Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ο «Ρονι» Ισπανός, η γίδα του Τόρες και η Πρωταπριλιά!!

Η πρώτη Απριλίου δεν είναι μέρα του… Πινόκιο μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για όλη την Ευρώπη. Και με αφορμή την… επίσημη γιορτή του ψέματος πολλές μεγάλες εφημερίδες είπαν να δείξουν σήμερα ότι η… μύτη τους είναι μεγάλη. 

Στην Αγγλία η «Ιντιπέντιντ» είχε ως κύριο θέμα στο αθλητικό ένθετο: «Ο Ρονάλντο από την εθνική Πορτογαλίας στην εθνική Ισπανίας αντί 160 εκατομμυρίων ευρώ». Και φυσικά έγινε και η επεξήγηση: «Αυτή η μετακίνηση θα γίνει στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει η Πορτογαλία για να μικρύνει το χρέος της και να αποφύγει το ΔΝΤ». 

Στην ίδια χώρα, αλλά η «Μίρορ» αυτή τη φορά την… έπεσε στον Τόρες. Με τον Ισπανό να μην έχει σκοράρει ακόμα στην Τσέλσι έγραψε ότι ο ο ξανθομάλλης παίκτης θα πρωταγωνιστήσει σε μια αρχαία παγανιστική τελετή (με την ονομασία «Η μέρα των αθώων») προκειμένου να ξορκίσει το κακό. 

«Εφερε μια γίδα από την πόλη που γεννήθηκε, θα την βάλει να περπατήσει γύρω γύρω στο τερέν του Στάμφορντ Μπριντζ για να ξορκίσει τα κακά πνεύματα που τον εμποδίζουν να σκοράρει και αμέσως μετά θα την πετάξει από την οροφή της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας Σεντ Μέρι στην οδό Κάντογκαν». 

Και επειδή την Πρωταπριλιά όλα επιτρέπονται, σήμερα στη Γαλλία έγινε και η πρώτη μεταγραφή από ένα άθλημα σε ένα άλλο. Ετσι, ένας τζουντόκα με το όνομα Ρίνερ πήρε μεταγραφή στην ομάδα ράγκμπι της Τουλόν για να τη βοηθήσει στο τουρνουά με τις 14 καλύτερες ομάδες της Γαλλίας. 

Ορεξη να έχετε για να διαβάζετε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: