Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Δεν έχει ντέρμπι, αλλά έχει ενδιαφέρον

Όσο πλησιάζουμε στις τελευταίες στροφές της Πρέμιερ Λίγκ, τόσο το ενδιαφέρον κορυφώνεται αναφορικά με το ποιες ομάδες θα αντέξουν να φτάσουν μέχρι το τέλος. Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει επικίνδυνη έξοδο, με την Άρσεναλ να είναι έτοιμη αν εκμεταλλευτεί πιθανό στραβοπάτημα.

Το «κυρίως πιάτο» της 31ης αγωνιστικής φιλοξενείται το Σάββατο, με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Γουέστ Χαμ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι χρονολογικά πρώτη. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν τη νίκη για να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα, τη στιγμή που τα «σφυριά» κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό, παρά το γεγονός ότι ξέφυγαν από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις του Σαββάτου διεξάγονται στις 17.00 με τις Λίβερπουλ και Τότεναμ να δοκιμάζονται στις έδρες των Γουέστ Μπρομ και Γουίγκαν αντίστοιχα, «μαχόμενες» για την 5η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, την ώρα που η Τσέλσι θέλει να συνεχίσει με νίκη στην έδρα της Στόουκ Σίτι, προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για τίτλο.

Το Έβερτον-Άστον Βίλα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον ως αναμέτρηση, με τους «χωριάτες» να μην είναι ακόμα επαναπαυμένοι αναφορικά με την παραμονή, ενώ την ίδια ώρα η Μπέρμιγχαμ θα παίξει ένα από τα τελευταία της «χαρτιά» για τη σωτηρία. Η Γουλβς που επίσης παλεύει για να σωθεί δοκιμάζεται στην έδρα της Νιουκάστλ, ενώ λίγη ώρα αργότερα η Άρσεναλ υποδέχεται τη Μπλάκμπερν, έχοντας ως μονόδρομο τη νίκη.

Την Κυριακή διεξάγονται ακόμα δύο αναμετρήσεις, με το Φούλαμ-Μπλακπουλ να έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και το Μάντσεστερ Σίτι-Σάντερλαντ να ενδιαφέρει περισσότερο τους «πολίτες», οι οποίοι θέλουν να βρουν τη χαμένη ψυχολογία τους και να κάνουν νέα προσπάθεια να μπουν στην τριάδα.

Τα ματς της 31ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 2/4 (17:00)

Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:45)
Γουέστ Μπρομ-Λίβερπουλ
Γουίγκαν-Τότεναμ
Έβερτον-Άστον Βίλα
Μπέρμιγχαμ-Μπόλτον
Νιούκαστλ-Γουλβς
Στόουκ-Τσέλσι
Άρσεναλ-Μπλάκμπερν (19:30)

Κυριακή, 3/4

Φούλαμ-Μπλάκπουλ (15:30)
Μάντσεστερ Σίτι-Σάντερλαντ (18:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια: