Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

«Δύσκολα μαζί οι Χάμιλτον, Φέτελ»

Ο Κρίστιαν Χόρνερ παραδέχτηκε πως δύσκολα θα μπορούν να βρεθούν υπό την ίδια… στέγη οι Λιούις Χάμιλτον και Σεμπάστιαν Φέτελ λέγοντας πως θα υπάρξουν πυροτεχνήματα στην ομάδα!

Οι φήμες για την αναζήτηση νέας ομάδας από τον Λιούις Χάμιλτον είχαν δει το… φως τον περασμένο χειμώνα, με τη Red Bull να είναι μια από αυτές. Βέβαια, ο Βρετανός συνέχισε στη McLaren, όμως δεν αποκλείεται στο μέλλον να το ξανασκεφτεί, εφόσον η ομάδα του Γουόκινγκ δεν είναι ανταγωνιστική.

Ωστόσο, αυτό το ενδεχόμενο απέκλεισε ο Κρίστιαν Χόρνερ, καθώς πιστεύει ότι δύσκολα θα μπορέσει να συνυπάρξει με τον Σεμπάστιαν Φέτελ. «Είναι δύσκολο να σκεφτείς πως θα βάλεις δύο οδηγούς του βεληνεκούς του Λιούις και του Σεμπάστιαν κάτω από την ίδια στέγη.

Θα υπάρξουν πυροτεχνήματα, όπως είδαμε στην περίπτωση του Λιούις με τον Φερνάντο Αλόνσο (σ.σ. στη McLaren το 2007)», ήταν τα πρώτα λόγια του αφεντικού της Red Bull γι να προσθέσει πως είναι διαφορετικά να έχεις στην ομάδα σου δυο ανερχόμενους πιλότους και διαφορετικά να έχεις έναν ανερχόμενο κι έναν έμπειρο, όπως ο Μαρκ Γουέμπερ.

«Βρίσκονται σε διαφορετικό σημείο στην καριέρα τους και δίνουν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο. Έχουν 11 χρόνια διαφορά στην ηλικία και 11 χρόνια σε εμπειρίες ζωής είναι πολύτιμα. Στην περίπτωση του Λιούις και του Σεμπάστιαν έχεις δύο οδηγούς που βρίσκονται κοντά σε ηλικία και στο ξεκίνημα της καριέρας τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: