Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΒΕΡΟΙΑ: Λόγω «ντου» παραιτήθηκε ο Καλαϊτζίδης

Παρελθόν από τον πάγκο της Βέροιας αποτελεί ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, μετά την ήττα της «Βασίλισσας του Βορρά» από τον Διαγόρα στη Ρόδο με 1-0. Αιτία της φυγής του βέβαια δεν αποτελεί η ήττα αυτή καθαυτή, αλλά το γεγονός ότι ο Έλληνας τεχνικός δεν θα μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, μετά την ενέργεια του μεγαλομέτοχου της ομάδας Γιώργου Αρβανιτίδη να κάνει «ντου» στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς, κατηγορώντας το κοουτσάρισμα του και προβάλλοντας το ως την κυριότερη αιτία για την ήττα.
Είναι γεγονός πως η φυγή του Καλαϊτζίδη προκάλεσε την αγανάκτηση των περισσοτέρων φιλάθλων της Βέροιας, οι οποίοι έβλεπαν επιτέλους την ομάδα τους να καταφέρνει να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο «σταυροδρόμι» της φετινής σεζόν, ενώ ο νεαρός τεχνικός ήταν αυτός μάλιστα που έβγαλε τη «Βασίλισσα» από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, πετυχαίνοντας τρεις συνεχόμενες νίκες.
Από σήμερα, η διοίκηση αναζητεί τον αντικαταστάτη του στον πάγκο της ομάδας για υπολειπόμενες αγωνιστικές, αλλά δεν αποκλείεται να κληθεί εκ νέου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Γιώργος Κικερίδης, που μοιάζει να είναι ο μοναδικός έμπιστος συνεργάτης του Γιώργου Αρβανιτίδη όλα αυτά τα χρόνια…

Δεν υπάρχουν σχόλια: