Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

«Να σπάσουμε το ρεκόρ της Λίβερπουλ»

Το σύνθημα για να σπάσει το ρεκόρ της Λίβερπουλ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε ο Γουέιν Ρούνεϊ. Πιο είναι αυτό; Τα 19 πρωταθλήματα Αγγλίας φυσικά, με τους «κόκκινους διαβόλους» να απειλούν φέτος να το κάνουν…
Με 18 τίτλους όσους και η ομάδα του λιμανιού η Γιουνάιτεντ έχει μπροστά της ένα μεγάλο σταθμό στην ιστορία της και ακόμη μεγαλύτερο λόγω του ονόματος του αντιπάλου.
Ο Άγγλος επιθετικός τόνισε πως μεγάλωσε ως οπαδός της Έβερτον «οπότε το να είμαι μέρος της ομάδας που θα ξεπεράσει το ρεκόρ της Λίβερπουλ θα είναι υπέροχο. Θα σημαίνει πολλά τόσο για εμάς τους παίκτες όσο και τους φιλάθλους. Είναι κάτι που σκέφτομαι πολύ. Ξέρω ότι όλοι οι φίλαθλοι της Έβερτον θέλουν να το πετύχουμε και ευελπιστώ ότι θα το κάνουμε».
Όσο για το ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει χάσει μόλις δύο βαθμούς, στο «Ολντ Τράφορντ»: «Πάντα περιμέναμε νίκες στο σπίτι μας αλλά πάντα πιστεύουμε ότι θα νικήσουμε όπου και αν αγωνιζόμαστε. Υπήρξα παίκτης στα αποδυτήρια του φιλοξενούμενου και γνωρίζω τον φόβο που αισθάνεται κάποιος πριν το παιχνίδι. Οπότε έχουμε το ψυχολογικό πλεονέκτημα πριν το παιχνίδι αρχίσει αλλά ξέρουμε ότι είμαστε αρκετά καλοί για να κερδίσουμε οποιονδήποτε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: