Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τέλος ο Αμανατίδης!!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αγροτικού Αστέρα είναι ο Περικλής Αμανατίδης. Ο έμπειρος προπονητής ήρθε σε διαφωνία με μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας και έλυσε αιφνιδιαστικά το συμβόλαιό του.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εκδόθηκε:
«Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη κοινή συναινέσει. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Ριαβόγλου, συναντήθηκε με τον κύριο Αμανατίδη στα γραφεία της ΠΑΕ και μετά από συζήτηση συμφώνησαν να λύσουν τη συνεργασία τους.
Στο κρίσιμο σημείο, που έχει περιέλθει το Πρωτάθλημα της Football League, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, η κίνηση αυτή σκοπό έχει να ανανεώσει την ομάδα. Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας και προσωπικά ο Πρόεδρος θέλουν να ευχαριστήσουν τον Περικλή Αμανατίδη για όλα όσα έχει προσφέρει μέχρι σήμερα στην ομάδα.
Στην ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, που διανύουμε, στάθηκε αρωγός σε όλα τα προβλήματα, που ανέκυψαν και έδωσε πραγματικά την ψυχή του για το καλό του Αγροτικού Αστέρα. Ευχόμαστε ολόψυχα μόνο επιτυχίες στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας».
«Δεύτερο σπίτι μου ο Αστέρας»
Ο Περικλής Αμανατίδης, μετά τη λύση τη συνεργασίας του με την ΠΑΕ, δήλωσε: «Μετά από μια αρκετά διεξοδική συζήτηση με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Αστέρα, αποφασίσαμε από κοινού να λύσουμε τη συνεργασία μας, θεωρώντας ότι είναι μια κίνηση, για να προχωρήσει η ομάδα. Ο Αγροτικός Αστέρας είναι το δεύτερο σπίτι μου και σήμερα κλείνει οριστικά ο κύκλος προσφοράς μου σ’ αυτήν την ομάδα, όπου έμεινα τέσσερα από τα δέκα χρόνια της προπονητικής μου καριέρας.
Αύριο θα χαιρετίσω τους παίκτες μου και πριν φύγω θα πω για πολλοστή φορά, ότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο έμψυχο υλικό μας και είμαι σίγουρος, ότι αυτός ο Αγροτικός Αστέρας δε θα μπει καν στη διαδικασία των play out». Πλέον, η διοίκηση της ομάδας του Ευόσμου αναζητά τον αντικαταστάτη του έμπειρου τεχνικού, που θα αναλάβει το φορτίο να οδηγήσει τους «σταχυοφόρους» μακριά από τα πλέι άουτ, αρχής γενομένης από το παιχνίδι στην Δράμα με την Δόξα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: