Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Στον εισαγγελέα για το Calciopoli ο Μοράτι!!

Για ακόμη μία φορά ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα, Στέφανο Παλάτσι, βρέθηκε ο Μάσιμο Μοράτι την Πέμπτη προκειμένου να καταθέσει μετά τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας για το σκάνδαλο Calciopoli.

Δύο πρωταθλήματα έχουν αφαιρεθεί από τη Γιουβέντους για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο, με αυτό του 2006 να δίνεται στην Ίντερ, αλλά οι «μπιανκονέρι» τα διεκδικούν ξανά, μετά και τα νέα στοιχεία που είδαν το φως σε δικαστήριο της Νάπολης και αποδεικνύουν ότι και οι «νερατζούρι» τηλεφωνούσαν σε αρχιδιαιτητές.

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας κατέθετε επί 3 ώρες και βγαίνοντας δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Δεν με έχει κουράσει όλο αυτό. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο τίτλος που μας απονεμήθηκε το 2006 είναι απολύτως δίκαιος.

Η Γιουβέντους έχει ζητήσει να μας αφαιρεθεί και να επιστρέψει σε αυτούς, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε το τέλος της όλης διαδικασίας για να δούμε τι θα συμβεί. Κατά την άποψη μου, πάντως, αξίζαμε εκείνο τον τίτλο».

Όσον αφορά την προ ημερών δήλωσή του ότι θα ήταν γελοίο να κληθεί να καταθέσει στον εισαγγελέα για το Calciopoli, εξήγησε: «Ζήτησα συγγνώμη για εκείνη τη δήλωση μου και απολογήθηκα και στον εισαγγελέα για αυτό. Πιστεύω ότι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και θα κάνει το καθήκον της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: