Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Το ελληνικό ποδόσφαιρο από την Δόξα στο… Δράμα!!

Ακόμη να κοπάσουν οι δηλώσεις μεταξύ παραγόντων Ηλιούπολης  και Δόξας Δράμας , για τα όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα το περασμένο Σάββατο.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο από την Δόξα στο… Δράμα!
Οι Δραμινοί υποστηρίζουν πως κάποιοι περίεργοι τύποι χτύπησαν τον  τερματοφύλακα Σέρεμετ στη φυσούνα , κάτι που ανάγκασε την αποστολή να παραμείνει στον πάγκο, αντί να ξεκουραστούν οι παίκτες στα αποδυτήρια, ενώ οι γηπεδούχοι ωρύονται πώς ότι, έγινε έγινε σε φραστικό επίπεδο. Σε πολλά μέσα δε  γράφτηκε πως κινητοποιήθηκε ακόμη και ο Δραμινός Υφυπουργός Υγείας Χρήστος Αηδόνης για να παράσχει βοήθεια στην αποστολή της Δόξας μέσω της Αστυνομίας  στο τέλος του αγώνα.

Πολλοί αναρωτήθηκαν μάλιστα, γιατί η ΕΤ3 δεν έδειξε ούτε ένα πλάνο στη ζωντανή μετάδοση, ενώ πολλοί φίλοι των Δραμινών διαμαρτυρήθηκαν τηλεφωνικά στην κρατική τηλεόραση για μεροληψία. Δεν το είχαν, τους διέφυγε της προσοχής, το έχασαν; Πολλά τα ερωτήματα μια η απάντηση, και άνευ πορίσματος ή ΕΔΕ.

Η αλήθεια είναι πως οι εικονολήπτες της τηλεόρασης προσπάθησαν ,αλλά φευ!!Αυτόπτες μάρτυρες λένε πως όταν σηκώθηκε η  κάμερα και  άρχισε να καλύπτει τα γεγονότα στη φυσούνα με τη λήξη του ημιχρόνου, δυο εύσωμου κύριοι, ντυμένοι  στα σκούρα με άψογο στυλ εντόπισαν τον εικονολήπτη που έκανε τη δουλειά του και του  ζήτησαν να σταματήσει τη λήψη. Αυτοί νόμισαν πως ....είναι ο νέος σκηνοθέτης από τους νεοπροσληφθέντες, και αμέσως έκλεισαν την κάμερα!!

Έτσι λοιπόν  πλάνα δεν υπάρχουν, οπότε οι δηλώσεις μπορούν να συνεχιστούν...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: