Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Θέλει να παραμείνει «Διάβολος» ο Όουεν!!

Την επιθυμία του να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανανεώνοντας το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι εξέφρασε ο Μάικλ Όουεν.

«Ακόμα δεν ξέρω τί θα γίνει. Το συμβόλαιό μου λήγει στο τέλος της σεζόν. Δεν έχω κρυψει ποτέ ότι, σε έναν ιδανικό κόσμο, θα επέκτεινα τη συνεργασία μου.

Θα ήθελα να παίξω εδώ για πολύ καιρό ακόμα, αλλά θα πρέπει να περιμένω τις αποφάσεις της ομάδας. Ακόμα δεν έχουμε συζητήσει κάτι», δήλωσε ο Άγγλος στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Στη συνέχεια μίλησε και για το επερχόμενο ντέρμπι με την Τσέλσι για το Champions League: «Από τότε που είμαι στην ομάδα, τα ματς στο Στάμφορντ Μπριτζ είναι περίεργα. Δυστυχώς δεν έχουμε πάρει πολλά καλά αποτελέσματα, αν και παίζουμε παραδοσιακά καλά στο Λονδίνο. Είμαι σίγουρος ότι η τύχη μας θα αλλάξει κάποια στιγμή.

Τον προηγούμενο μήνα είχαμε προηγηθεί με 1-0 και πραγματοποιήσαμε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει φιλοξενούμενη ομάδα στο Στάμφορντ Μπριτζ. Δεν πιστεύω ότι πολλές ομάδες πάνε στην έδρα της Τσέλσι και παίζουν έτσι.

Επέστρεψαν στο ματς πραγματικά από το τίποτα. Ίσως είμαστε λίγο ένοχοι που συνεισφέραμε σε αυτή την ήττα με ανατροπή και δεν θα επιτρέψουμε να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο».

«Δύσκολα μαζί οι Χάμιλτον, Φέτελ»

Ο Κρίστιαν Χόρνερ παραδέχτηκε πως δύσκολα θα μπορούν να βρεθούν υπό την ίδια… στέγη οι Λιούις Χάμιλτον και Σεμπάστιαν Φέτελ λέγοντας πως θα υπάρξουν πυροτεχνήματα στην ομάδα!

Οι φήμες για την αναζήτηση νέας ομάδας από τον Λιούις Χάμιλτον είχαν δει το… φως τον περασμένο χειμώνα, με τη Red Bull να είναι μια από αυτές. Βέβαια, ο Βρετανός συνέχισε στη McLaren, όμως δεν αποκλείεται στο μέλλον να το ξανασκεφτεί, εφόσον η ομάδα του Γουόκινγκ δεν είναι ανταγωνιστική.

Ωστόσο, αυτό το ενδεχόμενο απέκλεισε ο Κρίστιαν Χόρνερ, καθώς πιστεύει ότι δύσκολα θα μπορέσει να συνυπάρξει με τον Σεμπάστιαν Φέτελ. «Είναι δύσκολο να σκεφτείς πως θα βάλεις δύο οδηγούς του βεληνεκούς του Λιούις και του Σεμπάστιαν κάτω από την ίδια στέγη.

Θα υπάρξουν πυροτεχνήματα, όπως είδαμε στην περίπτωση του Λιούις με τον Φερνάντο Αλόνσο (σ.σ. στη McLaren το 2007)», ήταν τα πρώτα λόγια του αφεντικού της Red Bull γι να προσθέσει πως είναι διαφορετικά να έχεις στην ομάδα σου δυο ανερχόμενους πιλότους και διαφορετικά να έχεις έναν ανερχόμενο κι έναν έμπειρο, όπως ο Μαρκ Γουέμπερ.

«Βρίσκονται σε διαφορετικό σημείο στην καριέρα τους και δίνουν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο. Έχουν 11 χρόνια διαφορά στην ηλικία και 11 χρόνια σε εμπειρίες ζωής είναι πολύτιμα. Στην περίπτωση του Λιούις και του Σεμπάστιαν έχεις δύο οδηγούς που βρίσκονται κοντά σε ηλικία και στο ξεκίνημα της καριέρας τους».

Πέρασαν στην ιστορία…

Οι Ντένις Ρόντμαν, Κρις Μάλιν, Αρβίντας Σαμπόνις και  Τεξ Γουίντερ, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την τριγωνική επίθεση πέρασαν στην ιστορία του αμερικανικού μπάσκετ, καθώς ανακοινώθηκε η είσοδος τους στο  Hall of Fame.
Ο πέντε φορές πρωταθλητής ΝΒΑ Nτένις Ρόντμαν, ο Κρις Μάλιν, ο Λιθουανός Άρβίντας Σαμπόνις, όπως και ο εμπνευστής της τριγωνικής επίθεση Τεξ Γουίντερ επιλέχθηκαν για την είσοδο στο Hall Of Fame. Eπίσης ο Μόρις Τσικς, Ραλφ Σάμπσον, Τζαμάλ Γουίλκς, η Τάρα Βαν Ντέρβερ του Στάνφορντ, ο Χερμπ Μαγκί του πανεπιστημίου της Φιλαδέλφεια, ο Άρτις Γκίλμορ (από το NBA και το ABA), η χρυσή ολυμπιονίκης Τερίσα Έντουαρντς, ο Ρις Τέιτουμ των Harlems Globetrotters και ο Τομ Σάντερς των Σέλτικς.

«Νομίζω ότι είναι ψέμα, Κοιτάξα το πως είμαι τώρα και δεν πίστευα ότι θα με επιλέξουν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρόντμαν.

Με Μπέιλ στο «Μπερναμπέου»

Αρκετές είναι οι πιθανότητες του Γκάρεθ Μπέιλ να ξεκινήσει στο ματς της Τότεναμ με την Ρεάλ στην Μαδρίτης για τους «8» του Champions League καθώς ο Χάρι Ρέντναπ τον συμπριέλαβε στην αποστολή, όπως και τον Γκαλάς.
Ο Ουαλός προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του στο Μπερναμπέου την Δευτέρα (04/04) και ο τεχνικός των Λονδρέζων λογικά θα του δώσει φανέλα βασικού αν δεν προκύψει κάτι αρνητικό την τελευταία στιγμή. Ο Γκαλάς, που είχε σώσει την Τότεναμ πάνω στην γραμμή στο ματς με την Μίλαν στους «16», μπορεί επίσης να είναι στο αρχικό σχήμα, αν και πριν τρεις μέρες ο Ρέντναπ είχε πει ότι δεν μπορεί καν να κλωτσήσει μπάλα. Αμφίβολος είναι ο Κράνιτσαρ, ενώ το ταξίδι δεν πραγματοποίησε το μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου από την Εβερτον, Στίβεν Πίενααρ. Εκτός έχουν τεθεί οι αμυντικοί, Λέιντλι Κινγκ, Τζόναθαν Γούντγκεϊτ, Γιούνες Καμπούλ και Αλαν Χάτον.

Η αποστολή: Γκόμες, Πλετίκοσα, Κουντιτσίνι- Μπασόνγκ, Γκαλάς, Ασού-Εκοτό, Ντόσον Τσόρλουκα- Μπέιλ, Σάντρο, Τζίνας, Λένον, Ρόουζ, Χάντλεστοουν, Μόντριτς, Κράνιτσαρ, Φαν Ντερ Φάαρτ- Κράουτς, Παβλιουτσένκο, Ντεφόε.

«Κόβει» το β’ δείγμα η WADA!!

Θέλοντας να περιορίσει τις δαπάνες, ο Παγκόσμιος Οργανισμός κατά του ντόπινγκ εξετάζει το ενδεχόμενο να καταργήσει το δεύτερο δείγμα στους ελέγχους που γίνονται στους αθλητές για χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που το δεύτερο δείγμα δεν επιβεβαιώνει το πρώτο. Ελάχιστες αλλά υπάρχουν, έστω κι αν αυτό χρησιμοποιείται για να βεβαιώσει απόλυτα ότι ο αθλητής έχει λάβει αναβολικά για να βελτιώσει τις επιδόσεις του.

Η WADA θέλοντας να εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα σκέφτεται πολύ σοβαρά να καταργήσει το δεύτερο δείγμα, όπως αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής του Οργανισμού, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται με αυτή την κίνηση να ζημιωθούν τα δικαιώματα των αθλητών. Εξάλλου, συμπλήρωσε, με το δεύτερο δείγμα η απάτη γίνεται ακόμη πιο εύκολη για όσους θέλουν να «κλέψουν».

«Ουσιαστικά δεν υπήρξαν διαφορές μεταξύ του Α΄ και του Β΄ δείγματος στις εξετάσεις για ντόπινγκ, κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων ετών, εκτός εάν είχαν υπάρξει περιπτώσεις αλλοίωσης ή τα δείγματα είχαν αποθηκευθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Ντέιβιντ Χάουμαν.

Οποιαδήποτε αλλαγή υπάρξει στους σχετικούς κανονισμούς δεν θα τεθεί σε ισχύ και δεν θα ενσωματωθεί στον παγκόσμιο κώδικα πριν από το 2015.

Πρόταση για Μήτρογλου η Βέρντερ!!

Οι Γερμανοί της Βρέμης σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr τσέκαραν σε πολλά ματς τον Κώστα Μήτρογλου, ήρθαν σε επαφή μαζί του και θέλουν να τον αποκτήσουν!
Στις 11 Ιανουάριου φιξαρίστηκε ο δανεισμός του Κώστα Μήτρογλου στον Πανιώνιο. Ο Τάκης Λεμονής ήθελε πάση θυσία τον διεθνή επιθετικό, γιατί ήξερε ότι με αυτό το... πολυβόλο στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας της Νέας Σμύρνης, η παραμονή θα ήταν απλή υπόθεση. Όπως και έγινε…

Ακόμα και ο Έλληνας τεχνικός που πιστεύει πολύ στο ταλέντο του νεαρού επιθετικού, δεν θα περίμενε τέτοιες επιδόσεις. Σε εννέα συμμετοχές με την κυανέρυθρη φανέλα ο «Γερμανός» πέτυχε οκτώ γκολ και έδωσε μία ασίστ. Επιδόσεις αξιοθαύμαστες που ναι μεν κράτησαν τον Πανιώνιο στην κατηγορία, αλλά έγιναν γνωστές και στην Ευρώπη.

Τι εννοούμε; Τα κατορθώματα του Κώστα Μήτρογλου δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους ανθρώπους της Βέρντερ Βρέμης. Μιας ομάδας που ενδιαφέρθηκε για τον παίκτη τον χειμώνα, αλλά τότε δεν προχώρησε σε επίσημη πρόταση. Το τσεκάρισμα του «Μήτρο» συνεχίστηκε και σε όσα σχεδόν ματς τον είδαν, ο επιθετικός του Ολυμπιακού έβαζε γκολ.

Λέμε σχεδόν, γιατί η τελευταία φορά που ο σκάουτερ της Βέρντερ Βρέμης βρέθηκε στη χώρα μας, ήταν στο παιχνίδι της Εθνικής με την Πολωνία, σε ένα ματς όπου ο «Γερμανός» δεν βρήκε δίχτυα…

Και μπορεί να γράφτηκε –και μπορεί και να ισχύει– ότι ο κατάσκοπος της Βέρντερ τσέκαρε τον Φετφατζίδη, ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα με τον παίκτη είχε επαφή με τον Μήτρογλου. Ήθελε να του μιλήσει, ήθελε να μάθει τις απόψεις του. Το ενδιαφέρον της Βέρντερ είναι πλέον έντονο για τον Μήτρογλου και δεν θα πρέπει να προκαλέσει έκπληξη εάν στα γραφεία του Ολυμπιακού έρθει πρόταση για τον παίκτη.

Ξεκαθαρίζουμε ότι επιθυμία του 22χρονου επιθετικού είναι να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, κάτι που επιθυμεί και η διοίκηση των πρωταθλητών. Η πλευρά του «Μήτρο» γνωρίζει ότι αν παραμείνει στον πάγκο των Πειραιωτών ο Ερνέστο Βαλβέρδε, δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής. Και για αυτό η ιδέα της Βέρντερ Βρέμης δεν ηχεί άσχημα στα αυτιά του…

Έρχονται τα μίνι διαρκείας!!

Από την στιγμή που η απόφαση της πειθαρχική επιτροπής της ΕΠΟ ήταν μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, για τα επεισόδια με την ΑΕΚ   δίδεται η δυνατότητα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ετοιμάσει τα μίνι διαρκείας των πλέι οφ.
Όπως είναι ήδη γνωστό η πειθαρχική επιτροπή τιμώρησε τον ΠΑΟΚ για τα όσα διαδραματίστηκαν στην Τούμπα στο δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ, με ποινή αποκλεισμού της έδρας του Δικεφάλου με μία αγωνιστική και 250.000 ευρώ πρόστιμο.

Αυτόματα γίνεται κατανοητό ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να έχει την υποστήριξη των φιλάθλων του από τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ μαθηματικά θέλει δύο βαθμούς για να εξασφαλίσει και τυπικά την είσοδό του στην κορυφαία πεντάδα του πρωταθλήματος και η διοίκηση στο άκουσμα της ποινής δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια.

Ξεκίνησε ήδη το σχεδιασμό του πακέτου των μίνι διαρκείας, που θα εκδώσει για τους τρεις αγώνες των πλέι οφ. Η διοίκηση θέλει με τις τιμές που θα ορίσει το πακέτο να δώσει το κίνητρο στον κόσμο της ομάδας να αγοράσει τα μίνι διαρκείας. Οι χαμηλές τιμές θα είναι μια επιβράβευση για το λαό του ΠΑΟΚ που και φέτος γέμισε την Τούμπα και δεν άφησε στιγμή μόνη την ομάδα, τόσο στις ελληνικές όσο και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της.

Από την πλευρά του ο κόσμος είναι αποφασισμένος να στηρίξει την ομάδα και τη διοίκηση και παρά τα λάθη που και φέτος έγιναν να σταθεί δίπλα τους και στα πλέι οφ. Άλλωστε όλοι γνωρίζουν ότι και το ένα ευρώ μετράει, καθώς δεν υπάρχει ο μεγάλος επενδυτής που θα στηρίξει οικονομικά την ομάδα και ότι ο μεγάλος χορηγός για μία ακόμη χρονιά είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο από την Δόξα στο… Δράμα!!

Ακόμη να κοπάσουν οι δηλώσεις μεταξύ παραγόντων Ηλιούπολης  και Δόξας Δράμας , για τα όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα το περασμένο Σάββατο.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο από την Δόξα στο… Δράμα!
Οι Δραμινοί υποστηρίζουν πως κάποιοι περίεργοι τύποι χτύπησαν τον  τερματοφύλακα Σέρεμετ στη φυσούνα , κάτι που ανάγκασε την αποστολή να παραμείνει στον πάγκο, αντί να ξεκουραστούν οι παίκτες στα αποδυτήρια, ενώ οι γηπεδούχοι ωρύονται πώς ότι, έγινε έγινε σε φραστικό επίπεδο. Σε πολλά μέσα δε  γράφτηκε πως κινητοποιήθηκε ακόμη και ο Δραμινός Υφυπουργός Υγείας Χρήστος Αηδόνης για να παράσχει βοήθεια στην αποστολή της Δόξας μέσω της Αστυνομίας  στο τέλος του αγώνα.

Πολλοί αναρωτήθηκαν μάλιστα, γιατί η ΕΤ3 δεν έδειξε ούτε ένα πλάνο στη ζωντανή μετάδοση, ενώ πολλοί φίλοι των Δραμινών διαμαρτυρήθηκαν τηλεφωνικά στην κρατική τηλεόραση για μεροληψία. Δεν το είχαν, τους διέφυγε της προσοχής, το έχασαν; Πολλά τα ερωτήματα μια η απάντηση, και άνευ πορίσματος ή ΕΔΕ.

Η αλήθεια είναι πως οι εικονολήπτες της τηλεόρασης προσπάθησαν ,αλλά φευ!!Αυτόπτες μάρτυρες λένε πως όταν σηκώθηκε η  κάμερα και  άρχισε να καλύπτει τα γεγονότα στη φυσούνα με τη λήξη του ημιχρόνου, δυο εύσωμου κύριοι, ντυμένοι  στα σκούρα με άψογο στυλ εντόπισαν τον εικονολήπτη που έκανε τη δουλειά του και του  ζήτησαν να σταματήσει τη λήψη. Αυτοί νόμισαν πως ....είναι ο νέος σκηνοθέτης από τους νεοπροσληφθέντες, και αμέσως έκλεισαν την κάμερα!!

Έτσι λοιπόν  πλάνα δεν υπάρχουν, οπότε οι δηλώσεις μπορούν να συνεχιστούν...
Πηγή: sportdog.gr

Original καταδίωξη με ταξί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε ένα φοβερό βίντεο με την μετακίνηση των παικτών της ΑΕΚ με ταξί από το ξενοδοχείο στο ΟΑΚΑ! Είναι σπαραξικάρδιο που λέει και μία καλή ψυχή.
Original καταδίωξη με ταξί! (ΒΙΝΤΕΟ)
Να ‘ναι καλά ο ψαλιδοχέρης του Contra.gr ο οποίος σε κάτι τέτοια είναι μανούλα!










ΜΕ ΤΑΞΙ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α by psalidoheris

Ο Χαβίτο σχολιάζει για Κούπερ, Βαλβέρδε!!!

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και το ενδεχόμενο συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ μίλησε ο Φρανθίσκο Χαβίτο.
Ο Χαβίτο σχολιάζει για Κούπερ, Βαλβέρδε
- Φρανθίσκο, έντονη φημολογία θέλει τον Ερνέστο Βαλβέρδε να μην συνεχίζει στον Ολυμπιακό και τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ να είναι φαβορί για την αντικατάστασή του. Πώς το σχολιάζεις αυτό;
«Δεν το ξέρω αυτό και πραγματικά μένω έκπληκτος. Βλέπεις, περίμενα πως το καλοκαίρι θα έβρισκα τον κ. Βαλβέρδε στην ομάδα για να συνεργαστούμε. Αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο έτσι;».
- Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αρνήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του και οι φήμες φούντωσαν. Ο Κούπερ φέρεται να παίζει δυνατά για τον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό θα ήθελα τη γνώμη σου για τον πρώην τεχνικό σου.
«Είναι από τους πιο σοβαρούς προπονητές που έχω γνωρίσει στην καριέρα μου. Πετυχημένος προπονητής, με παρουσία σε μεγάλες ομάδες και τεράστιες επιτυχίες. Μπορεί να δώσει ποιότητα σε μια ομάδα και να διαχειριστεί σωστά το υλικό που έχει στα χέρια του».
- Ποιο είναι το πλεονέκτημα του Κούπερ;
«Είναι προπονητής που μπορεί να αλλάξει την εικόνα μιας ομάδας. Η τακτική είναι το μεγάλο του πλεονέκτημα. Ρίχνει τεράστιο βάρος εκεί, ξέρει να διαβάσει έναν αντίπαλο και να στήσει την ομάδα σωστά».
- Του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο;
«Βασικός του στόχος είναι οι ποδοσφαιριστές να παίζουν το ποδόσφαιρο που θέλει, να μην κάνουν λάθη στον αγωνιστικό χώρο. Φυσικά και θέλει το επιθετικό ποδόσφαιρο, αρκεί να υπάρχουν και λύσεις για να τα καταφέρει. Ξέρει πώς να κάνει μια ομάδα αμυντική, αλλά και επιθετική».
- Πιστεύεις πως στον Ολυμπιακό μπορεί να βρει αυτό που θέλει;
«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, με πολλές φιλοδοξίες, εξαιρετική οργάνωση και πολλές λύσεις. Υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες που μπορούν να κάνουν πιο εύκολο το έργο κάθε προπονητή».
- Το θέμα του προπονητή είναι ένα αίνιγμα, όμως ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής. Πως σου φαίνεται που θα έρθεις σε μια πρωταθλήτρια ομάδα;
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο. Ήταν εύκολο πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι το κατέκτησε τόσο νωρίς. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα μου δοθεί η ευκαιρία να καλύψω τις φιλοδοξίες μου».
- Περιμένεις με ανυπομονησία να έρθεις στην Ελλάδα;
«Έχω κουραστεί με αυτό που γίνεται… Ναι, το καλοκαίρι θα έρθω και έχω όρεξη να βοηθήσω όσο μπορώ τον Ολυμπιακό για να φτάσει στους στόχους που έχει. Περιμένω με αγωνία να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ».
- Πώς είναι διαμορφωμένη η κατάσταση στη Λα Κορούνια; Περιμένεις την απόφαση του Δικαστηρίου.
«Είμαι στεναχωρημένος. Για κάτι τόσο μικρό δεν μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω. Είναι όνειρό μου να αγωνιστώ στην Ισπανία και θέλω να δικαιωθώ για να συμμετάσχω. Προς το παρόν το μόνο που κάνω είναι σκληρές προπονήσεις με τη Λα Κορούνια».
Πηγή:katimagiko.gr

Τους έκλεισαν τα φώτα και τους… πότισαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πόρτο το βράδυ της Κυριακής νίκησε 2-1 εκτός έδρας την Μπενφίκα και πανηγύρισε και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Πορτογαλίας, κάτι όμως που δεν άντεξαν οι άνθρωποι των γηπεδούχων. Δείτε λοιπόν τι σκέφτηκαν για να τους… εκδικηθούν.

Τους έκλεισαν τα φώτα και τους… πότισαν! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενώ το παιχνίδι έχει τελειώσει και οι παίκτες των «Δράκων» πανηγυρίζουν έξαλλα την κατάκτηση του τίτλου στον αγωνιστικό χώρο του «Ντα Λουζ», τα φώτα σβήνουν ξαφνικά.

Παντού σκοτάδι! Αυτό βέβαια, δεν… χάλασε τους πρωταθλητές, οι οποίοι συνέχισαν το γλέντι τους. Οι γηπεδούχοι όμως είχαν και δεύτερο «όπλο». Αφού άναψαν και πάλι τα φώτα, άναψαν και τα ποτιστικά!

Απίστευτα πράγματα και όχι ελληνικά…


Κατέθεσε έφεση ο ΠΑΟΚ!!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία τον τιμώρησε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο, ύψους 250.000 ευρώ.
Κατέθεσε έφεση ο ΠΑΟΚ
Από ότι φαίνεται το δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ θα συνεδριάσει την επόμενη εβδομάδα και τότε όλοι στον ΠΑΟΚ θα είναι σε θέση να γνωρίσουν ποια ποινή θα πρέπει να εκτίσει η ομάδα.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν καταθέσει την έφεση, θεωρώντας ότι μπορεί να πέσει η ποινή της αγωνιστικής, αλλά και να μειωθεί το πρόστιμο, που έτσι και αλλιώς είναι πολύ υψηλό.
Πηγή: paok24.com

Νέα εταιρεία αναλαμβάνει το AEL FC Arena!!

Σε αναζήτηση νέας εταιρείας που θα αναλάβει την ανάπτυξη και τη συντήρηση του «ΑΕL FC Arena» βρίσκεται ο Κώστας Πηλαδάκης.
Νέα εταιρεία αναλαμβάνει το AEL FC Arena
Και αυτό γιατί λύθηκε η συνεργασία με την Dimand, η οποία είχε καταρτίσει όλες τις μελέτες για την κατασκευή του έργου. Η σύμβαση μεταξύ των δύο πλευρών έφτανε στο τέλος της, αλλά αποφασίστηκε να λυθεί λίγο νωρίτερα. Η Dimand διατηρούσε και μετά την ολοκλήρωση του έργου τον ρόλο του συμβούλου ανάπτυξης, τόσο στην κατασκευή των εμπορικών κέντρων, όσο και στην διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.
Ο Κώστας Πηλαδάκης όμως θεώρησε ότι είναι καλύτερο να υπάρξει αλλαγή με νέα εταιρεία που θα επιφορτιστεί με την ανάπτυξη και τη συντήρηση του νέου γηπέδου. Όσον αφορά την ενδεχόμενη καθυστέρηση στην κατασκευή των εμπορικών κέντρων, θα οφείλεται (εφόσον υπάρξει καθυστέρηση) στα νέα οικονομικά δεδομένα που φέρνει ο πιθανός υποβιβασμός της ομάδας.
ΠΗΓΗ: visinifanela.blogspot.com/

Ποια θεωρούν οι ΠΑΟΚτσήδες… κοπέλα του Κλάους;

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ σχολιάζουν την αγωνιστική δράση της ομάδας τους σε όλα τα αθλήματα.

Ποια θεωρούν οι ΠΑΟΚτσήδες… κοπέλα του Κλάους;
Σε αυτή αναφέρονται και στην Λάρισα με όχι… κόσμιο τρόπο.

Αναλυτικά:

-) Η… κοπέλα του Στέφανου Αθανασιάδη αποδείχθηκε συνεπής στο ραντεβού της και έγινε και επίσημα η ομάδα με το καλύτερο και μεγαλύτερο ιδιόκτητο μαντρί στη Β’ Εθνική. Ο ΠΑΟΚ, χωρίς να πιάσει ποτέ αξιόλογη απόδοση, έκανε απλά το καθήκον του και με γκολ του Αθανασιάδη στο 67’, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή μόλις δύο λεπτά πριν, σφράγισε και μαθηματικά την πτώση της ΑΕΛ στη Β’ Εθνική. Λίγος κόσμος στην Τούμπα που θύμισε εποχές από τα μαύρα χρόνια. Επόμενος αντίπαλος ο Ηρακλής και εκεί ο ΠΑΟΚ πρέπει να παρουσιαστεί σαφώς καλύτερος και να κερδίσει τον συμπολίτη στην παγωμένη έδρα του, καθώς βρήκαν τρόπο να καταργήσουν τη μετατροπή του Καυταντζογλείου σε Τούμπα, κόβοντάς μας τα εισιτήρια.

-) Στο μπάσκετ ο ΠΑΟΚ έκανε άλλο ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε του Ηλυσιακού στο Παλατάκι με 66 – 52. Με καλύτερους παίχτες τους Μάρσαλ και Ντόζιερ και με τη στήριξη του κόσμου, ο ΠΑΟΚ μένει μέσα στο στόχο του, την κατάληψη της τρίτης θέσης στα play – off και την έξοδο στην Ευρωλίγκα. Επόμενος αντίπαλος το Περιστέρι στην Αθήνα.

-) Για πρώτη φορά με κόσμο στο πλευρό του, το τμήμα χάντμπολ επικράτησε άνετα του Κύδωνα Χανίων με 31 – 21, και εξακολουθεί να ελπίζει για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, που θα του εξασφαλίσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play – off. Παρά τα διαρκή προβλήματα απουσιών, η ομάδα βαδίζει ολοταχώς προς την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος και από εδώ και πέρα θα έχει τη στήριξη μας.

-) Στο βόλεϊ, ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να τερματίσει δεύτερος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και να έχει έτσι πλεονέκτημα έδρας στα play – off, καθώς ηττήθηκε στην Κηφισιά από την ομώνυμη ομάδα με 3- 0. Αντίπαλός μας στα play – off, με μειονέκτημα έδρας, ο Ηρακλής και η ομάδα μας καλείται να κάνει ότι και στο τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι και να τους στερήσει τη μοναδική χαρά που τους έχει πλέον απομείνει σε ομαδικό άθλημα.

«Ενδιαφέρον από τον Πειραιά»

Ο Δημήτρης Ανάκογλου που στα μέσα της χρονιάς απασχόλησε τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και το καλοκαίρι αναμένεται να απασχολήσει ακόμη περισσότερες ομάδες, ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του Παύλου Δημητρίου, η οποία πέτυχε την 6η νίκη του στο πρωτάθλημα.
«Ενδιαφέρον από τον Πειραιά»
Ο νεαρός μέσος συμπλήρωσε 17 συμμετοχές στην εφετινή Superleague και μιλώντας στο gazzetta.gr, άφησε να εννοηθεί ότι σύντομα θα μετακομίσει σε άλλες πολιτείες...
- Πόσο δύσκολο είναι για ένα ποδοσφαιριστή να είναι συγκεντρωμένος σε ένα τόσο αδιάφορο παιχνίδι, όσο το χθεσινό με τον Παναθηναϊκό; Όχι μόνο για σας αλλά και για τους περυσινούς πρωταθλητές...

«Για μας ήταν περισσότερο ένας αγώνας περισσότερο γοήτρου, γιατί εδώ και λίγες αγωνιστικές είχαμε χάσει και τις τελευταίες βαθμολογικές ελπίδες σωτηρίας... Ωστόσο, εμείς έχουμε αποφασίσει να αντιμετωπίσουμε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια με την δέουσα σοβαρότητα και να επιδιώξουμε να τα κερδίσουμε για να κλείσουμε με ευχάριστη νότα την χρονιά.
Ειδικότερα, όταν έχουμε να παίξουμε με μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, είναι λογικό να έχουμε ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο... Αυτό ισχύει για όλους και πόσο μάλλον για κάποια παιδιά που θα μείνουν και του χρόνου στην ομάδα και πρέπει να πάρουν ευκαιρίες για να στηρίξουν την προσπάθεια επανόδου στην Superleague...»

«Όπου τολμούν οι αετοί… όλοι θα μπείτε στα ταξί»!

Μόνο μετανοιωμένη δεν είναι η Original 21 για την κίνησή της να υποχρεώσει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να πάνε στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο με ταξί! Μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδέσμου υπάρχει και φωτογραφία από το συμβάν με μία χαρακτηριστική ατάκα για τίτλο… Τι δήλωσε ο Χατζηχρήστος.
«Όπου τολμούν οι αετοί… όλοι θα μπείτε στα ταξί»«Όπου τολμούν οι αετοί… όλοι θα μπείτε στα ταξί», γράφει ο τίτλος της ανάρτησης του επίσημου διαδικτυακού συνδέσμου της Original.
Η φωτογραφία που έχουν βέβαια είναι όλα τα λεφτά. Οι παίκτες είναι πολιορκημένοι από 100 οπαδούς στην είσοδο του ξενοδοχείου και δεν μπορούν να κάνουν βήμα…
Οι συγκεκριμένοι πάντως υποχρέωσαν ειρηνικά τους ποδοσφαιριστές να πάρουν τα ταξί, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που δημιούργησαν τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ.
Μάλιστα, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος στο dikisports.blogspot.com, "τα ταξί η Original τα κάλεσε, αλλά τα επεισόδια τα έκαναν 20-30 αλητήριοι με διανοητική καθυστέρηση" .

Το σκέφτεται για αλλαγή του Final 4 η Ευρωλίγκα…

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γίνει γνωστό το αν θα υπάρξει αλλαγή στις ημερομηνίες διεξαγωγής του Final 4 της Βαρκελώνης, κατόπιν αιτήσεως της Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Το σκέφτεται για αλλαγή του Final 4 η Ευρωλίγκα…
Η διοργανώτρια αρχή αναφέρει ότι εξετάζει με προσοχή το ζήτημα και τις πιθανές επιπτώσεις που θα επιφέρει σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς μια τέτοια μεταβολή, ενώ καταλήγει ότι πρόθεσή της είναι να δώσει λύση πριν το τέλος της εβδομάδας, με γνώμονα το συμφέρων της διοργάνωσης και των συλλόγων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Ευρωλίγκα έλαβε έχει λάβει από τη διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ έγγραφα που επισημαίνουν τη στάση του συλλόγου για τη συμμετοχή της ομάδας στο Final 4. Η Μακάμπι έχει εκφράσει την ανησυχία της για την ημερομηνία της τελικής φάσης, καθώς συμπίπτει με το ‘Yom Hazikaron’ (την ημέρα μνήμης για τους πεσόντες στρατιώτες και τα θύματα τρομοκρατικών ενεργειών), μία ημέρα όπου ο νόμος στο Ισραήλ δεν επιτρέπει τη συμμετοχή σε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.
Η Ευρωλίγκα αξιολογεί την κατάσταση και τις πιθανές επιδράσεις σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, μεταξύ των οποίων οι τηλεοπτικοί σταθμοί, οι συμμετέχουσες ομάδες, οι διοργανωτές, οι φίλαθλοι και οι χορηγοί.
Η Ευρωλίγκα θέλει να ολοκληρώσει την αξιολόγηση της υπόθεσης και να εκδώσει μία απόφαση μέχρι το τέλος της εβδομάδας, λαμβάνοντας υπόψη πως θα θέσει σε προτεραιότητα τι είναι καλύτερο για τη διοργάνωση και τους συλλόγους συνολικά».
 

Την «έπεσαν» στο πούλμαν! (ΒΙΝΤΕΟ)



Το βίντεο με μια μερίδα οπαδών της Τενερίφης να προσπαθεί να επιτεθεί στο πούλμαν της ομάδας μετά την ισοπαλία με την Ταραγόνα, αποτέλεσμα που έφερε τους νησιώτες στη ζώνη του υποβιβασμού στη Σεγούντα Ντιβιζιόν, είναι αξιοσημείωτο για την Ισπανία, αλλά είναι… πταίσμα σε σύγκριση με αυτά που βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα...







Γιατί ο Ετό έκρυψε το μπουκάλι μέσα στο σορτσάκι; (video)

Αυτό που έκανε ο Ετό του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο με τη Λάρισα δεν υπάρχει! Έκρυψε ένα μπουκάλι νερού μέσα στο σορτσάκι του κι όταν ο διαιτητής το αντιλήφθηκε του έβγαλε κίτρινη κάρτα! Δείτε το σχετικό βίντεο…
Γιατί ο Ετό έκρυψε το μπουκάλι μέσα στο σορτσάκι; (ΒΙΝΤΕΟ)
Πάντως, από τον ΠΑΟΚ διαρρέουν ότι ο Ετό έβαλε το μπουκάλι μέσα στο σορτσάκι για να το δώσει στον Γκαρσία που είχε ματώσει!

Εξάλλου, στη Θεσσαλονίκη οι πλάκες δίνουν και παίρνουν για το συγκεκριμένο -πραγματικά ασυνήθιστο- περιστατικό.
Δείτε το σχετικό βίντεο...






ΠΑΟΚ ΑΕΛ 1-0 Έτο by pklora7

Πολύ ΗΟΤ η Ζέτα! (ΦΩΤΟ)

Ένα από τα πιο καυτά μοντέλα της δεκαετίας του ’90 φιλοξενείται σήμερα στους Αθλητικούς Ψιθύρους. Ο λόγος για την Ελληνίδα …Μέρλιν Μονρόε, όπως την έχουν αποκαλέσει, Ζέτα Λογοθέτη!
Πολύ ΗΟΤ η Ζέτα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Η Ζέτα γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου 1977 στο Αίγιο. Από τα 15 της χρόνια ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο, αφού οι αναλογίες της (90-62-90) δεν μπορούσαν να μείνουν απαρατήρητες.
Αναδείχθηκε Δ’ Μις Ελλάς 1994 και Μις Παγκόσμιος Τουρισμός. Η εκρηκτική ξανθιά ήταν για πάρα πολλά χρόνια η μούσα του οίκου μόδας «Νίκος-Τάκης», ενώ παρουσίασε εκπομπές και στην τηλεόραση… Όμως, χάθηκε γρήγορα, καθώς προτίμησε την ήρεμη οικογενειακή ζωή.
Η ίδια έχει δηλώσει πως δεν της λείπει ο χώρος του μόντελινγκ και ότι δεν την ενδιαφέρει να βγαίνει στα περιοδικά, υποστηρίζοντας πως οι δόξες που έζησε στο παρελθόν την αφήνουν αδιάφορη. Αλλά η απουσία της σίγουρα έχει στοιχίσει στον ανδρικό πληθυσμό…
Η ζωή έχει αποκτήσει άλλο νόημα για την Ζέτα. Μετά τον γάμο της εγκατέλειψε το μόντελινγκ και αφοσιώθηκε στην οικογένειά της. Παντρεμένη με έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με τη showbiz (σ.σ.: ασχολείται με εμπόριο ξυλείας), έχει δύο παιδιά, ένα κορίτσι και ένα αγόρι.
«Έχασα την παρθενιά μου στα 19. Είχα ζητήσει από τον καλύτερό μου φίλο να κάνουμε έρωτα, γιατί με έτρωγε η περιέργεια να δω πώς είναι. Μόλις τελειώσαμε, το μόνο που σκέφτηκα ήταν ‘τόσος ντόρος για το τίποτα’. Ντύθηκα, γύρισα στο σπίτι μου, με είδε η μάνα μου και κατάλαβε αμέσως ότι το είχα κάνει…», έχει δηλώσει στο παρελθόν.



Σε απολογία ο Ρούνεϊ!!

Σε απολογία κλήθηκε ο Γουέιν Ρούνεϊ για το ξέσπασμά του, αμέσως μετά το τρίτο γκολ που πέτυχε εναντίον της Γουέστ Χαμ. Ο διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «συνελήφθη» από τις κάμερες να «χρησιμοποιεί επιθετική και προσβλητική γλώσσα», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η FA.

Ετσι, κάλεσε τον διεθνή επιθετικό να απολογηθεί έως το απόγευμα της Τρίτης. Η Γιουνάιτεντ πήρε το ματς με 4-2, παρότι βρέθηκε να χάνει 2-0 έως το 65ο λεπτό, με τον 25χρονο στράικερ να πετυχαίνει τα τρία πρώτα γκολ. 

Τα βουντού έπιασαν τόπο! (pics)

Μπορεί η Μίλαν να έπιασε εξαιρετική απόδοση στο ντέρμπι με την Ίντερ και να επικράτησε με 3-0, αλλά όσοι πιστεύουν… στη «μαύρη μαγεία» νιώθουν πως έβαλαν και οι ίδιοι το λιθαράκι τους…

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του Derby della Madonnina, σε σελίδα που διατηρούν φίλοι της Μίλαν στο διαδικτυακό τόπο του Facebook, δημοσιεύτηκαν κάποιες (μονταρισμένες) φωτογραφίες που δείχνουν τις διάσημες κουκλίτσες για βουντού με καρφίτσες πάνω τους!

Η μία φέρει το πρόσωπο του προέδρου Μάσιμο Μοράτι, μια άλλη είναι χωρίς πρόσωπο αλλά με τα χρώματα της Ίντερ, ενώ μία φωτογραφία (μάλλον παρμένη από ταινία) δείχνει κάποιους σε… μυστική σύναξη, με μια επιγραφή από κάτω να γράφει πως «όσοι είναι Ίντερ θα δεχθούν ένα χτύπημα»…

 

Μήνυση Λέμαν κατά Βίζε!!

Για προσβολή προσωπικότητας… σέρνει στα δικαστήρια τον Τιμ Βίζε ο Γενς Λέμαν, για τις δηλώσεις του γκολκίπερ της Βέρντερ κατά αυτού της Άρσεναλ.

Ο Λέμαν προτού υπογράψει συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες» μέχρι το τέλος της σεζόν, εργαζόταν ως σχολιαστής αγώνων. Η τύχη τα έφερε έτσι ώστε να σχολιάσει το παιχνίδι των «πρασίνων» με την Τότεναμ για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου και ο Βίζε έκανε ένα λάθος με αποτέλεσμα να δεχθεί γκολ η ομάδα του.

Ο Λέμαν τότε είχε πει πως ο διεθνής γκολκίπερ θα έπρεπε να είχε αντιδράσει νωρίτερα και όχι να είναι παρατηρητής της φάσης, με αποτέλεσμα ο Βίζε να δηλώσει στην Bild πως ο «Λέμαν πρέπει να παίξει στο Muppet Show. Πρέπει να εισαχθεί σε άσυλο».

Η συνέχεια στα δικαστήρια…

Σπουδαία νίκη για Εθνικό Αστέρα!!

Στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της 29ης ημέρας του πρωταθλήματος της Β΄ εθνικής κατηγορίας, ο Εθνικός Αστέρας πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Εθνικού με 2-0. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Βάσι (16΄) και Σκάρος (73΄). 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 80΄ τρεις φίλαθλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και διέκοψαν την αναμέτρηση.
Ωστόσο, η παρέμβαση των ανθρώπων των γηπεδούχων ήταν άμεση και οι συγκεκριμένοι οπαδοί απομακρύνθηκαν άμεσα, χωρίς να… προβούν σε ακρότητες. 

Εθνικός (Θαλής Τσιριμώκος): Σωτηρίου, Γκράιμς (69' Καρλόπουλος), Παγώνης, Κοκκίνης (31' Φοφανά), Σύρος, Σιλιγαρδάκης, Ψιάνος, Τσεμπερίδης, Φαρινόλα (57' Ουατάρα), Ολοντό, Βασιλόγιαννης.

Εθνικός Αστέρας (Γιάννης Πετράκης): Κοτταράς, Καρατζάς, Τραορέ, Τσιώλης, Διαμάντης, Βάσι, Σανόκο (65' Σκάρος), Λουάμο (89' Μπενίσκος), Χανιώτης (75' Αργυρίου), Παντίδος, Άντονι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιαννουλάκης (Χανίων)
ΒΟΗΘΟΙ: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Βλάσσης (Λασιθίου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παγώνης - Παντίδος, Άντονι, Kοτταράς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Πρόταση της CONMEBOL στην Ισπανία!!

Από τη στιγμή που η Ιαπωνία απέσυρε τη συμμετοχή της στο προσεχές Κόπα Αμέρικα λόγω του καταστροφικού σεισμού, μία θέση έχει μείνει κενή ώστε να συμπληρωθούν οι όμιλοι. Η Ισπανία είναι από τα φαβορί για να συμμετάσχουν στη διοργάνωση…

Η απόσυρση της Ιαπωνίας δεν έχει γίνει ακόμα δεκτή, καθώς θα δημιουργηθεί πρόβλημα στη διοργάνωση, αλλά αυτό αναμένεται να αλλάξει μόλις βρεθεί αντικαταστάτρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας La Nacion, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Αργεντινής, Χούλιο Γκραντόνα, φέρεται να έχει μιλήσει ήδη με τον Ισπανό ομόλογό του για το θέμα, που αν πραγματοποιηθεί, θα είναι πρώτη φορά στην ιστορία, που μια Ευρωπαϊκή χώρα συμμετέχει στην διοργάνωση.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αν οι «φούριας ρόχας» δεχθούν, τότε γίνονται αυτομάτως μεγάλο φαβορί και για την κατάκτηση της διοργάνωσης και αν το καταφέρουν θα γίνουν η πρώτη ομάδα στα χρονικά που θα έχει όλους τους διεθνείς τίτλους στην κατοχή της!

Η ροζ λιμουζίνα του Τζέραρντ!!





Πριγκιπικά γενέθλια οργάνωσε για την κορούλα του ο Στίβεν Τζέραρντ με τη σύζυγό του, Άλεξ Κουράν, καθώς νοίκιασε μια πολυτελή ροζ λιμουζίνα 16 θέσεων με όλα τα απαραίτητα για ένα αξέχαστο κοριτσίστικο πάρτι.

Το πολυτελές όχημα περιελάμβανε ηχοσύστημα τελευταίας τεχνολογίας, φώτα ντίσκο, DVD, μπαλόνια, φρουτοχυμούς, χώρο για χορό και εξοπλισμό καραόκε.

Η βόλτα με τη λιμουζίνα κράτησε για μία ώρα και η κόρη του άσου της Λίβερπουλ και οι μικροί της φίλοι φέρονται να διασκέδασαν με την ψυχή τους.
 

Συμφωνία ΠΑΟΚ με Κρίστμας!!


Ο κύβος ερρίφθη για την περιφέρεια στον ΠΑΟΚ... Ο δικέφαλος ήρθε σε συμφωνία με τον Ντιόντε Κρίστμας και τον περιμένει στη Θεσσαλονίκη. Ο Αμερικανός γκαρντ αφήνει την τσέχικη Νίμπουρκ και θα αντικαταστήσει τον Ντόντι Μακ Γκραθ, ως το τέλος της σεζόν.Ο Κρίστμας, που έχει ύψος 1,96 μ. και αγωνίζεται στην περιφέρεια (2-3), είναι απόφοιτος του Τεμπλ, όπου στην τελευταία του χρονιά είχε 19,5 πόντους, 5,8 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ. Φέτος ξεκίνησε τη χρονιά στην τουρκική Μερσίν, όμως έφυγε στα μέσα της περιόδου για τη Νίμπουρκ της Τσεχίας. Σε έξι αγώνες στην Αδριατική Λίγκα είχε 8,5 πόντους και 3,5 ριμπάουντ μέσο όρο σε 16,7 λεπτά συμμετοχής, ενώ στο πρωτάθλημα της Τσεχίας έχει μόλις 1,3 πόντους μέσο όρο σε 5,5 λεπτά συμμετοχής σε τέσσερις αγώνες.  
Πηγή: theplayer.gr

Πάλι θα ψάχνει για ομάδα ο Καστίγιο και δεν θα βρίσκει…

Βλέπαμε χθες την φάση του Καστίγιο να προσπαθεί να κόψει στα δυο το πόδι αντιπάλου και θυμηθήκαμε ότι γι΄ αυτόν τον παίκτη και αυτά τα ...μυαλά υπήρξε ομάδα που έδωσε 16 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ!
Πάλι θα ψάχνει για ομάδα ο Καστίγιο και δεν θα βρίσκει…
Κι όμως, έτσι έγινε όταν τσίμπησε η Σαχτάρ και ο Κόκκαλης έτριβε τα χέρια του που φορτώθηκε με χρήμα ο Ολυμπιακός, ενώ ξεφορτώθηκε έναν προβληματικό χαρακτήρα.
Ο Καστίγιο, μάλιστα, είχε κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις εκείνο το καλοκαίρι και στο Κόπα Αμέρικα με το Μεξικό κι όλα έδειχναν ότι θα μεγαλουργήσει στην Σαχτάρ για να κάνει το επόμενο βήμα σε ακόμα μεγαλύτερο πρωτάθλημα, όπως κι άξιζε βάσει ποδοσφαιρικού ταλέντου.
Και τελικά, ο Καστίγιο έφτασε να ψάχνει για ομάδα απεγνωσμένα εδώ κι εκεί. Κι ενώ ο Άρης τού έδωσε στέγη, παρά ταύτα πάει σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι για την είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ και τον αφήνει με δέκα παίκτες εντελώς αψυχολόγητα, ενώ έχανε με 1-0. Και, μάλιστα, με τόσο απαράδεκτο κι αντισυναδελφικό τρόπο, αφού ήταν φανερό ότι από καθαρή τύχη δεν έσπασε το πόδι του παίκτη του Αστέρα.
Κρίμα για τον Καστίγιο. Ποδοσφαιρικό ταλέντο από τα λίγα, όμως με αυτοκαταστροφικές τάσεις απίστευτες. Δυστυχώς, μ’ αυτά που κάνει καταλαβαίνει ο καθένας για ποιο λόγο σε λίγο πάλι θα ψάχνει για ομάδα και δεν θα βρίσκει...Πηγη sportdog gr

Χάνει τη χρονιά ο Μεξές!!

Ο φόβος έγινε πραγματικότητα. Ο Γάλλος αμυντικός της Ρόμα, Φελίπ Μεξές που τραυματίστηκε στην χθεσινή αναμέτρηση με την Γιουβέντους (0-2), υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο και έτσι θα χάσει τους υπόλοιπους αγώνες με τους «τζιαλορόσι».
Θα χρειαστεί περίπου 4 έως 6 μήνες για να επιστρέψει ξανά στα γήπεδα, ενώ στο τέλος της σεζόν λήγει το συμβόλαιο του!

Μια… στάση στα Τρίκαλα!!

Με τέρμα του Μίνγκα στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης, τα Τρίκαλα πήραν σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στον πρωτοπόρο της Football League, ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο ΠΑΣ γνώρισε την ήττα μετά από δεκαπέντε αγωνιστικές (!), ωστόσο παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 65 βαθμούς, αντίθετα η ομάδα των Τρικάλων με τη νίκη έφτασε τους 50 βαθμούς και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας τον Διαγόρα που έχει 49.
Τρίκαλα (Γιώργος Βαζάκας): Πουρής, Μπουκουβάλας, Σαββίδης, Κόρμπος (87′ Γιώτας), Χρήστου, Κοντογουλίδης (70′ λ. τρ. Ένοκ), Μανουσάκης, Μίνγκας, Μπριλάκης, Μπαλού (26′ λ. τρ. Ριζογιάννης), Σαρακατσάνος.
ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Μιχαήλ, Πάντος, Κώτσιος, Κειτά (85′ Τζημόπουλος), Ανδράλας (30′ λ. τρ. Ντε Βινσέντι), Κυριάκος, Σιαλμάς, Σκούφαλης (67′ Φουρτάδο), Τζάνης.

«Καμπάνα» στη Μίλαν για λέιζερ και υβριστικό πανό!!

Η Μίλαν τιμωρήθηκε από την ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου με πρόστιμο 20 χιλιάδων ευρώ για τη χρησιμοποίηση λέιζερ από τους οπαδούς της.
Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι των «ροσονέρι» κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ίντερ στόχευαν με λέιζερ τον Λεονάρντο και τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ.
Εκτός από τη χρήση λέιζερ, η Μίλαν τιμωρήθηκε και για την ανάρτηση ενός πανό που περιείχε υβριστικό περιεχόμενο για τον προπονητή της Ίντερ, Λεονάρντο, που πέρσι βρισκόταν στον πάγκο της Μίλαν.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τέλος ο Αμανατίδης!!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αγροτικού Αστέρα είναι ο Περικλής Αμανατίδης. Ο έμπειρος προπονητής ήρθε σε διαφωνία με μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας και έλυσε αιφνιδιαστικά το συμβόλαιό του.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εκδόθηκε:
«Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη κοινή συναινέσει. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Ριαβόγλου, συναντήθηκε με τον κύριο Αμανατίδη στα γραφεία της ΠΑΕ και μετά από συζήτηση συμφώνησαν να λύσουν τη συνεργασία τους.
Στο κρίσιμο σημείο, που έχει περιέλθει το Πρωτάθλημα της Football League, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, η κίνηση αυτή σκοπό έχει να ανανεώσει την ομάδα. Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας και προσωπικά ο Πρόεδρος θέλουν να ευχαριστήσουν τον Περικλή Αμανατίδη για όλα όσα έχει προσφέρει μέχρι σήμερα στην ομάδα.
Στην ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, που διανύουμε, στάθηκε αρωγός σε όλα τα προβλήματα, που ανέκυψαν και έδωσε πραγματικά την ψυχή του για το καλό του Αγροτικού Αστέρα. Ευχόμαστε ολόψυχα μόνο επιτυχίες στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας».
«Δεύτερο σπίτι μου ο Αστέρας»
Ο Περικλής Αμανατίδης, μετά τη λύση τη συνεργασίας του με την ΠΑΕ, δήλωσε: «Μετά από μια αρκετά διεξοδική συζήτηση με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Αστέρα, αποφασίσαμε από κοινού να λύσουμε τη συνεργασία μας, θεωρώντας ότι είναι μια κίνηση, για να προχωρήσει η ομάδα. Ο Αγροτικός Αστέρας είναι το δεύτερο σπίτι μου και σήμερα κλείνει οριστικά ο κύκλος προσφοράς μου σ’ αυτήν την ομάδα, όπου έμεινα τέσσερα από τα δέκα χρόνια της προπονητικής μου καριέρας.
Αύριο θα χαιρετίσω τους παίκτες μου και πριν φύγω θα πω για πολλοστή φορά, ότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο έμψυχο υλικό μας και είμαι σίγουρος, ότι αυτός ο Αγροτικός Αστέρας δε θα μπει καν στη διαδικασία των play out». Πλέον, η διοίκηση της ομάδας του Ευόσμου αναζητά τον αντικαταστάτη του έμπειρου τεχνικού, που θα αναλάβει το φορτίο να οδηγήσει τους «σταχυοφόρους» μακριά από τα πλέι άουτ, αρχής γενομένης από το παιχνίδι στην Δράμα με την Δόξα.

Μπέος: «Πουλάω και φεύγω»!!

Την πρόθεση να πουλήσει τις μετοχές του και να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό Βόλου εξέφρασε και επίσημα πλέον ο Αχιλλέας Μπέος. Ο πρόεδρος της θεσσαλικής ΠΑΕ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, απέκλεισε αρχικά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Πανιώνιο, λέγοντας:
«Ποτέ δεν έκρυψα τα αισθήματά μου για τον Πανιώνιο. Αλλά το να επιστρέψω στην ομάδα που αγαπάω δεν θα το κάνω ποτέ. Τον αγαπάω, αλλά δεν θα γυρίσω. Τώρα γιατί πάω στο γήπεδο; Γιατί έτσι γουστάρω. Δεν θα δώσω λόγο για το που θα πιω τον καφέ μου. Γράφονται πράγματα για Μπάκο και Καϋμενάκη. Ποτέ δεν έχει γίνει συζήτηση».
Στη συνέχεια μίλησε για το θέμα της αποχώρησής του: «Θα ήταν άδικο να συνεχίζω να πιστεύω την άποψη ότι θα φύγω και θα πουλήσω όλους τους παίκτες με ένα ευρώ. Δεν ταιριάζει γι’ αυτούς που με πίστεψαν. Άρα λοιπόν, αυτό που χτίστηκε με τόσο κόπο δεν πρόκειται ο Αχιλλέας Μπέος να το γκρεμίσει. Όμως, ορκίστηκα στον πατέρα μου ότι πουλάω και φεύγω. Ήδη έχουν δρομολογηθεί συζητήσεις με δυο επιχειρηματίες. Η μία πρόταση δείχνει να είναι σοβαρή και πως να μην είναι, για να συζητώ μαζί του. Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και οι δικηγόροι έχουν ζητήσει κάποια στοιχεία και μέχρι τις 15 Απριλίου θα απαντήσουν, είτε θετικά, είτε αρνητικά. Αν καταλήξουν κάπου, τότε ξεκινάει η διαδικασία μεταβίβασης.
Έκανα δυο αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου και «άμαχος» κόσμος αγόρασε κάποιες μετοχές. Τους ευχαριστώ για τη στήριξη εκείνη τη στιγμή, είτε αγόρασαν μία μετοχή είτε περισσότερες. Αν λοιπόν ο Βόλος μεταβιβαστεί και αυτοί επιθυμούν να κρατήσουν τις μετοχές τους, τότε καλώς. Αν επιθυμούν να τις επιστρέψουν πίσω, εγώ θα είμαι εδώ για να τους επιστρέψω τα χρήματα τους».
Στο τέλος κατέληξε: «Θέλει χρόνο, δεν είναι μπακάλικο η πώληση. Μέχρι τις 20 Απριλίου, αν δεν έχει βρεθεί συμφωνητικό, ξεκινάμε τον προγραμματισμό. Συνεχίζουμε κανονικά, γιατί έχουμε κουραστεί και έχουμε βάλει βάσεις. Απλά από εκεί και πέρα, αν υπάρξει ενδιαφέρον, τότε ο προγραμματισμός θα

Μέσα Ρονάλντο – Μαρσέλο, δύσκολα ο Ντι Μαρία!!

Μετά την απρόσμενη γκέλα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Σπόρτινγκ Χιχόν, οι παίκτες της «βασίλισσας» προετοιμάζονται για το κρίσιμο αυριανό παιχνίδι με την Τότενα.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο στη σημερινή προπόνηση είδε τόσο τον Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και τον Μαρσέλο να προπονούνται σε φουλ ρυθμούς και πλέον αναμένεται οι δύο ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν κανονικά κόντρα για τους «8» του Champions League.
Αντίθετα, ο Άχνελ Ντι Μαρία, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς με τα «Σπιρούνια».

Στοιχημα με τον Bet Steloumpas

Καλησπερα αδερφια και καλη εβδομαδα...
Ενα συστηματακι για σημερα χαλαρα...
1η ΠΡΟΤΑΣΗ (ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ)
ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ : OVER 3,5 (3,25)
ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ : Χ (3,30)
ΝΑΝΤ : Χ (3,10)
ΑΛΜΕΡΙΑ : Χ (3,15)
ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΙΡΑ : Χ (3,25)
ΒΕΤ 72€
(ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4-5, επι 15 φορες)
Καλη τυχη σε ολους, να περνατε καλα..

Ανυπομονεί για Ραούλ ο Σνάιντερ

«Ο Ραούλ είναι ένας πραγματικός επαγγελματίας. Ήταν πραγματικός ηγέτης στη Ρεάλ Μαδρίτης και με βοήθησε πολύ όταν είχα μόλις φτάσει, όπως θα έκανε ένα καλό αφεντικό.

Θα είναι ωραίο να τον δω ξανά, γιατί δεν το είχα δει από τότε που έφυγα από τη Μαδρίτη. Έμεινα έκπληκτος όταν έφυγε από τη Ρεάλ, γιατί ήταν σαν τον Χαβιέρ Ζανέτι στην Ίντερ: η σημαία της ομάδας. Ήμουν σίγουρος ότι θα τελείωνε εκεί την καριέρα του, αλλά τα πηγαίνει καλά στη Γερμανία. Πετυχαίνει γκολ, όπως έκανε και στην Ισπανία, οπότε θα πρέπει να προσέχουμε», δήλωσε ο Ολλανδός.

Παράλληλα, εξήγησε ότι σε αυτή τη φάση της σεζόν σημασία δεν έχει να παίζεις ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά να είσαι αποτελεσματικός:

«Πιστεύω ότι παίζουμε όπως πέρυσι, αλλά οι τελευταίοι δύο μήνες τώρα είναι οι πιο σημαντικοί. Στόχος μας τώρα δεν είναι να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, πρέπει να κερδίσουμε τα ματς για να κατακτήσουμε τα τρόπαια που έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Θα πρέπει να το πιστέψουμε όπως κάναμε και πέρυσι».

Της έβγαλε το στρινγκ οn camera!

ο γύρο του κόσμου έχει κάνει το βίντεο που δείχνει έναν χορευτή να κατεβάζει το στρινγκ μιας καυτής χορεύτριας! Στην προσπάθειά του να διορθώσει το λάθος του, τα έκανε χειρότερα...
Της έβγαλε το στρινγκ οn camera! (BINTEO)

Παπάζογλου στο twitter: Δεν παλεύεται η Τρίπολη!!

Μετράω μέρες στην Τρίπολη! Δεν παλεύεται με τίποτα! Θυμίζει LOST η πόλη, αλλά το καλό είναι ότι σε 2 μήνες θα φύγω"!!!
Παπάζογλου στο twitter: Δεν παλεύεται η Τρίπολη!!
Όλα αυτά τα διαβάσαμε στο twitter του Θανάση Παπάζογλου, στις 19 Φεβρουαρίου (αν -φυσικά-δεν πρόκειται για κάποιον ο οποίος υπογράφει με το όνομά του, το οποίο μοιάζει μάλλον απίθανο).
Πριν από ενάμιση μήνα, ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ σέντερ φορ, ξεκαθάριζε σε φίλους του ότι νοσταλγούσε τη Θεσσαλονίκη.
Όλα αυτά από τον παίκτη που σε 8 ματς με τον Αστέρα (7 ως βασικός…) δεν έχει πετύχει ούτε ένα (1) γκολ…

«Τιμή να είσαι αρχηγός του Άρη»

Ο Χρήστος Βανγκέλι αναφέρθηκε στα συναισθήματα του όταν φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο ματς του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης.
«Τιμή να είσαι αρχηγός του Άρη»
«Θέλαμε πολύ να νικήσουμε τον αγώνα με τον Αστέρα γιατί ήταν μια από τις τελευταίες μας ελπίδες για να καταφέρουμε να μπούμε στα play offs και να συμμετέχουμε την επόμενη χρονιά στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις», είπε αρχικά στον «ARIS FM 92,8».
Συνεχίζοντας την αναφορά του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης(3/4) σχολίασε: «Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Ο Αστέρας ήθελε τους βαθμούς γιατί κινδυνεύει κάτι που έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας. Μπήκε δυνατά, μας δημιούργησε προβλήματα και με το γκολ που πέτυχε έκανε πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί μείναμε και με δέκα παίκτες. Σε εκείνο το σημείο όλοι νόμιζαν ότι τα πάντα τελείωσαν. Εμείς όμως πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη και η ισοφάριση με το πέναλτι του Κόκε μας βοήθησε πολύ.
Στη συνέχεια ρισκάραμε και ευτυχώς καταφέραμε από μια στημένη φάση να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ και να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη».
Αναφερόμενος στον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου(10/4, 19.00) υπογράμμισε: «Είναι μια επικίνδυνη ομάδα που έχει δείξει μια πολύ καλή εικόνα από την αρχή της χρονιάς. Ο δυνατός Αρης δεν έχει να φοβηθεί κανένα στην έδρα του ειδικά όταν έχει τη βοήθεια του κόσμου του ο οποίος θα δώσει το πάρων όπως κάνει πάντα. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα και θα παίξουμε για την ιστορία του Συλλόγου» ενώ συνέχισε λέγοντας: «Φέτος αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Μπορούσαμε να δώσουμε κάτι παραπάνω. Αυτή τη στιγμή κρατάμε την τύχη στα χέρια μας και με μια νίκη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου θα μπορέσουμε να δούμε τα πράγματα πιο αισιόδοξα».
Για το γεγονός ότι στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης φόρεσε για κάποια λεπτά το περιβραχιόνιο του αρχηγού: «Είναι μεγάλη τιμή να είσαι αρχηγός μια μεγάλης ομάδας όπως ο Αρης. Ήταν ένα όνειρο για μένα να φορέσω το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Δεν μπορώ να το περιγράψω τα συναισθήματα που ένιωσα».
Τέλος ο Χρήστος Βανγκέλι ερωτηθείς για τις πιθανότητες που έχει ο Αρης να μπει στα play offs, έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας: «Πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος και να νικήσουμε τα τελευταία δύο παιχνίδια. Μετά θα δούμε τι θα γίνει.

Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο – Εκτίει με Ξάνθη ο Τόχα

Με την Ξάνθη θα εκτίσει την ποινή του –όπως ήταν αναμενόμενο- ο Χουάν Τόχα. Ο Κολομβιανός άσος συμπλήρωσε 4 κίτρινες και θα απουσιάσει από το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Το πρωί έφτασε στην Θεσσαλονίκη η αποστολή της ομάδας του Άρη, καθότι διέμεινε στην Αθήνα μετά το νικηφόρο παιχνίδι στην Τρίπολή. Παρά την όποια ταλαιπωρία οι ποδοσφαιριστές και ο Σάκης Τσιώλης συναντήθηκαν και στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ακολουθώντας πρόγραμμα αποθεραπείας.
Αύριο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη.