Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Μειωμένες τιμές στα εισιτήρια!!

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης που τονίζει ότι θα είναι μειωμένες οι τιμές των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου και θα αρχίσει η διάθεση τους από σήμερα το απόγευμα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση τονίζει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από το απόγευμα της Δευτέρας θα διατίθενται από το ARIS MOBILE τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλοντας κατά κάποιο τρόπο να επιβραβεύσει τον κόσμο της ομάδας για την συμπαράσταση φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη αποφάσισε να μειώσει τις τιμές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι η βαθμολογική του σημασία είναι μεγάλη.
Με αυτά τα δεδομένα οι τιμές των εισιτηρίων στις θύρες 1,3 και 4 θα είναι 10 ευρώ, στην θύρα 2 κοστίζουν 20 ευρώ, στις θύρες 6,9 , αλλά και στην θύρα 7 (επισήμων) τα εισιτήρια κοστίζουν 30 ευρώ. Το ARIS MOBILE θα είναι ανοικτό σήμερα Δευτέρα από τις 17:30 ως τις 21:00, αύριο Τρίτη από τις 9 ως τις 13:30 και από τις 17:30 ως τις 21:00, από την Τετάρτη ως την Παρασκευή από τις 9 το πρωί ως τις 21:00 (συνεχόμενα) και το Σάββατο από τις 9 το πρωί ως τις 15:00. Λόγω της μεγάλης ζήτησης παρακαλούνται οι φίλοι της ομάδας να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήριά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: