Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Έρχονται τα μίνι διαρκείας!!

Από την στιγμή που η απόφαση της πειθαρχική επιτροπής της ΕΠΟ ήταν μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, για τα επεισόδια με την ΑΕΚ   δίδεται η δυνατότητα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ετοιμάσει τα μίνι διαρκείας των πλέι οφ.
Όπως είναι ήδη γνωστό η πειθαρχική επιτροπή τιμώρησε τον ΠΑΟΚ για τα όσα διαδραματίστηκαν στην Τούμπα στο δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ, με ποινή αποκλεισμού της έδρας του Δικεφάλου με μία αγωνιστική και 250.000 ευρώ πρόστιμο.

Αυτόματα γίνεται κατανοητό ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να έχει την υποστήριξη των φιλάθλων του από τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ μαθηματικά θέλει δύο βαθμούς για να εξασφαλίσει και τυπικά την είσοδό του στην κορυφαία πεντάδα του πρωταθλήματος και η διοίκηση στο άκουσμα της ποινής δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια.

Ξεκίνησε ήδη το σχεδιασμό του πακέτου των μίνι διαρκείας, που θα εκδώσει για τους τρεις αγώνες των πλέι οφ. Η διοίκηση θέλει με τις τιμές που θα ορίσει το πακέτο να δώσει το κίνητρο στον κόσμο της ομάδας να αγοράσει τα μίνι διαρκείας. Οι χαμηλές τιμές θα είναι μια επιβράβευση για το λαό του ΠΑΟΚ που και φέτος γέμισε την Τούμπα και δεν άφησε στιγμή μόνη την ομάδα, τόσο στις ελληνικές όσο και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της.

Από την πλευρά του ο κόσμος είναι αποφασισμένος να στηρίξει την ομάδα και τη διοίκηση και παρά τα λάθη που και φέτος έγιναν να σταθεί δίπλα τους και στα πλέι οφ. Άλλωστε όλοι γνωρίζουν ότι και το ένα ευρώ μετράει, καθώς δεν υπάρχει ο μεγάλος επενδυτής που θα στηρίξει οικονομικά την ομάδα και ότι ο μεγάλος χορηγός για μία ακόμη χρονιά είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: