Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Απόφαση των παικτών η παρουσία στο ματς!!

Προφανώς και ο χθεσινός…τραγέλαφος με όλα όσα έγιναν μέχρι να φτάσουν οι παίκτες στο Ολυμπιακό Στάδιο χρησιμοποιώντας…ταξί, έχει και πολύ έντονο παρασκήνιο. Και όπως προκύπτει από το παρασκήνιο αυτό, ήταν απόφαση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, να δεχθούν να χρησιμοποιήσουν τα ταξί, προκειμένου να γίνει κανονικά το παιχνίδι και να μην μηδενιστεί η ομάδα. 

Όπως παραδεχόντουσαν σήμερα το πρωί υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ, η διοίκηση είχε προσφέρει την στήριξη της, στο ενδεχόμενο που οι παίκτες είτε δεν ήθελαν να υποκύψουν σ’ αυτό που τους ζητούσαν οι οπαδοί, είτε δεν ένιωθαν πλέον έτοιμοι ψυχολογικά για να δώσουν το παιχνίδι. 

Από την πρώτη στιγμή που έφτασε ο κόσμος έξω από το ξενοδοχείο, έγινε το «μπλόκο» στο πούλμαν και τέθηκε το ζήτημα της μετακίνησης με ταξί, η διοίκηση βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή και με τις δυο πλευρές προκειμένου να βρεθεί λύση. Και με τους παίκτες δηλαδή, αλλά και με τους οπαδούς. Και όταν διαπιστώθηκε πως οι οπαδοί δεν είχαν σκοπό να άρουν το μπλόκο, δόθηκε η πλήρης κάλυψη στους ποδοσφαιριστές να πάρουν την απόφαση τους. Ακόμα και μια σκέψη για συμμετοχή της δεύτερης ομάδας στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο πέρασε έστω και φευγαλέα. 

Τελικά οι ποδοσφαιριστές ήταν εκείνοι που πήραν την απόφαση να μπουν στα ταξί, προκειμένου το παιχνίδι να διεξαχθεί κανονικά και να μην υπάρξουν τραγικές συνέπειες για την ΑΕΚ. Κάτι άλλωστε που εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχθηκαν και στις δηλώσεις τους οι παίκτες μετά το παιχνίδι. 

Παραιτήσεις στην περιρρέουσα 

Μπορεί να υπήρχε χθες διάψευση στην φημολογία πως ο Σταύρος Αδαμίδης υπέβαλε την παραίτηση του. Ωστόσο η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα…παραιτήσεων. Από αργά χθες το βράδυ υπάρχει μια φήμη πως σκοπεύει να αποχωρήσει ο δεύτερος τη τάξει στην ΠΑΕ και στενός συνεργάτης του Σταύρου Αδαμίδη, Γιώργος Κωνσταντινίδης. Χωρίς πάντως να έχει μέχρι τώρα επιβεβαιωθεί. Γενικώς όμως, το κλίμα στην ΠΑΕ μετά απ’ όλα όσα έγιναν χθες, έχει βαρύνει ακόμα περισσότερο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: