Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ρόκας: «Κόντρα στον Άρη για να τελειώσουμε το θέμα Ευρώπη»

Στην αναμέτρηση με τον Άρη ο Ολυμπιακός Βόλου θα επιδιώξει να τελειώσει με την υπόθεση Ευρώπη, όπως επισήμανε με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ Fm ο Στάθης Ρόκας. Παράλληλα αναφέρθηκε στα στοιχεία που πρόσθεσε ο Μάκης Κατσαβάκης, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από ποδοσφαιριστές άλλων συλλόγων.

Αναλυτικά ο Στάθης Ρόκας μίλησε:

Για το στοιχείο που ξεχώρισε από το χθεσινό παιχνίδι με την Ξάνθη: «Η θέληση για διάκριση».

Για την αλλαγή στη θέση του προπονητή: «Μας έχει επηρεάσει. Η ομάδα έχει δουλέψει πάρα πολύ από την αρχή της περιόδου. Πάει τρένο από την αρχή της περιόδου και δεν έχει κάνει ούτε κοιλιά».

Για τα στοιχεία που πρόσθεσε ο Κατσαβάκης: «Διατήρησε την επιθετική λειτουργία που είχαμε από τον προηγούμενο προπονητή και πρόσθεσε στοιχεία στην αμυντική. Όλα μαζί έκαναν πιο ολοκληρωμένη την ομάδα».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Άρη: «Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Μακάρι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Έχουμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα, με έναν προπονητή που έχει δουλέψει σε εμάς και μας γνωρίζει πολύ καλά. Όποιος είναι πιο συγκεντρωμένος, με πιο πολύ πάθος και θέληση και το βγάλει στον αγωνιστικό χώρο, στο τέλος θα χαμογελάσει. Έχουμε ένα πλεονέκτημα πέντε βαθμών από τον Άρη. Θα πάμε στο γήπεδο για να τελειώσουμε από τώρα τη συμμετοχή μας στην Ευρώπη, για να είμαστε πιο άνετοι στο τελευταίο μας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Για το αν ζηλεύει κάτι από άλλες ομάδες: «Δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι από τους άλλους. Είμαστε ένα υγιές σωματείο. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τη διοίκηση, τον πρόεδρο, και στα οικονομικά είναι ένα πολύ υγιές σωματείο. Μπάλα πολύ ωραία παίζουμε και χαίρεται όλη η Ελλάδα».

Για τον Ούμπιντες: «Είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής, πολύ καλό παιδί, φιλότιμος, από τα παιδιά που ξεχωρίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: