Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Μαρκόπουλος: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι»!!

Τον δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα του θα δώσει αύριο (19:00) ο ΠΑΟΚ που θα κληθεί να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ηλυσιακό, προκειμένου να διατηρηθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η αναμέτρηση πάντως δεν αναμένεται εύκολη και εκεί ακριβώς στάθηκε ο προπονητής Σούλης Μαρκόπουλος, που δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις απουσίες (Γιαννακίδης, Καλαμπάκας), αλλά και στην πλημμελή προετοιμασία της ομάδας του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού στο paokbc.gr
«Μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Με τα προβλήματα και τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουμε, η προετοιμασία μας ήταν πλημμελής, αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε και πάλι να τα καταφέρουμε με τη σκληρή δουλειά, αλλά και την συμπαράσταση των φιλάθλων μας, που τόσο μας βοήθησαν στο παιχνίδι με το Μαρούσι.
Το παιχνίδι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί ο Ηλυσιακός είναι καλή ομάδα, παρόλο που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και προσπαθεί να μείνει στην κατηγορία. Δεν μας ξεγελά τίποτα από όλα αυτά, γιατί ξέρουμε την πορεία του Ηλυσιακού, το ότι έχασε πολλά παιχνίδια στην τελευταία επίθεση ή στην παράταση. Πρόκειται για μία ομάδα με πολλούς καλούς και έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της, έχει και έναν νέο παίκτη και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Χρειάζεται υπομονή στο παιχνίδι και επιμονή σε αυτά που πρέπει να κάνουμε για να φτάσουμε στη νίκη, την οποία θέλουμε πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: