Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Βιερίνια : «Ελάτε για την ανανέωση…»

Αποκλειστικά στο Αθλητικό Metropolis μίλησε ο Αντελίνο Βιερίνια. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε για όλους και για όλα.
Τόσο για το νικηφόρο παιχνίδι με την Λάρισα, για αυτό που έρχεται με τον Ηρακλή, για το πώς νιώθει αλλά και για το μέλλον του…
Αναλυτικά:
Για τη νίκη επί της Λάρισας: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά και ο ΠΑΟΚ ήθελε τους τρεις βαθμούς. Το θέλαμε πολύ να το κερδίσουμε και για τον κόσμο και ήταν σημαντικό που νικήσαμε».
Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι χαρούμενος εδώ. Για αυτό το λόγο μπορώ και παίζω καλά. Δεν το ξέρω το μέλλον. Θέλω να μπούμε στα πλέι οφ και να κάνουμε κάτι καλό εκεί».
Για την εξέλιξη του: «Ήξερα από την αρχή ότι θα φτάσω ψηλά. Δεν περίμενα να φτάσω σε αυτό το σημείο με τον ΠΑΟΚ για να λέει ο κόσμος ότι είμαι ο πιο σημαντικός ποδοσφαιριστής. Το οφείλω στις δυνάμεις μου και στον κόσμο, αλλά και στον τρόπο που με υποστηρίζουν».
Για τα play off: «Ο στόχος είναι ο γνωστός. Να παίρνουμε πάντα νίκες και δε θα μπορούσε να είναι άλλος από την πρώτη θέση των πλέι οφ».
Για το αν τον αγγίζει η μεταγραφολογία γύρω από το όνομά του: «Γράφονται πολλά και όσοι γράφουν, γράφουν ότι θέλουν. Εγώ σκέφτομαι πως θα βοηθήσω την ομάδα μου. Αν υπάρχουν ή όχι σενάρια αφορούν την ομάδα και εγώ προτιμώ να είμαι προσηλωμένος στο αγωνιστικό κομμάτι».
Για την ενδεχόμενη ανανέωση του συμβολαίου του: «Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Δε μου έχει έρθει καμία τέτοια πρόταση. Εγώ έχω συμβόλαιο μέχρι το 2013 αν προκύψει κάτι τέτοιο καλώς να έρθει. Αν θέλουν στον ΠΑΟΚ ας έρθουν να μου κάνουν πρόταση».
Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το κυριότερο είναι να μη διακινδυνεύσουμε τα πλέι οφ. Ξέρουμε την ποιότητα της ομάδας μας και θέλουμε να μείνουμε σε μία τροχιά νικών μέχρι το τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: