρώ». Και φυσικά έγινε και η επεξήγηση: «Αυτή η μετακίνηση θα γίνει στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει η Πορτογαλία για να μικρύνει το χρέος της και να αποφύγει το ΔΝΤ». 

Στην ίδια χώρα, αλλά η «Μίρορ» αυτή τη φορά την… έπεσε στον Τόρες. Με τον Ισπανό να μην έχει σκοράρει ακόμα στην Τσέλσι έγραψε ότι ο ο ξανθομάλλης παίκτης θα πρωταγωνιστήσει σε μια αρχαία παγανιστική τελετή (με την ονομασία «Η μέρα των αθώων») προκειμένου να ξορκίσει το κακό. 

«Εφερε μια γίδα από την πόλη που γεννήθηκε, θα την βάλει να περπατήσει γύρω γύρω στο τερέν του Στάμφορντ Μπριντζ για να ξορκίσει τα κακά πνεύματα που τον εμποδίζουν να σκοράρει και αμέσως μετά θα την πετάξει από την οροφή της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας Σεντ Μέρι στην οδό Κάντογκαν». 

Και επειδή την Πρωταπριλιά όλα επιτρέπονται, σήμερα στη Γαλλία έγινε και η πρώτη μεταγραφή από ένα άθλημα σε ένα άλλο. Ετσι, ένας τζουντόκα με το όνομα Ρίνερ πήρε μεταγραφή στην ομάδα ράγκμπι της Τουλόν για να τη βοηθήσει στο τουρνουά με τις 14 καλύτερες ομάδες της Γαλλίας. 

Ορεξη να έχετε για να διαβάζετε…

Τσέζαρεκ: «Συναισθήματα δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο»

Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ ετοιμάζεται να επιστρέψει στον… τόπο του εγκλήματος και να αγωνιστεί μέσα στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. «Ήμουν για τρία χρόνια παίκτης του Αστέρα αλλά τώρα αγωνίζομαι για τον Άρη. Θα δώσουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη γιατί είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε ελπίδες στα πλέι οφ» είπε ο Κροάτης επιθετικός για το παιχνίδι της Κυριακής, μιλώντας στο επίσημο ραδιόφωνο των κίτρινων.
 
Όσον αφορά στις ατυχίες των τραυματισμών που είχε σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν υπογράμμισε: «Ήταν πραγματικά μια δύσκολη χρονιά για εμένα. Εκεί που έβρισκα  ρυθμό, πάλι τραυματιζόμουν. Χρειάζεται ένα διάστημα για να βρει ένας ποδοσφαιριστής τα πατήματά του, ήμουν άτυχος γενικότερα. Μετά το πρόβλημα των  προσαγωγών και των κοιλιακών μου, τώρα είμαι καλά».
 
Για τα στοιχεία που θα κρίνουν το αποτέλεσμα τόνισε: «Είναι το  παιχνίδι της χρονιάς. Συναισθήματα στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν. Είμαι στον Άρη και δίνω τα πάντα για  να κερδίζει η ομάδα μου. Δουλέψαμε σκληρά αυτές τις δυο εβδομάδες. Εγώ που ήμουν εκτός, λόγω τραυματισμού, έβλεπα ανεβασμένους τους  παίκτες. Εξάλλου  δεν είναι τυχαίο ότι βάλαμε 7 γκολ στα δυο τελευταία παιχνίδια. Πάμε να πάρουμε και αυτό το ματς. Είχα δίψα για γκολ φέτος αλλά δυστυχώς παρόλο που δεν είχα  σοβαρούς τραυματισμούς έχανα τον  ρυθμό μου και δεν μπόρεσα να βρω τον καλό εαυτό μου. Πιστεύω στη συνέχεια να γίνω καλά, να βρω τα πατήματά μου και να μην έχω πρόβλημα ξανά».
 
Σχετικά με το επιθετικογενές σύστημα στο οποίο αρέσκεται ο Σάκης Τσιώλης, σχολίασε: «Ο νέος μας προπονητής αγαπά το επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό με βολεύει σαν σέντερ φορ. Πιστεύω ότι θα δείξω την ποιότητα μου. Αν ανατρέξετε στο παρελθόν θα δείτε ότι ούτε εγώ, ούτε ο Ρουίζ δεν βάλαμε πολλά γκολ. Βρίσκομαι επτά χρόνια στην Ελλάδα και παίζω ποδόσφαιρο αλλά ο τρόπος παιχνιδιού του Άρη πριν τον κ. Τσιώλη δεν με βοηθούσε να σκοράρω. Αν μου δοθεί μια ευκαιρία θα την εκμεταλλευτώ. Ας βρεθώ τρεις φορές τετ α τετ και ας  χάσω την ευκαιρία. Αλλά πρέπει να σου δίνονται και οι ευκαιρίες. Είναι ότι  χειρότερο να περνάνε παιχνίδια και να μην μπορείς να κάνεις σουτ. Είναι ό,τι χειρότερο».
 
Ερωτηθείς για τον Σάκη Τσιώλη ως προπονητή και ως άνθρωπό , ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ τόνισε: «Γνωρίζω την δουλειά του και έχω να πω πως είναι ένας φοβερός προπονητής και φοβερός άνθρωπος. Δίνει ηρεμία στην ομάδα. Ο Άρης δεν θα μπορούσε να φέρει καλύτερο προπονητή, πιστεύω πως είναι ιδανικός. Ήδη σε ένα μικρό διάστημα κατάφερε κι έδειξε λίγο από το έργο του. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτό που θα δώσουμε στην Τρίπολη και πρέπει να το κερδίσουμε. Θα νιώσουμε δε σαν στο σπίτι μας εφόσον θα έχουμε κοντά μας και τους οπαδούς μας. Θα μας βοηθήσει πολύ το γεγονός αυτό.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που πιστεύει στις δυνατότητές μου. Δεν ήταν καλή χρονιά αυτή για εμένα αν και πέτυχα σημαντικά γκολ στην Ευρώπη.
 
Του χρόνου θα είμαι έτοιμος και θα έχω 10-15 γκολ για πλάκα. Σε αυτό βοηθάει και ο καλός ανταγωνισμός που υπάρχει στην ομάδα από τόσους καλούς επιθετικούς παίκτες.
 
Ο Άρης ήταν πάντα μεγάλος στα μάτια μου. Η ομάδα αξίζει την θέση στα πλέι οφ. Θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Μπορούμε και πρέπει να το πιστεύουμε όλοι».

Θέλουν Αθανασιάδη και μετά το 2013!!

Σκέψεις για επέκταση της συνεργασίας με τον Στέφανο Αθανασιάδη έχουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σκοπεύουν να καλέσουν τον νεαρό επιθετικό προκειμένου να συζητήσουν μαζί του.

Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2013 , αλλά στην Τούμπα θεωρούν ότι θα πρέπει να προχωρήσουν σε νέα συμφωνία, από την στιγμή που έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα.

Οι πρώτες επαφές έγιναν και φάνηκε να υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Ωστόσο η διαδικασία αναμένεται να ακολουθηθεί μετά την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.
 

Bundesliga: «Μάχες» του ύψους και του… βάθους!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ανοίγει σήμερα η αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Bundesliga με αναμετρήσεις-«φωτιά» τόσο στην κορυφή, όσο και στον… πάτο της κατάταξης.

Επτά στροφές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος της Bundesliga, η Ντόρτμουντ καλείται να κάνει το καθήκον της απέναντι στο Ανόβερο και να αποδείξει ότι βρίσκεται επάξια στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει πάρει μόλις έναν βαθμό στα τελευταία δύο παιχνίδια, κάνοντας αφενός τις κακές γλώσσες να αμφισβητήσει την κυριαρχία της και αφετέρου τη δεύτερη Λεβερκούζεν να την πλησιάσει στους 7 βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Καγκάουα και Κρίνγκε, ωστόσο επιστρέφει στο κέντρο ο Σούμποτιτς. Για τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσει ο βασικός τους τερματοφύλακας Τσίλερ, λόγω τραυματισμού.

«Επικίνδυνη» έξοδο αναμένεται να έχει η Λεβερκούζεν «Φριτς Βάλτερ», όπου θα αντιμετωπίσει την Καϊζερσλάουτερν, που απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Σε μία από τις τελευταίες του αναμετρήσεις στον πάγκο των «ασπιρινών», ο Γιουπ Χάινκες δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κάστρο και Φρίντριχ.

Δίχως κανένα περιθώριο λάθους, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Γκλάντμπαχ και θέλει τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες για την κατάκτηση της 2ης θέσης, η οποία εξασφαλίζει τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Νοκ-άουτ για τους Βαυαρούς τέθηκε ο Φαν Μπούτεν, ενώ για τα «πουλάρια» ο Ντε Καμάργκο.

«Αποδεκατισμένες» θα παραταχθούν στο «Βέζερσταντιον» οι Βέρντερ Βρέμης και Στουτγάρδη, οι οποίες δίνουν σκληρή «μάχη» για να απομακρυνθούν από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι «πράσινοι» δεν θα έχουν στη διάθεση τούς τους Πιζάρο, Νάλντο, Μπένις, Πρεντλ, Μπαργκφρέντε και Γένσεν, ενώ οι φιλοξενούμενοι τους Μποκά, Μάρικα, Οντέλ και Ντεγκέν.

Κορμιά αναμένεται να… πέσουν και στο παιχνίδι της Βόλφσμπουργκ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς οι «λύκοι» βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και μία ανάσα από την… καταστροφή. Με εξαίρεση τον τιμωρημένο Πέκαρικ, ο Φέλιξ Μάγκατ θα έχει όλους τους παίκτες του «ετοιμοπόλεμους», ενώ η ομάδα της Φρανκφούρτης θα παρουσιαστεί με έντονο «ελληνικό» χρώμα, έχοντας βασικούς τους Τζαβέλλα και Γκέκα.

Αναλυτικά, η 28η αγωνιστική της Bundesliga:

Παρασκευή 01/04   

Σεντ Πάουλι – Σάλκε (21:30)


Σάββατο 02/04   

Βέρντερ Βρέμης – Στουτγάρδη (16:30)
Καϊζερσλάουτερν – Λεβερκούζεν (16:30)
Μάιντζ – Φράιμπουργκ (16:30)
Μπάγερν Μονάχου – Γκλάντμπαχ (16:30)
Ντόρτμουντ – Ανόβερο (16:30)
Χόφενχαϊμ – Αμβούργο (19:30)


Κυριακή 03/04

Κολωνία – Νυρεμβέργη (16:30)
Βόλφσμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (18:30)

«Να είμαι η λύση»

Οι δηλώσεις του προέδρου της Μπαρσελόνα Σάντρο Ροσέλ, που προέβλεψε πως ο τελικός του Κόπα ντελ Ρέι θα τελειώσει με 5-0 υπέρ της ομάδας του, έφεραν αρκετές αντιδράσεις στους κύκλους της Ρεάλ, όχι όμως και του Ζοσέ Μουρίνιο.
Ενώ το 80% των αναγνωστών της ισπανικής «Marca» θεωρούν λανθασμένες τις δηλώσεις του καταλανού προέδρου, ιδιαίτερα ύστερα από τις προσπάθειες του Πεπ Γκουαρδιόλα να διατηρήσει το μέτρο και την ψυχραιμία, ο προπονητής των «μερένχες» σχολίασε πως «Αφού αυτή είναι η άποψή του, γιατί να μην την πει;
Δε νομίζω πως προσβάλει κάποιον και δε νομίζω ότι είπε κάτι τρομερό», ωστόσο προσθεσε: «Αν το είχα πει εγώ, θα βρισκόμουν τώρα στη φυλακή».
«Στην καλύτερη περίπτωση», συνέχισε ο Πορτογάλος, «θα είναι ένα καλό κίνητρο για τους παίκτες της Μπαρσελόνα. Οι δικοί μας έχουν δικό τους κίνητρο. Θέλουν να κερδίζουν κάθε παιχνίδι και δε χρειάζονται λόγια από τρίτους».
Ο Μουρίνιο εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιστροφή του Γκονσάλο Ιγκουαϊν, αλλά και την ελπίδα του να έχουν κάνει το ίδιο οι Ρονάλντο, Μπενζεμά και Μαρσέλο, τουλάχιστον μέχρι τον αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στις 9 Απριλίου, αφού καθώς φαίνεται θα χάσουν την ευρωπαϊκή αναμέτρηση της Τρίτης (5/04), ενάντια στην Τότεναμ.
Τέλος, επανέλαβε το σύνηθες μήνυμά του, σχετικά με το μέλλον του:
«Το έχω πει ήδη πολλές φορές, έχω ένα συμβόλαιο τεσσάρων ετών, όμως το πιο σημαντικό είναι να είμαι ικανοποιημένος. Το συμβόλαιο δε σημαίνει τίποτα. Εάν είμαστε όλοι ικανοποιημένοι, τότε δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Εάν κάποια στιγμή αυτό αλλάξει, εγώ δε θα αποτελέσω εμπόδιο. Πάντα θέλω να είμαι η λύση και όχι το πρόβλημα».

«Μόνο η νίκη στο μυαλό μας»

Οι παίκτες του Εργοτέλη σκέφτονται μόνο τη νίκη στο προσεχές παιχνίδι με τον Ηρακλή, όπως δήλωσε ο Ντιέγκο Ρομάνο.
Η 28η αγωνιστική της Super League περιλαμβάνει το ματς του Εργοτέλη με τον Ηρακλή στο Παγκρήτιο την Κυριακή στις 19.00. Οι Κρητικοί συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους και δεν έχουν στο νου τους άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104,2» ο Ντιέγκο Ρομάνο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του
Για το προσεχές ματς και τα υπόλοιπα δυο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ανέφερε: «Πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αγώνα και θέλουμε να δουλέψουμε ώστε να τον κερδίσουμε για να κρατήσουμε την θέση που έχουμε στην βαθμολογία. Ποτέ δεν έχουμε στο μυαλό μας αρνητικά αποτελέσματα παρά μόνο πως θα κερδίζουμε. Έχουμε τρεις αγώνες ακόμα, θέλουμε να τους κερδίσουμε και στο τέλος θα δούμε που θα φτάσουμε. Είναι δύσκολα παιχνίδια όμως εμείς δουλεύουμε για αυτό και θέλουμε να πάμε ψηλά».
Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ξέρουμε ότι οι επόμενοι αγώνες είναι ιδιαίτερα σημαντικοί αλλά έχουμε παίκτες που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και είμαστε έτοιμοι για να τους κερδίσουμε ώστε να είμαστε ήρεμοι».
Για την ομάδα του Ηρακλή τόνισε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και παίζουν οργανωμένο ποδόσφαιρο. Όμως αν παίξουμε καλά τότε θα κερδίσουμε χωρίς πρόβλημα».
Σχετικά με το γεγονός ότι είναι το τελευταίο εντός έδρας ματς του Εργοτέλη επεσήμανε: «Το γνωρίζουμε ότι είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος γιατί θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που έρχονται στο γήπεδο και μας υποστηρίζουν».
Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στην παρουσία του στον Εργοτέλη: «Έχω συμβόλαιο με τον Εργοτέλη για δύο χρόνια ακόμα όμως όλοι γνωρίζουμε πως είναι το ποδόσφαιρο. Θέλω να συνεχίσω στην ομάδα, μου αρέσει και νιώθω πολύ καλά. Όμως αν έρθει μια καλύτερη πρόταση, τότε ίσως να την εξετάσω».