Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

«Ποιο Κύπελλο; Η παραμονή!»

Πρώτος στόχος είναι η παραμονή και μετά η κατάκτηση του Κυπέλλου για τον Βαγγέλη Νάστο, ο οποίος  μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι.

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Νάστος είπε στην Nova:

Για την προσωπική του απόδοση: "Η δουλειά μου είναι να κάνω ότι μου ζητηθεί από τον προπονητή και να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ στην ομάδα, είτε παίζω δεξί μπακ, είτε αριστερό. Το βασικό για μένα είναι να είναι ευχαριστημένος ο προπονητής μου, να είμαι θετικός και να βοηθάω την ομάδα".

Για τις εμπειρίες από την Ιταλία: "Πήρα πολλές εμπειρίες κυρίως σε ότι έχει να κάνει με θέματα τακτικής που αποτελεί το πιο σημαντικό κομμάτι για να κερδίσεις ένα παιχνίδι. Οπότε σε αυτό το θέμα με βοήθησαν πάρα πολύ εκεί πέρα. Προσπαθώ κι εγώ να βοηθώ όσο μπορώ τους συμπαίκτες μου με την εμεπιρία ώστε να κερδίζουμε τα παιχνίδια".

Για τα πολλά ατομικά λάθη του Ατρόμητου: "Το ποδόσφαιρο είναι το άθλημα των λαθών δεν γίνεται χωρίς λάθη. Εμείς βέβαια έχουμε καταφέρει αρνητικά να κάνουμε πολλά προσωπικά λάθη και αυτό μας έχει στοιχίσει σε βαθμούς ή βαθμό. Υπάρχουν παιχνίδια που μπορεί να μη σκοράρεις μπροστά αλλά να πρέπει να κρατήσεις το μηδέν πίσω ώστε να πάρεις έστω τον έναν βαθμό. Εμείς όμως υπήρχαν παιχνίδια που δε σκοράραμε αλλά από ένα λάθος δεχτήκαμε γκολ και τελικά χάσαμε. Το θέμα είναι ότι εμείς δουλεύουμε συνέχεια, εγώ τα βλέπω τα παιδιά, τα ζω, δουλεύουμε μαζί με τους προπονητές για να είμαστε καλοί και στην άμυνα και στο κέντρο και μπροστά. Έχουμε δείξει δείγματα καλού ποδοσφαίρου φέτος, μπορεί σε μερικά να μην πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, αλλά πιστεύω ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια μπορούμε να κλείσουμε καλά τη χρονιά".

Για την κατοχή μπάλας: "Είναι κάτι που τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθεί να μας περάσει ο προπονητής μας, γιατί όταν έχεις τη μπάλα στα πόδια σου είναι πολύ δύσκολο να δεχτείς γκολ και εμείς με αυτόν τον τρόπο προσφέρουμε και θέαμα. Βέβαια πολλές φορές αυτό μας έχει στοιχίσει, γιατί όταν έχεις πολύ τη μπάλα και προσπαθείς να παίξεις ρισκάρεις. Ωστόσο αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας και αυτός θα είναι μέχρι το τέλος. Από εδώ και πέρα ίσως όμως μιλήσουμε και για καταστροφή ποδοσφαίρου με την καλή έννοια, γιατί στο τέλος οι βαθμοί είναι αυτοί που μετράνε και κανείς δε θυμάται το πόσο καλά έπαιξε ο Ατρόμητος. Μπορεί κάποιοι να το θυμούνται λίγο αλλά αν η ομάδα δε σωθεί θα το ξεχάσουν αμέσως το καλό ποδόσφαιρο".

Για την ΑΕΚ: "Αυτές οι ομάδες δεν είναι ποτέ πληγωμένες, μπορεί να έχουν κάποια προβλήματα αλλά δεν παύουν να είναι μεγάλες. Έχουν παίκτες πολύ καλούς που από μια στιγμή στην άλλη μπορεί να σου κάνουν τη ζημιά. Πρέπει εμείς να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι, να είμαστε πειθαρχημένοι και πολλή δουλειά πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Σκόκο είναι ένας πάρα πολύ καλός κι επικίνδυνος παίκτης, αλλά εμένα η δουλειά μου θα είναι η ίδια όπως με κάθε αντίπαλο. Εγώ είμαι προσηλωμένος στον εαυτό μου και στα καθήκοντα που μου έχει δώσει ο προπονητής μου, οπότε κοιτάω μόνο την ομάδα μου και τίποτα άλλο".

Για τη διαφορά των δύο ματς με ΑΕΚ: "Αλλιώς θα είναι ο τελικός παιχνίδι που θα είναι ένα μόνο παιχνίδι και πηγαίνεις χωρίς άγχος ειδικά αν έχουμε σωθεί κι αλλιώς είναι τώρα που παλεύουμε για τους βαθμούς της σωτηρίας στο πρωτάθλημα. Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια, το έχουμε καταλάβει αυτό και πάμε την Κυριακή για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι".

Για το όνειρο του τελικού: "Σίγουρα για έναν ποδοσφαιριστή ένας τίτλος είναι ότι καλύτερο μπορεί να υπάρξει στην καριέρα του, αυτό είναι που μένει στο τέλος και όλοι το έχουν πάντα στο μυαλό τους. Καλός ο τελικός καλό το κύπελλο άμα έρθει, αλλά πιο καλή είναι η σωτηρία και πρέπει να έρθει γρήγορα ώστε να κοιτάξουμε μετά και τον τελικό".

Για τους FENTAGIN: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και έζησα αυτές τις στιγμές, είμαι πολύ χαρούμενος που δώσαμε χαρά και στους φίλους του Ατρόμητου οι οποίοι μας έχουν βοηθήσει πολύ σε όλα τα παιχνίδια και στις καλές στιγμές και στις κακές. Τους θέλουμε ακόμα κοντά μας στα εναπομείναντα παιχνίδια, τους θέλουμε και στον τελικό κι ελπίζω να πάνε όλα καλά και να κλείσει η χρονιά καλά και για μας και γι' αυτούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: