Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

«Δεν πιστέψαμε ποτέ σε όσα ακούστηκαν»

Σε όσα ακούστηκαν την περασμένη εβδομάδα σχετικά με τον στοιχηματισμό στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Μάριο Μπούντιμιρ.



Αναλυτικά, ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη δήλωσε στον SportFM:


Πως κρίνεις τα όσα ακούστηκαν σχετικά με το παιχνίδι με τον Ηρακλή; «Εμείς δεν πιστέψαμε ποτέ κάτι τέτοιο. Είχαμε συγκεντρωθεί στο παιχνίδι και θέλαμε να πάρουμε τη νίκη στην έδρας μας. Αυτό κάναμε».


Είσαι ευχαριστημένος με τον εαυτό σου; «Μπορούσα να κάνω πολλά παραπάνω πράγματα φέτος αλλά ήμουν και άτυχος. Ελπίζω την επόμενη χρονιά να μην έχω προβλήματα και να προσφέρω σύμφωνα με τις δυνατότητες μου».


Την πορεία του Εγοτέλη πως την κρίνεις; «Νομίζω πως η ομάδα έχει κάνει καλή χρονιά μέχρι στιγμής. Αν και θα μπορούσαμε να μαζέψουμε κάποιους βαθμούς σε παιχνίδια που ήμασταν άτυχοι».


Σας ενοχλεί που τα περισσότερα παιχνίδια σας τα δίνεται μπροστά σε άδειες εξέδρες; «Δεν είναι καλό για τους ποδοσφαιριστές να παίζουμε σε άδειο γήπεδο. Όμως είναι πολύ μεγάλο το γήπεδο μας και δεν έχει τόσο κόσμο η ομάδα για να το γεμίσει. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε την δουλειάς και να μην αποπροσανατολιζόμαστε με άλλα θέματα».

Θα σε βλέπουμε και του χρόνου στον Εργοτέλη: «Έχω ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο εδώ και είναι ήρεμος στην ομάδα. Αν με ζητήσει όμως μια ομάδα καλύτερη  θα μιλήσω με τον Εργοτέλη και θα αποφασίσω σχετικά με το μέλλον μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: