Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

«Να είμαι η λύση»

Οι δηλώσεις του προέδρου της Μπαρσελόνα Σάντρο Ροσέλ, που προέβλεψε πως ο τελικός του Κόπα ντελ Ρέι θα τελειώσει με 5-0 υπέρ της ομάδας του, έφεραν αρκετές αντιδράσεις στους κύκλους της Ρεάλ, όχι όμως και του Ζοσέ Μουρίνιο.
Ενώ το 80% των αναγνωστών της ισπανικής «Marca» θεωρούν λανθασμένες τις δηλώσεις του καταλανού προέδρου, ιδιαίτερα ύστερα από τις προσπάθειες του Πεπ Γκουαρδιόλα να διατηρήσει το μέτρο και την ψυχραιμία, ο προπονητής των «μερένχες» σχολίασε πως «Αφού αυτή είναι η άποψή του, γιατί να μην την πει;
Δε νομίζω πως προσβάλει κάποιον και δε νομίζω ότι είπε κάτι τρομερό», ωστόσο προσθεσε: «Αν το είχα πει εγώ, θα βρισκόμουν τώρα στη φυλακή».
«Στην καλύτερη περίπτωση», συνέχισε ο Πορτογάλος, «θα είναι ένα καλό κίνητρο για τους παίκτες της Μπαρσελόνα. Οι δικοί μας έχουν δικό τους κίνητρο. Θέλουν να κερδίζουν κάθε παιχνίδι και δε χρειάζονται λόγια από τρίτους».
Ο Μουρίνιο εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιστροφή του Γκονσάλο Ιγκουαϊν, αλλά και την ελπίδα του να έχουν κάνει το ίδιο οι Ρονάλντο, Μπενζεμά και Μαρσέλο, τουλάχιστον μέχρι τον αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στις 9 Απριλίου, αφού καθώς φαίνεται θα χάσουν την ευρωπαϊκή αναμέτρηση της Τρίτης (5/04), ενάντια στην Τότεναμ.
Τέλος, επανέλαβε το σύνηθες μήνυμά του, σχετικά με το μέλλον του:
«Το έχω πει ήδη πολλές φορές, έχω ένα συμβόλαιο τεσσάρων ετών, όμως το πιο σημαντικό είναι να είμαι ικανοποιημένος. Το συμβόλαιο δε σημαίνει τίποτα. Εάν είμαστε όλοι ικανοποιημένοι, τότε δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Εάν κάποια στιγμή αυτό αλλάξει, εγώ δε θα αποτελέσω εμπόδιο. Πάντα θέλω να είμαι η λύση και όχι το πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: