Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Σούμποτιτς: «Πάμε για νίκη στο Μαρούσι»!!

Ως μονόδρομο χαρακτήρισε τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι με το Μαρούσι, ο προπονητής του Άρη Λευτέρης Σούμποτιτς. Ο έμπειρος τεχνικός εστίασε την προσοχή των παικτών του στην αντιμετώπιση του Μπάγκαριτς, χωρίς όμως να υποτιμούνται οι υπόλοιποι αξιόλογοι παίκτες που διαθέτει η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή. Αναλυτικά οι δηλώσεις του «Πίξι» στο arisbc.gr:
«Ο αυριανός αγώνας με το Μαρούσι είναι πολύ σημαντικός για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι ότι χρειαζόμαστε τη νίκη για να μείνουμε σε τροχιά τετράδας καθώς δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες. Έχω πει ότι για να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην κατάταξη της κανονικής περιόδου πρέπει να κερδίζουμε αγώνες και εκτός έδρας. Και αυτό πρέπει να κάνουμε και αύριο απέναντι στο Μαρούσι.
Το Μαρούσι είναι μια καλή ομάδα της οποίας το παιχνίδι βασίζεται κυρίως στο Μπάγκαριτς έτσι πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο συγκεκριμένο παίκτη χωρίς βέβαια να υποτιμούμε τους υπόλοιπους. Η αλήθεια είναι ότι η προετοιμασία μας όλες αυτές τις μέρες ήταν ελλιπής καθώς έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία για το αυριανό ματς. Εμείς πάμε για να κερδίσουμε συνεχίζοντας τις καλές μας εμφανίσεις. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού, να παίξουμε ομαδικά ώστε να πάρουμε τη νίκη σε ένα κομβικό σημείο της χρονιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: