Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

«Καλά να πάθει ο Ίβκοβιτς»!

Την ευκαιρία να ξεσπαθώσει για άλλη μία φορά κατά του Ντούσαν Ίβκοβιτς βρήκε ο Μάρκο Γιάριτς. Μεθυσμένος από το νέκταρ της πρόκρισης στο φάιναλ φορ, ο 33χρονος άσος της Σιένα δεν… ξέχασε τον Ντούντα και πέταξε νέα βέλη εναντίον του.
Να θυμίσουμε ότι ο Γιάριτς είχε κατηγορήσει για έλλειψη πατριωτισμού τον τεχνικό του Ολυμπιακού όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από το τιμόνι της Εθνικής Σερβίας.

Περίπου μία ώρα μετά τη λήξη του τέταρτου ματς της Σιένα με τον Ολυμπιακό και ενώ τα πανηγύρια δεν είχαν ακόμη κοπάσει, ο Γιάριτς επέστρεψε στο παρκέ του «Palaestra» και μόλις ήρθε σε επαφή με τους δημοσιογράφους… ξεσπάθωσε.

«Ο Ίβκοβιτς δεν μας έδειξε σεβασμό και του άξιζε αυτό που έπαθε», τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Μας φέρθηκε άσχημα στην Αθήνα, μας κορόιδευε και δεν μας άφηνε να προπονηθούμε κανονικά! Μας έδιωξε από το γήπεδο. Τους Ιταλούς εδώ τους ξέρω, είναι εντάξει άνθρωποι. Συμπεριφέρθηκαν άψογα στον Ολυμπιακό, τον σεβάστηκαν. Εκείνος όμως μας αντιμετώπισε με τον χειρότερο τρόπο. Καλά να πάθει λοιπόν…»

Η απέχθεια του άσου της Σιένα για τον Σέρβο τεχνικό ήταν ολοφάνερη και πιθανόν να πήγαζε και από το γεγονός ότι δεν μπόρεσε το καλοκαίρι να πάρει ένα συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό, καθώς είχε ακουστεί το όνομά του. Τελικά η τύχη τα έφερε έτσι και ο Γιάριτς ήταν αυτός που χαμογέλασε εις βάρος των Ερυθρόλευκων αλλά και του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Όπως τόνισε, μάλιστα, θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να κερδίσει και τον Ομπράντοβιτς στον ημιτελικό του φάιναλ φορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: