Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Κοντρέρας: «Θα είμαι στο Μουντιάλ»!!

Με δηλώσεις του στα Μέσα της Χιλής ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε για την επιστροφή του στην εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του ότι θέλει να είναι στο Μουντιάλ.
Ο Πάμπλο Κοντρέρας τοποθετήθηκε στην ιστοσελίδα «Lacuarta.com» και αρχικά τόνισε: «Ελπίζω να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο» – αυτό είναι που τον δελεάζει. Οι συμπαίκτες μου παίζουν πολύ Playstation και μπορούν να κάνουν εξαιρετικές πάσες και πολλές ενέργειες. Εγώ μπορεί να μην το κάνω πολύ, αλλά έχω κάνει μαθήματα με το γιο μου για να βελτιωθώ και να νιώθω νεότερος. Πάντως στο πινγκ-πονγκ τα καταφέρνω καλύτερα…. Μπορεί με τους περισσότερους συμπαίκτες μου να έχω διαφορά ηλικίας αλλά γενικά είναι πολύ φιλικοί».
-Για το πως νιώθει ο ίδιος..
«Ποτέ δε με ένοιαξαν τα στατιστικά, αλλά όταν το έμαθα πριν το παιχνίδι, ένιωσα λίγο άγχος γιατί θυμήθηκα πολλές στιγμές με την εθνική. Είχαν την εμπειρία να ζήσω εκπληκτικά πράγματα, όπως το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ και η νίκη επί της Αργεντινής στο Σαντιάγκο. Ηταν πολύ σημαντικές στιγμές».
-Για το πόσο ακόμα έχει τη διάθεση να φοράει τη φανέλα της Χιλής
«Νιώθω καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης και νομίζω ότι το να παίξω στο Μουντιάλ του 2014 δεν είναι απίθανο. Ελπίζω τότε να είμαι στην ίδια καλή κατάσταση».
-Ήσουν στη γενιά Σάλας-Ζαμοράνο. Πότε ήταν καλύτερα, τότε ή τώρα;
«Είναι κάτι διαφορετικό, αλλά και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές. Η γενιά που βρήκα το 1999 στο Κόπα Αμέρικα, είχε τον κόσμο αφιερωμένο σε αυτήν. Η τωρνή μπορεί να είναι λίγο πιο ανώριμη με την καλή έννοια, αλλά και οι δύο είναι πολύ σημαντικές»

Δεν υπάρχουν σχόλια: