Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Έρχεται το δυάρι!

Είναι θέμα χρόνου το τελικό «Ναι» για το δυάρι που ψάχνουν στον ΠΑΟΚ, ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά έχει σταντ μπάι έναν NBAer ο οποίος μένει ελεύθερος. «Παίζει» και η απόκτηση «ψηλού».
Για τον ΠΑΟΚ είναι επιβεβλημένη η απόκτηση ενός γκαρντ  και ο τραυματισμός του Μιχάλη Γιαννακίδη την καθιστά απαραίτητη. Σύντομα όμως αναμένεται να  ολοκληρωθούν οι κινήσεις της ΚΑΕ, καθώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα δυάρι – του οποίου το όνομα παραμένει φυλαγμένο ως «επτασφράγιστο μυστικό» - και περιμένουν το «Ναι» του παίκτη από στιγμή σε στιγμή.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι για τον συγκεκριμένο καλαθοσφαιριστή έχουν φρενάρει την περίπτωση ενός γκαρντ από το ΝΒΑ ο οποίος μάλιστα μένει ελεύθερος από το σύλλογό του. Αν «στραβώσει», τότε ο Σούλης Μαρκόπουλος θα δώσει το «πράσινο» φως για να ενεργοποιηθεί η περίπτωσή του.
Εκτός του γκαρντ όμως, στον ΠΑΟΚ σκέφτονται και την απόκτηση ενός «ψηλού», και παρά το γεγονός ότι η οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ δεν είναι και στις… καλύτερες μέρες της (όπως σχεδόν όλων των ελληνικών ΚΑΕ) αν το κόστος δεν είναι απαγορευτικό τότε η σκέψη αυτή θα γίνει πραγματικότητα.
Μία από τις περιπτώσεις αυτές είναι η περίπτωση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, που όμως για την ώρα δεν έχει προχωρήσει διότι δεν είναι ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: