Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

«Εγώ θα πήγαινα φυλακή»!!

Τίποτα κακό δεν βρήκε στις δηλώσεις του Σάντρο Ροσέλ ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος ξεκαθάρισε πάντως ότι αν ο ίδιος είχε εκφραστεί με τον ίδιο τρόπο, θα είχε πάει φυλακή!
Ο πρόδρος της Μπαρτσελόνα τόνισε την Πέμπτη (31/03) ότι οι Μπλαουγκράνα θα κερδίσουν και το δεύτερο ματς με 5-0. Ο 48χρονος προπονητής τόνισε: «Διάβασα αυτό που είπε και μου φαίνεται νορμάλ. Αν αυτή είναι η γνώμη του, γιατί να μην την εκφράσει; Δεν έδειξε έλλειψε σεβασμού προς κανέναν. Αυτό ίσως δίνει κίνητρο στην Μπαρτσελόνα. Οι παίκτες της Ρεάλ έχουν τα δικά τους κίνητρα, οι δικοί μου θέλουν να κερδίζουν πάντα. Ισως σκέφτεστε ότι παίζω αμυντικά ή ότι δεν εκφράζω ποτέ τι σκέφτομαι. Ο Ροσέλ δεν έκανε τίποτα διαφορετικό, αν το είχα κάνει εγώ, θα είχα πάει φυλακή...».

Οσον αφορά την αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ Χιχόν είπε: «είναι πιο σημαντική από αυτήν με την Τότεναμ. Οχι όμως περισσότερο από τον τελικό του κυπέλλου, αφού αν κερδίσεις, κερδίζεις έναν τίτλο. Από την άλλη, απέναντι στην Τότεναμ, υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία. Αν χάσουμε άυριο, χάνουμε και το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: