Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Η «βοήθεια» του Φλαμινί στην Άρσεναλ!! (σκίτσο)


Η «βοήθεια» του Φλαμινί στην Άρσεναλ (σκίτσο)

Ο Αρσέν Βενγκέρ έριξε τον Ματιέ Φλαμινί στη μάχη για να βοηθήσει την Άρσεναλ, αλλά στην πρώτη του φάση έκανε το πέναλτι με το οποίο ο Λιονέλ Μέσι διαμόρφωσε το 2-0 υπέρ της Μπαρτσελόνα στο Emirates.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Όταν ντεμπούταρε ο Σοφκόφσκι, ο Στέρλινγκ δεν είχε γεννηθεί!!


Όταν ντεμπούταρε ο Σοφκόφσκι, ο Στέρλινγκ δεν είχε γεννηθεί

Σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ θα μπει σήμερα ο τερματοφύλακας της Ντιναμό Κιέβου, Αλεξάντρ Σοφκόφσκι, καθώς θα γίνει ο τρίτος παίκτης άνω των 41 ετών που παίζει στο Champions League.

Περήφανος για τον εαυτό του, που αναμένεται σήμερα να πραγματοποιήσει ένα τρομερό κατόρθωμα, πρέπει να είναι ο τερματοφύλακας της Ντιναμό Κιέβου, Αλεξάντρ Σοφκόφσκι. Ποιο είναι αυτό; Ότι γίνεται ο τρίτος γηραιότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε αναμέτρηση του Champions League. Τον περνάνε, μόνο ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Λάτσιο, Μάρκο Μπαλότα (43 ετών και 253 ημερών) και ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Τσέλσι (41 ετών και 198 ημερών).

Ωστόσο, το τρομερό στην όλη ιστορία δεν είναι το... κλειστό κλαμπ που θα μπει σήμερα ο Σοφκόφσκι με τη συμμετοχή του κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ότι τέσσερις μήνες μετά το ντεμπούτο του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, γεννήθηκε ο νυν παίκτης των Πολιτών, Ραχίμ Στέρλινγκ.

Εάν σκεφτεί, πάντως, κανείς ποια είναι και η πιθανή ενδεκάδα της Σίτι, όταν ο Αλεξάντρ Σοφκόφσκι έκανε ντεμπούτο ο Τζο Χαρτ ήταν 7 ετών, ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα 9, ο Βινσέντ Κομπανί 8, ο Νικολάς Οταμέντι 6, ο Γκαέλ Κλισί 9, ο Φερνάντο 7, ο Γιάγια Τουρέ 11, ο Φερναντίνιο 9, ο Ντάβιντ Σίλβα 8, ο Σέρχιο Αγουέρο 6 και όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν είχε γεννηθεί καν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ντάνι Άλβες: «Δείξαμε... καρύδια»!


Ντάνι Άλβες: «Δείξαμε... καρύδια»

Στον... χαρακτήρα (αν και δεν το είπε ακριβώς έτσι) της Μπαρτσελόνα και την ποιότητα των παικτών της απέδωσε τη νίκη επί της Άρσεναλ στο Emirates ο Ντάνι Άλβες.

Θέμα χαρακτήρα και ποιότητας ήταν η νίκη της Μπαρτσελόνα με 2-0 επί της Άρσεναλ στο Emirates, σύμφωνα με τον Ντάνι Άλβες.

«Δείξαμε ότι έχουμε... καρύδια και βγάζοντας χαρακτήρα στο γήπεδο πήραμε τη νίκη. Έχουμε καταφέρει να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε πρόκληση έχει παρουσιαστεί μπροστά μας. Αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν η ποιότητά μας και πήραμε το αποτέλεσμα πρόκρισης», δήλωσε ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα ρεκόρ των Μίλερ, Λαμ – Έσπασε η γκίνια για Ρόμπεν!!


Τα ρεκόρ των Μίλερ, Λαμ – Έσπασε η γκίνια για Ρόμπεν

Ποιά ρεκόρ έγιναν για τους Βαυαρούς στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στη Γιουβέντους, στο Τορίνο, αλλά κι από πότε είχε να σκοράρει ο Άριεν Ρόμπεν.

Το αποτέλεσμα ήταν σίγουρα καλό, αλλά όχι και ιδανική η εξέλιξη για τους Βαυαρούς, αυτό το 2-2 στο Τορίνο, ειδικά από τη στιγμή που είχαν προηγηθεί με 2-0. Για τους παίκτες της Μπάγερν η βραδιά της Τρίτης, είχε ορισμένα ρεκόρ, αλλά και ένα σπουδαίο νέο, όπως για παράδειγμα το γκολ του Άριεν Ρόμπεν, που είχε να σκοράρει από τον αγώνα για την Μπουντεσλίγκα με την Στουτγάρδη στις 7 Νοεμβρίου.

Η επιστροφή στο σκοράρισμα με ένα περίφημο γκολ από τον Ολλανδό, αποτελεί σίγουρα πολύ καλό νέο για τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Ρόμπεν πάντως μετά το τέλος του αγώνα, δεν ήταν ικανοποιημένος και υποστήριξε πως «όταν το ματς είναι στο 2-0 υπέρ σου θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να το διασφαλίσεις». Με την σειρά του ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε και αυτός ανάμικτα συναισθήματα όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του μιας κι επισήμανε πως «η εμφάνιση μας ήταν πολύ καλή. Το να νικάς είναι σίγουρα προτιμότερο, αλλά ας μην ξεχνάμε πως η Γιουβέντους ήταν η περσινή φιναλίστ του τελικού στη διοργάνωση».

Ο Τόμας Μίλερ έχασε το άχαστο, αλλά ρέφαρε την απώλεια με το τέρμα, με το οποίο οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ δύο λεπτά πριν από το τέλος του ημιχρόνου. Αυτό ήταν το 34ο τέρμα που σημείωσε ο Γερμανός διεθνής επιθετικός στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και ισοφάρισε τον μεγάλο Γκερντ Μίλερ που έχει σημειώσει τον ίδιο αριθμό στον πρόδρομο του Τσάμπιονς Λιγκ, το Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Ρεκόρ και για τον Φίλιπ Λαμ που έφτασε τις 100 συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο αρχηγός της Μπάγερν υπογράμμισε πως «δεν ήταν εύκολο μετά το 2-2, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν μία καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα σαν βάση».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Παραλίγο να μείνει εκτός αποστολής ο Σουάρες!!!


Παραλίγο να μείνει εκτός αποστολής ο Σουάρες!

Γιατί ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα κινδύνεψε να δει το ματς με την Άρσεναλ από τον καναπέ.

Μπορεί ο Λουίς Σουάρες να έφτασε στην ώρα του στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης για το ταξίδι στο Λονδίνο, είχε όμως ξεχάσει το βασικότερο όλων: το διαβατήριο.

Κι επειδή δεν υπήρχε περίπτωση ούτε να μείνει πίσω ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής, αλλά ούτε και να γυρίσει ο ίδιος να το πάρει, την αγγαρεία ανέλαβε (φυσικά) κάποιο μέλος από το προσωπικό της ομάδας.

Ευτυχώς για όλους τους Καταλανούς -και δυστυχώς για τον Αρσέν Βενγκέρ- το διαβατήριο έφτασε εγκαίρως στα χέρια του Σουάρες.

Την συνέχεια την ξέρετε…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αντάλλαξαν «γαλλικά» Ντάνι Άλβες και Εζίλ!! (video)


Αντάλλαξαν «γαλλικά» Ντάνι Άλβες και Εζίλ (video)

Την... γλωσσομάθεια τους απέδειξαν στην πράξη Μεσούτ Εζίλ και Ντάνι Άλβες που αντάλλαξαν «γαλλικά» στο χθεσινό ματς της Μπαρτσελόνα με την Άρσεναλ.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ανέβηκε η ένταση στο χθεσινό ματς στο «Emirates» μεταξύ των παικτών της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνα.

Όμως εκείνοι που έδωσαν ρέστα με τα «γαλλικά» τους, ήταν οι Εζίλ και Ντάνι Άλβες που αντάλλαξαν βρισιές μεταξύ τους σε κάποια στιγμή του παιχνιδιού.

«Άντε γ@*#&#& φίλε, άντε γ@!@$%» είπε σε κάποια στιγμή έντασης ο Άλβες, για να λάβει την απάντηση από τον Εζίλ που του είπε: «Μη μιλάς πια...Εσύ άντε γ#$@^^*&»




*Πηγή: sport-fm.gr*

Οι ενδεκάδες στο Ντιναμό Κιέβου-Μάντσεστερ Σίτι!


Οι ενδεκάδες στο Ντιναμό Κιέβου-Μάντσεστερ Σίτι

Δείτε τις ενδεκάδες με τις οποίες θα ξεκινήσουν τον μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του Champions League, Ντιναμό Κιέβου και Μάντσεστερ Σίτι, στην Ουκρανία.

Ντιναμό Κιέβου (Σεργκέι Ρεμπρόφ): Σοφκόφσκι, Ντανίλο Σίλβα, Ντράγκοβιτς, Βίντα, Κασερίντι, Ριμπάλκα, Γκαρμάς, Γκονζάλες, Μπουγιάλσκι, Γιαρμολένκο, Τεόντορτσουκ.

Μάντσεστερ Σίτι (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Οταμέντι, Κλισί, Φερνάντο, Φερναντίνιο, Σίλβα, Γιάγια Τουρέ, Στέρλινγκ, Αγκουέρο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Οι ενδεκάδες στο Αϊντχόφεν-Ατλέτικο!!


Οι ενδεκάδες στο Αϊντχόφεν-Ατλέτικο

Δείτε τις ενδεκάδες με τις οποίες θα ξεκινήσουν τον μεταξύ τους αγώνα για τους 16 του Champions League, Αϊντχόφεν και Ατλέτικο, στην Ολλανδία.

Αϊντχόφεν: Ζετ, Μορένο, Αρίας, Μπρούμα, Βίλεμς, Πρέπερ, Γουαρδάδο, Βαν Χίνκελ, Περέιρο, Νάρσινγκ, Λοκάντια

Στον πάγκο των Ισπανών: Πάσβιρ, Ισιμάτ-Μιρίν, Μπρένετ, Σάαρς, Χέντριξ, Λεστίεν, Ζόζεφζουν

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Γκοντίν, Φελίπε Λουίς, Σάβιτς, Χουανφράν, Κόκε, Τόρες, Γκάμπι, Σαούλ, Γκριζμάν, Βιέτο

Στον πάγκο των Ισπανών: Μογιά, Γκάμεθ, Χιμένεθ, Φερνάντεθ, Κορέα, Τόρες, Κρανεβίτερ
*Πηγή: sport-fm.gr*

Γουόρικ στο παρά πέντε, αλλά κανονικός!

Ο Ολυμπιακός απέκτησε την ύστατη στιγμή ψηλό και ο Νίκος Ζέρβας γράφει για το αναγκαίο ρίσκο με τον Χακίμ Γουόρικ, την καθυστέρηση και το κακό που έκανε η παρατεταμένη μεταγραφολογία.

Γουόρικ στο παρά πέντε, αλλά κανονικόςΟμολογώ πως τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες, έχω ακούσει την φράση «ψηλό θα πάρει ο Ολυμπιακός;» περισσότερες και από το όνομά μου. Ο κύβος ερρίφθη, έστω και τη τελευταία στιγμή και ο Χακίμ Γουόρικ θα ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους» στη τελική ευθεία της προσπάθειάς τους για πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, αλλά και για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Σίγουρα, ο 33χρονος φόργουορντ/σέντερ δεν είναι το όνομα που θα κάνει «γκελ» στον κόσμο, ούτε θα αναγκάσει τους οπαδούς να πάνε στο αεροδρόμιο, όπως θα συνέβαινε με τον Αντρέα Μπαρνιάνι, είναι όμως μία προσθήκη. Ένα ακόμα κορμί στον ταλαιπωρημένο φετινό Ολυμπιακό.

Γράφει ο Νίκος Ζέρβας

Το αν θα αποδειχθεί σωστή κίνηση θα το δείξει το γήπεδο. Ο απόφοιτος του Σιράκιους και πρωταθλητής μαζί με τον Καρμέλο Άντονι στο κολέγιο το 2003, έκανε καλή καριέρα στο ΝΒΑ, έβγαλε χρήματα, τα νούμερά του ήταν καλά, όμως με μία τριετία περιπλάνησης σε Κίνα, Τουρκία και Αυστραλία, οποιοδήποτε θετικό ή αρνητικό συμπέρασμα πριν τον δούμε να παίζει είναι παρακινδυνευμένο. Σίγουρα θα μπορούσε ο πρωταθλητής με πιο συντονισμένες και πιο αποφασιστικές κινήσεις να είχε πάρει κάποιον καλύτερο και κυρίως, νωρίτερα, ώστε να τον είχε διαθέσιμο από την αρχή του δεύτερου γύρου του Top 16. Είναι δεδομένο πως έγιναν λάθη, υπήρξε κωλυσιεργία που εκτός των άλλων έκανε και κακό στο εσωτερικό της ομάδας, αλλά τουλάχιστον στο τέλος έγινε το αναγκαίο.

Διότι θα ήταν… εγκληματικό να μείνει ο Ολυμπιακός χωρίς έναν ψηλό. Τα… κουκιά δεν θα έβγαιναν με τίποτα, οι Χάντερ-Πρίντεζης που έχουν τραβήξει… κουπί για τέσσερις παίκτες θα χρειάζονταν δεδομένα μπουκάλες οξυγόνου για να σταθούν όρθιοι και ακέραιοι ως το φινάλε και οι πιθανότητες αποτυχίας θα αυξάνονταν σημαντικά. Όχι πως τώρα οι πρωταθλητές έχουν υπογράψει κανένα συμβόλαιο επιτυχίας, όμως με τον, κανονικό παίκτη, Γουόρικ, έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν στο παρκέ μία… κανονική ομάδα.

Αυτό, είναι άμεσα συνδεδεμένο με το κατά πόσο θα προσαρμοστεί ο Γουόρικ και κατά πόσο η έφεση που έχει στο τελείωμα του πικ εν ρολ, το επιθετικό του ταλέντο και η συνέπειά του στα ριμπάουντ θα κάνουν την εμφάνισή τους στη θητεία του με τα «ερυθρόλευκα». Στη παρούσα φάση και με όλα τα λάθη που προηγήθηκαν αυτό το διάστημα στο να γίνει κάποια μεταγραφή, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος αν η νέα του προσθήκη του δώσει δέκα ποιοτικά λεπτά. Δύο-τρία καλάθια, δύο συνεπής άμυνες και μερικά ριμπάουντ, θα αποβούν ευεργετικά. Τώρα τουλάχιστον υπάρχει η πιθανότητα, αν το ρόστερ έμενε ως είχε, αυτά έπρεπε να βρεθούν με κάποιον… μαγικό τρόπο εκ των έσω.

Όσο καλός προπονητής και αν είναι ο Σφαιρόπουλος και όσο πρόθυμοι είναι οι παίκτες να κάνουν διπλές δουλειές όμως, κάποια στιγμή και τα θαύματα… στερεύουν. Ο Γουόρικ λοιπόν θα κριθεί στο παρκέ, αλλά ο Ολυμπιακός, με τελειωμένες όλες τις συζητήσεις και τα μπερδέματα (κρατούν από την αρχή της σεζόν), μπαίνει στη τελική ευθεία. Καλείται απρόσκοπτα ποια να δουλέψει, γνωρίζοντας πως αυτός είναι και δεν αλλάζει. Η σοβαρότερη δικαιολογία που έχει είναι τα απανωτά χτυπήματα των τραυματισμών, των ιώσεων και άλλων προβλημάτων που δεν τον αφήνουν να ησυχάσει. Με τη διάθεση που έδειξαν οι Αγγελόπουλοι να κάνουν την υπέρβαση –ίσως θα έπρεπε να είχε γίνει για τον Ντόρσεϊ, αλλά στην τσέπη και τα κριτήρια κανενός δε μπορούμε να μπούμε- , ή τουλάχιστον να βοηθήσουν την ομάδα τη τελευταία στιγμή, ο Ολυμπιακός δείχνει πως δεν έχει αποδεχθεί τη μοίρα του. Η συνέχεια επί της… οθόνης.

Υ.Γ.: Πολλά από τα ονόματα που γράφτηκαν όλο αυτό το διάστημα δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα, αφού αποτελούσαν απλές προτάσεις μάνατζερ. Ένα… μπέρδεμα στο τι ακριβώς ψάχνει ο Ολυμπιακός πάντως το είχε και αυτό δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο το ήδη γεμάτο εμπόδια, βάσει εποχής, έργο του. Δεν είναι εύκολο να χάνεις τον βασικό σου σέντερ όμως και αυτό πρέπει να γίνει από όλους κατανοητό…

Υ.Γ.1: Το ότι ο Σφαιρόπουλος δεν ήθελε ψηλό, είναι η μεγαλύτερη ανοησία που έχει ακουστεί τις τελευταίες ημέρες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Προετοιμάζεται πλήρης για ΑΕΚ ο Άρης!


Προετοιμάζεται πλήρης για ΑΕΚ ο Άρης

Χωρίς απρόοπτα συνεχίζει ο Άρης την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (28/2) με την ΑΕΚ, στο «Nick Galis Hall».

Ομαλά κυλούν όλα στον Άρη ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή (28/2) στο «Nick Galis Hall».

Οι «κίτρινοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους την Τετάρτη (24/2) και ο Δημήτρης Πρίφτης είχε ξανά όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Η προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης για το ματς με την «Ένωση» θα συνεχιστεί την Πέμπτη (25/2) με μία διπλή προπόνηση, το πρωί και το απόγευμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Καλωσόρισε τον Γουόρικ ο Λοτζέσκι!! (pic)


Καλωσόρισε τον Γουόρικ ο Λοτζέσκι (pic)

Στην οικογένεια του Ολυμπιακού καλωσόρισε ο Ματ Λοτζέσκι, το τελευταίο «ερυθρόλευκο» μεταγραφικό απόκτημα, Χακίμ Γουόρικ.

Ο Χακίμ Γουόρικ αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού και είναι ο εκλεκτός του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την «ερυθρόλευκη» φροντ λάιν, με τον Ματ Λοτζέσκι να καλωσορίζει με το δικό του τρόπο το νέο του συμπαίκτη.

«Καλώς ήρθες στην κόκκινη οικογένεια φίλε», έγραψε σχετικά ο Αμερικανός με το βελγικό διαβατήριο στο facebook.




Welcome to the Red Family big fella #StayFearless #OlympiacosFamily
Δημοσιεύτηκε από Matthew Lojeski στις Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016





*Πηγή: sport-fm.gr*

Μάνατζερ Χάγκινς: «Καμία πρόταση από τον Ολυμπιακό»


Μάνατζερ Χάγκινς: «Καμία πρόταση από τον Ολυμπιακό»

Ουδέποτε κατέθεσε πρόταση στον Τζαμέλ Χάγκινς ο Ολυμπιακός όπως ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ο μάνατζερ του σέντερ του Άρη, Μάριος Ολύμπιος.

Κατηγορηματικά αρνήθηκε ο Μάριος Ολύμπιος πως ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Άρη για την απόκτηση του Τζαμέλ Χάγκινς. Ο μάνατζερ του Αμερικανού σέντερ ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του έχει συμβόλαιο με τους «κίτρινους» και πως προτίθεται να το τηρήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάριου Ολύμπιου στο «YellowRadio 92,8»:

Για τη φημολογούμενη πρόταση από τον Ολυμπιακό: «Δεν υπήρχε καμιά πρόταση από τον Ολυμπιακό. Ο Τζαμέλ αγωνίζεται σε μια μεγάλη ομάδα, λογικό είναι να αρέσει σε άλλες μεγάλες ομάδες, αλλά αυτή τη περίοδο έχει συμβόλαιο με τον Άρη οπότε δεν υπάρχει καμιά πρόταση από άλλη ομάδα».

Για το αν είναι ικανοποιημένος στον Άρη ο Χάγκινς: «Είναι απόλυτα ικανοποιημένος ο Τζαμέλ με τον Άρη και με όλους τους ανθρώπους και διανύει μια πολύ καλή χρονιά. Είναι ευτυχισμένος στη Θεσσαλονίκη».

Για επέκταση συνεργασίας με τον Άρη: «Υπάρχει η διάθεση των ανθρώπων του Άρη αλλά υπάρχει ακόμη χρόνος. Άλλωστε υπάρχουν κι άλλες προτεραιότητες για τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και για την ομάδα. Υπάρχει η επαφή κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά ακόμη είναι λίγο νωρίς. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι με τον Άρη και η δουλειά που γίνεται είναι σοβαρή και υπάρχει όραμα. Όλοι χρειαζόμαστε τέτοιες προσπάθειες στην Ελλάδα».

Για τη συνεργασία με τον Άρη: «Είναι πολύ καλή η συνεργασία. Αρωγός ήταν ο κ. Αρβανίτης και η ομάδα που ανέλαβε τον Άρη αλλά όλα στη συνεργασία μας είναι θετικά».

Για το αν είναι στο ματς με την ΑΕΚ: «Είναι πολύ πιθανό να βρεθώ στη Θεσσαλονίκη για το ματς».

Ερυθρόλευκος ο Γουόρικ!!


Ερυθρόλευκος ο Γουόρικ!

Ντύθηκε στα ερυθρόλευκα ο Χακίμ Γουόρικ! Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού ψηλού (που πρώτο αποκάλυψε το sport-fm.gr) και πρόλαβε να τον δηλώσει στην Ευρωλίγκα.

Παίκτης του Ολυμπιακού και τυπικά ο Χακίμ Γουόρικ, επιβεβαιώνοντας την αποκάλυψη του sport-fm.gr. Ο 33χρονος Αμερικανός έρχεται να ενισχύσει την φροντ λάιν των πρωταθλητών, οι οποίοι πρόλαβαν τη σχετική προθεσμία και δήλωσαν τον παίκτη για το υπόλοιπο της Ευρωλίγκας.

Ο νέος ψηλός των Πειραιωτών αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Αυστραλία, όπο είχε 14,2 πόντους (65% στις βολές, 50% εντός στα σουτ, 16,7% στα τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 0,8 ασίστ, 0,7 τάπες, 0,5 κλεψίματα σε 2,2 λεπτά κατά μέσο όρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός πλέον έχει επτά ξένους στο ρόστερ του, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να «κοπεί» ένας από το ρόστερ του ελληνικού πρωταθλήματος. Στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει σχετικός περιορισμός.

Αναλυτικά: H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Hakim Hanif Warrick.

To who is who του Hakim Warrick

Hμ. Γεν.: 08/07/1982
Τοπ. Γεν.: Philadelphia
Ύψος: 2.06
Πρ. Ομάδες: Syracuse (2001-05), Memphis Grizzlies (2005-09), Milwaukee Bucks (2009-2010), Chicago Bulls (2010), Phoenix Suns (2010-2012), New Orleans Hornets (2012), Charlotte Bobcats (2012-2013), Liaoning Flying Leopards (2013-2014), Melbourne United (2015).

Τα στατιστικά του στο NBA
Αγ. Π. 2π. 3π. Βολ. Ρ. Ασ. Κλ. Κοψ.
532 4.976 1761/3542 21/112 1391/1912 2129 400 219 154

Τα εισιτήρια για Καβάλα και Λαμποράλ στο ΣΕΦ!!


Τα εισιτήρια για Καβάλα και Λαμποράλ στο ΣΕΦ

Από την Πέμπτη (25/5) θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με Καβάλα και Λαμποράλ Κούτσα, όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

Στη διάθεσή των φίλων του Ολυμπιακού θα τεθούν από την Πέμπτη (25/2) τα εισιτήρια για τις αναμετρήσεις με Καβάλα και Λαμποράλ Κούτσα, σύμφωνα με ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι, η διάθεση των εισιτηρίων για τους αγώνες, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ, (Δευτέρα 29/02/2016 με ώρα έναρξης 18:30) και OLYMPIACOS BC – LABORAL KUTXA VITORIA GASTEIZ (Παρασκευή 04/03/2016 με ώρα έναρξης 21:45) πραγματοποιείται ως εξής:

• Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr από την Πέμπτη 25/02/2016 και ώρα 10:00.
• Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007 από την Πέμπτη 25/02/2016 και ώρα 10:00.
• Στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) από την Πέμπτη 25/02/2016.
• Από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ την Δευτέρα 29/02/2016 (10:00-μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα με την ΚΑΒΑΛΑ), την Πέμπτη 03/03/2016 από τις 10:00 – 18:00 και την Παρασκευή 04/03/2016 από τις 10:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, από εδώ και στο εξής, για την αγορά κάθε εισιτηρίου, με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ/ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Ειδικά για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ήθελε να ενημερώσει, ότι, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια, καλό θα ήταν να προσέλθουν έγκαιρα, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10,15, και 25€ για τον αγώνα με την ΚΑΒΑΛΑ και 10, 15,20, 25 και 30 € για τον αγώνα με την LABORAL KUTXA VITORIA GASTEIZ.

Για εισιτήρια ακριβότερων κατηγοριών και VIP, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στο τηλέφωνο 210 4527600

Όλοι «Print at Home Ticket», χωρίς αναμονή, χωρίς ταλαιπωρία!

Συνεχίζεται για άλλη μία χρονιά το πρόγραμμα αγοράς και εκτύπωσης του εισιτηρίου “Print at home”. Με αυτόν τον τρόπο, ο κάθε φίλαθλος μπορεί να εισέρχεται στο γήπεδο χωρίς καμία άλλη διαδικασία, προσκομίζοντας απλά στη θύρα το εισιτήριο που θα έχει τυπώσει ο ίδιος στο σπίτι του ή στο γραφείο του. Έτσι θα αποφεύγεται η ταλαιπωρία της ουράς για την αγορά εισιτηρίου, ο συνωστισμός της τελευταίας στιγμής και θα διευκολύνεται η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο, ενώ, με την εγγραφή ως μέλος του συστήματος εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αποφεύγεται η επαναλαμβανόμενη διαδικασία προσκόμισης των παραπάνω στοιχείων με βάση και τον νέο Αθλητικό Νόμο.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:
Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι και την Παρασκευή 26/02/2016 για τον αγώνα με την ΚΑΒΑΛΑ και μέχρι την Πέμπτη 03/03/2016 για τον αγώνα με την LABORAL KUTXA VITORIA GASTEIZ, ώστε να παραλάβουν από το DAY PASS. Όσοι δεν επικοινωνήσουν έγκαιρα, δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.
• Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους
• H είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων για τον αγώνα με την ΚΑΒΑΛΑ θα γίνει μόνο από την Θύρα 7.
• Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων για τον αγώνα με την LABORAL KUTXA VITORIA GASTEIZ θα γίνει μόνο από τη θύρα 8
».

Ο κολλητός του Γουόρικ… Τζος Τσίλντρες!


Ο κολλητός του Γουόρικ… Τζος Τσίλντρες

Ο Τζος Τσίλντρες έχει παίξει ρόλο στην καριέρα του Χακίμ Γουόρικ. Και πιθανώς να έβαλε το χεράκι του για να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

Ο Χακίμ Γουόρικ είναι συνοδοιπόρος με έναν παίκτη που γνωρίζουν πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Τζος Τσίλντρες, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στους Σανς τη διετία 2010-2012.

inner

Πέραν αυτού, ο «Τσίλι», που έπαιξε στους «ερυθρόλευκους» από το 2008 μέχρι το 2010, είναι ο άνθρωπος που συμβούλεψε τον Γουόρικ θετικά στο να παίξει στην Αυστραλία.

Ο Τσίλντρες έπαιζε από το 2014 στους Σίδνεϊ Κινγκς και όταν προέκυψε η πρόταση από τη Μελβούρνη για τον Γουόρικ, ήταν από τους πρώτους που ρώτησε προτού απαντήσει θετικά. Δεν αποκλείεται ο Τσίλντρες να έπαιξε το ρόλο του και για τον Ολυμπιακό. Θα έχει ενδιαφέρον να απαντήσει ο ίδιος ο Γουόρικ επ’ αυτού, όταν έρθει.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η τάπα του Γουόρικ που χάρισε κολεγιακό τίτλο!! (video)


Η τάπα του Γουόρικ που χάρισε κολεγιακό τίτλο (video)

Πρόκειται ίσως για το highlight της καριέρας του Χακίμ Γουόρικ. Στον τελικό του NCAA με το Kansas το 2003, ο νέος ψηλός του Ολυμπιακού είχε «καθαρίσει» τον τίτλο για το Syracuse με μια απίθανη τάπα.


Ίσως η κορυφαία στιγμή στην καριέρα του Χακίμ Γουόρικ ήρθε όταν ακόμη ήταν… φοιτητής.

Το 2003, στα 21 του χρόνια, ο νέος ψηλός του Ολυμπιακού είχε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του NCAA από το Syracuse, παρέα με τον Καρμέλο Άντονι.

Με το σκορ 81-78 υπέρ της ομάδας του απέναντι στο Kansas (του Κιθ Λάνγκφορντ), ο Γουόρικ έκανε μια τρομερή τάπα στην προσπάθεια του Μάικλ Λι να στείλει με τρίποντο το ματς στην παράταση.

Σε εκείνο το ματς ο Γουόρικ είχε 6 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 τάπες σε 31 λεπτά, ενώ ο «Μέλο» είχε 20 πόντους, 10 ριμπάουντ και 7 ασίστ.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Σίτι... να η ευκαιρία σου!!


Σίτι... να η ευκαιρία σου

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το πρώτο μέρος της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ντιναμό Κιέβου φιλοξενεί την Μάντστεσερ Σίτι και η Αϊντχόφεν την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνονται οι πρώτες μάχες της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Ντιναμό Κιέβου να υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι και την Αϊντχόφεν να φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι «σίτιζενς» θα προσπαθήσουν να κάνουν φέτος το παραπάνω βήμα στη διοργάνωση, διεκδικώντας την πρόκριση στους «8» για πρώτη φορά στην ιστορία τους, την ώρα που οι Ουκρανοί έχουν να βρεθούν σε νοκ – άουτ φάση από τη σεζόν 1996-1997.

Βέβαια η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, έχει δύσκολη αποστολή, αφού η έδρα της Ντιναμό είναι απόρθητη εδώ και εννέα συνεχόμενα ευρωπαϊκά ματς, δηλαδή από τον Φεβρουάριο του 2014.

Οι Ντε Μπράινε, Μπονί, Νάβας και Ντελφ δεν βρίσκονται στη διάθεση του Πελεγκρίνι, ενώ η συμμετοχή των Μανγκαλά και Σανιά θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Από την άλλη, ο τεχνικός της ουκρανικής ομάδας, Σεργκέι Ρεμπρόφ, δεν θα έχει στη διάθεση του, τον Αντούνες που είναι τιμωρημένος και τον Μοροζιούκ που είναι τραυματίας.

Οι πιθανές εντεκάδες

Ντιναμό Κιέβου: Σοβκόφσκι, Ντανίλο Σίλβα, Κατσέριντι, Ντράγκοβιτς, Βίντα, Ριμπάλκα, Γκάρμας, Μπουγιάλσκι, Γκονζάλες, Γιαρμολένκο, Τεόντορτσικ

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Οταμέντι, Κλισί, Φερναντίνιο, Φερνάντο, Σίλβα, Τουρέ, Στέρλινγκ, Αγουέρο

Επιστροφή στη νοκ – άουτ φάση του θεσμού για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2006-2007 για την Αϊντχόφεν, που φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες μόλις δύο φορές στον θεσμό, όταν ήταν στον ίδιο όμιλο στην πρώτη φάση το 2008.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα παρατάξει την ομάδα του με στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, με τους Καράσκο, Μέντες και Παρτέι να είναι εκτός μάχης, ενώ για τους Ολλανδούς δεν μπορούν να υπολογίζονται ο τιμωρημένος Ντε Γιονγκ που είναι σημαντική απώλεια, την ώρα που Λεστιέν και Γκουαρδάδο είναι αμφίβολοι.

Οι πιθανές εντεκάδες

Αϊντχόφεν: Ζόετ, Αρίας, Μπρουμά, Μορένο, Βίλεμς, Φαν Χίνκελ, Γκουαρδάδο, Πρέπερ, Περέιρο, Λοκάντια, Νάρσινγκ

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χουανφράν, Γοδίν, Χιμένεθ, Φιλίπε Λουίς, Κόκε, Γκάμπι, Σαούλ, Όλιβερ Τόρες, Γκριεζμάν, Φερνάντο, Τόρες

Αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδια

Ντιναμό Κιέβου - Μάντσεστερ Σίτι (21.45 ΟΤΕSport 1)

Αϊντχόφεν - Ατλέτικο Μαδρίτης (21.45 ΟΤΕSport 2) *Πηγή: sport-fm.gr*

Τα «πήρε στο κρανίο» ο Γκουαρντιόλα!!


Τα «πήρε στο κρανίο» ο Γκουαρντιόλα

Περίπατο πήγε η συνηθισμένη ψυχραιμία του Ισπανού προπονητή, μετά το 2-2 στο Τορίνο, ο οποίος είπε την... κακιά λέξη που αρχίζει από «F».

Ο κουλ πλευρά του Γκουαρντιόλα δεν εμφανίστηκε (τουλάχιστον όχι αμέσως) στην συνέντευξη Τύπου μετά το χθεσινοβραδινό ματς της Μπάγερν Μονάχου με την Γιουβέντους.

Αιτία το 0-2 που έγινε 2-2 από την «Μεγάλη Κυρία» και άφησε ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την φυσική κατάσταση των παικτών του: «Δεν μου καίγεται καρφί («I don’t give a fuck», τα ακριβή του λόγια…) για την φυσική κατάσταση. Η νοητική είναι αυτή που έχει σημασία για εμένα», τόνισε και συνέχισε: «Δεν περίμενα να έρθουμε εδώ και να μην κάνει η Γιούβε ευκαιρία ή ότι θα παίξαμε φανταστικό ποδόσφαιρο για 90 λεπτά. Εκείνοι έχουν παίκτες όπως ο Μάντζουκιτς, ο Πογκμπά και ο Μπονούτσι, ένας από τους αγαπημένους μου. Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει. Έχουμε πολλούς νέους στην ομάδα και θα μάθουμε από αυτό. Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για την Γιουβέντους».

Ο Ισπανός τεχνικός δεν συμφώνησε με την άποψη των δημοσιογράφων περί έλλειψης χαρακτήρα: «Πιστεύω το αντίθετο. Ήρθαμε εδώ, κρατήσαμε την μπάλα, κάναμε ευκαιρίες και πετύχαμε γκολ. Είναι κρίμα το πώς τελείωσε το ματς, αλλά στο τέλος είμαι ικανοποιημένος από αυτά που καταφέραμε», δήλωσε.

Όσο για το αν το 2-2 δίνει προβάδισμα στους βαυαρούς: «Δεν το γνωρίζω. Θα ήθελα να βρίσκομαι εδώ και να είχαμε νικήσει. Αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι», κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Νέα ατυχία με «Σόφο»!


Νέα ατυχία με «Σόφο»

Δεν πρόλαβε να επιστρέψει στις προπονήσεις ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης και υπέστη διάστρεμμα. Αμφίβολος με Αρκαδικό.

Μόλις χθες επέστρεψε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης στη δράση και τίθεται ξανά νοκ άουτ. Ο σέντερ του ΠΑΟΚ υπέστη διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική, εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας Κώστα Σαμαρά και θα μείνει εκτός προπονήσεων για δύο ημέρες.

Ο «Σόφο» ξεκίνησε ήδη θεραπεία και την Παρασκευή θα αποφασιστεί αν θα ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και ενόψει του αγώνα με τον Αρκαδικό.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Κώστας Βασιλειάδης συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας στο πέλμα και δεν υπολογίζεται.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα μέτρα ασφαλείας για το Άρης-ΑΕΚ!!


Τα μέτρα ασφαλείας για το Άρης-ΑΕΚ

Σε κοινό σχέδιο, προκειμένου το ντέρμπι Άρη-ΑΕΚ, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο της Α1 να γίνει με ασφάλεια, συμφώνησαν όλες οι πλευρές στη σημερινή σύσκεψη.

Το αποτέλεσμα του αγώνα της Κυριακής ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και γι’ αυτό θεωρείται… υψηλού κινδύνου.

Στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας όλες οι πλευρές συμφώνησαν σε ένα κοινό σχέδιο για την τήρηση της τάξης. Το «παρών» έδωσαν αντιπροσωπεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, όπως και ο υπεύθυνος Ασφαλείας της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Παύλος Μπινόπουλος και ο ομόλογός του στην ΚΑΕ ΑΕΚ, Ευάγγελος Χριστακόπουλος.

Μεταξύ άλλων επισημάνθηκε και η ανάγκη να βρεθούν οι φίλαθλοι στο γήπεδο όσο το δυνατόν πιο νωρίς, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους του γηπέδου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Ντάστιν Χογκ συστήνεται στο κοινό!! (video)


Ο Ντάστιν Χογκ συστήνεται στο κοινό (video)

Δεν είναι καν δίμετρος, αλλά είναι ο πρώτος ριμπάουντερ και από τις μεγάλες εκπλήξεις της Α1. Ο Ντάστιν Χογκ της Κηφισιάς συστήνεται στο κοινό ως... άνθρωπος.












*Πηγή: sport-fm.gr*

Παίρνει Γουόρικ ο Ολυμπιακός!! (video)


Παίρνει Γουόρικ ο Ολυμπιακός! (video)

Ούτε Μπαρνιάνι, ούτε άλλος! Ο ψηλός που θα πάρει ο Ολυμπιακός θα είναι όπως αποκαλύπτει το sport-fm.gr ο Χακίμ Γουόρικ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταλήξει στον πρώην NBAer που παίζει στην Αυστραλία.

Μπορεί να έφτασε σχεδόν στο παρά πέντε, μπορεί να χρειάστηκε να φτάσει μέχρι την… Αυστραλία, αλλά ο Ολυμπιακός βρίσκει, όπως φαίνεται, τον ψηλό που έψαχνε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sportfm.gr, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταλήξει στην περίπτωση του πρώην NBAer, Χακίμ Γουόρικ, ο οποίος αγωνίζεται στην Melbourne. Η μεταγραφή θα ανακοινωθεί από ώρα σε ώρα. Στην Αυστραλία είχε 14,2 πόντους (65% στις βολές, 50% εντός στα σουτ, 16,7% στα τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 0,8 ασίστ, 0,7 τάπες, 0,5 κλεψίματα σε 2,2 λεπτά κατά μέσο όρο.

Πρόκειται για παίκτη με αθλητικά προσόντα, που τελειώνει πολύ καλά τις φάσεις κοντά στο καλάθι (κυρίως από πικ εν ρολ κι όχι τόσο από παιχνίδι με πλάτη), αλλά δεν έχει καλό σουτ. Επίσης είναι πολύ καλός στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη, τις τάπες, αλλά για την ομαδική άμυνα μένει να φανεί αν μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα στα «θέλω» του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο ύψους 2,06 μ. και βάρους 99 κιλών Αμερικανός έχει πατήσει τα 33, ωστόσο διαθέτει πλούσια εμπειρία από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, έχοντας γράψει εκεί 526 συμμετοχές με τις φανέλες των Μέμφις (2005-2009), Σικάγο (2009-2010), Μιλγουόκι (2009-2010), Φίνιξ (2010-2012), Σάρλοτ (2012-2013) και Πέλικανς (2012-2013).

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του, δε, στον μαγικό κόσμο του NBA μετρούσε κατά μέσο όρο 9,4 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 20,2 χρόνο συμμετοχής. Έπειτα από τις ΗΠΑ, ο Γουόρικ έπαιξε επίσης σε Τουρκία και Κίνα, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβρη υπέγραψε με την Melbourne.








*Πηγή: sport-fm.gr*

Ντέκο στον ΣΠΟΡ FM: «Θέλω να πάρει το Champions League η Μπαρτσελόνα»


Ντέκο στον ΣΠΟΡ FM: «Θέλω να πάρει το Champions League η Μπαρτσελόνα»

Το όνειρο, λέει, κάθε άντρα είναι μπύρα, μπάλα και κολλητοί. Το sport-fm. gr το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Είδε Champions League, πίνοντας Heineken… με τον Ντέκο!

Οι συστάσεις, περιττές…

Τι να (πρωτο)γράψεις, δηλαδή, για έναν τύπο που κατέκτησε Champions League με δύο διαφορετικές ομάδες, Πόρτο και Μπαρτσελόνα, όντας βασικός και αναντικατάστατος σε αμφότερες, ένα Κύπελλο UEFA και… καμπόσα πρωταθλήματα και Κύπελλα σε Πορτογαλία, Ισπανία, Αγγλία και Βραζιλία!

Για να μην αναφέρουμε -όλες- τις ατομικές διακρίσεις του, μεταξύ των οποίων, «Ασημένια Μπάλα», πίσω από τον Σεφτσένκο, το 2004 και MVP, την ίδια χρονιά, του τελικού του Champions League -που κατέκτησε με την Πόρτο του Μουρίνιο απέναντι στη Μονακό του Άκη Ζήκου. Ένας τίτλος του… ξέφυγε, για να πετύχει… τα πάντα ως ποδοσφαιριστής, αλλά του τον στέρησε η Ελλάδα, εκείνη, την εξαιρετική, κατά τ’ άλλα, χρονιά για τον ίδιο, το 2004.

Ο Άντερσον Λουίς ντε Σόουζα, ή, πιο απλά, Ντέκο, σε έκανε να… χαζεύεις. Ειδικά όταν πήρε μεταγραφή -αντί 15 εκατ. ευρώ από την αγαπημένη του Πόρτο- για την Μπαρτσελόνα και βρήκε εκεί τον κολλητό του, Ροναλντίνιο, οι δυο τους χάρισαν μοναδικές στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας.

Αυτός ο μικρός «μάγος», λοιπόν, ο Βραζιλιάνος, πολιτογραφημένος Πορτογάλος, με την απίστευτη τεχνική κατάρτιση, τις 30άρες, κάθετες και κοντινές μπαλιές, με την ικανότητα να «τρυπάει» τις αντίπαλες άμυνες και ενίοτε, να πετυχαίνει γκολάρες με τα δυνατά του πόδια, βρέθηκε στην Ελλάδα, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Heineken, προκειμένου να είναι το βασικό πρόσωπο του #ChampionTheMatch και σχολίασε, μέσω Twitter και του @Heineken_gr, τη ματσάρα της φάσης των «16» του Champions League ανάμεσα στην Άρσεναλ και την… πρώην του, Μπαρτσελόνα!

Και το sportfm.gr δεν… άντεξε. Συνάντησε τον 38χρονο, πια, Ντέκο, ήπιε μαζί του μια Heineken και έμαθε όλα όσα θα ήθελες να τον ρωτήσεις!

Συνέντευξη στον Νίκο Ράλλη

inner



-Κατ’ αρχήν, πώς αισθάνεσαι που βρίσκεσαι στην Αθήνα;

«Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι στην Αθήνα. Είναι πραγματικά υπέροχη εμπειρία. Απολαμβάνω κάθε στιγμή της παραμονής μου εδώ».

-Ένα σχόλιο για το ματς που παρακολουθήσαμε. Η Μπαρτσελόνα νίκησε άνετα την Άρσεναλ στο Emirates και έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους «8» του Champions League

«Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι για την Μπαρτσελονα. Η Άρσεναλ είχε τις ευκαιρίες, αλλά δεν σκόραρε. Όταν δεν σκοράρεις απέναντι στην Μπαρτσελόνα, βλέπεις τι γίνεται. Μόλις μπήκε το γκολ για την Μπαρτσελόνα έγινε εύκολο το παιχνίδι».

inner

-Πες μας δυο λόγια για την ενέργεια Champion The Match της Heineken. Τι ακριβώς αφορά και πώς αποφάσισες να συμμετάσχεις;

«Με προσκάλεσε η Heineken και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Είναι μια υπέροχη εμπειρία. Η υποδοχή ήταν υπέροχη, όπως και οι άνθρωποι που συνάντησα εδώ. Είχα έρθει ξανά στην Αθήνα ως παίκτης και επέστρεψα για να ζήσω δύο πολύ όμορφες μέρες, αλλά και μια πολύ ωραία βραδιά Champions League» .



-Ποιος πιστεύεις θα κατακτήσει το Champions League… και ποιος θέλεις να το κατακτήσει;

«Δύσκολη ερώτηση, δεν είναι εύκολο να προβλέψεις κάτι τέτοιο. Η Μπαρτσελόνα είναι ένα απ’ τα φαβορί, ίσως η Μπάγερν, πιθανόν και η Ρεάλ. Η ενδόμυχη επιθυμία μου είναι να το πάρει η Μπαρτσελόνα».

inner



-Μέσι ή Ρονάλντο;

«Όλοι αναρωτιούνται το ίδιο, αλλά δεν υπάρχει σύγκριση. Και οι δύο είναι πολύ μεγάλοι παίκτες, αλλά έχουν εντελώς διαφορετικό στιλ, διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού και παίζουν σε διαφορετικές ομάδες. Δεν πρέπει να συγκρίνονται».

inner

-Σε ποιους παράγοντες οφείλεται η τεράστια επιτυχία της Μπαρτσελόνα περισσότερο από μία δεκαετία τώρα;

«Σίγουρα οφείλεται στους πολύ καλούς παίκτες που έφερε, αλλά και σ’ αυτούς που έχτισε. Υπάρχουν αρκετοί νεαροί που προέκυψαν από την ομάδα όπως οι Τσάβι, Ινιέστα. Ουσιαστικά η επιτυχία ήρθε από τους παίκτες που αποτελούν την Μπαρτσελόνα από την ακαδημία της, αλλά και όσους ενσωματώθηκαν στην πορεία σ’ αυτήν».

-Κοιτώντας πίσω στη σπουδαία καριέρα σου, ποια στιγμή ξεχωρίζεις;

«Η καριέρα ενός ποδοσφαιριστή έχει καλές και κακές στιγμές. Όλες αυτές την κάνουν σημαντική. Θα ξεχώριζα τις στιγμές που κατάφερα να προσφέρω κάτι στην ομάδα μου».

inner

inner

-Πώς μπορεί να επικοινωνήσει κάποιος μαζί σου κατά τη διάρκεια του Champion The Match της Heineken; Τι χρειάζεται να κάνει;

«Μέσω Twitter! Συμμετείχα πολύ ενεργά στη διαδικασία. Καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού απαντούσα στις πολύ καλές ερωτήσεις που μας έκαναν. Ήταν πραγματικά πολύ ευχάριστο. Υπήρχαν και πιο περίεργες ερωτήσεις. Για παράδειγμα, με ρώτησαν ποιος ήταν ο καλύτερος τραγουδιστής και τι μουσική θα διάλεγα για να βάλω πριν από ένα ματς».

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Σόκαρε» τη Βιλερμπάν η Αντβέρπ!!


«Σόκαρε» τη Βιλερμπάν η Αντβέρπ

Για δεύτερη φορά νίκησε τη Βιλερμπάν η Αντβέρπ και την άφησε εκτός των προημιτελικών του FIBA Europa Cup.

Η Αντβέρπ νίκησε με 88-78 τη Βιλερμπάν στην Αμβέρσα, στο δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του FIBA Europa Cup και, σε συνδυασμό με τη νίκη με 74-67 στην πρώτη αναμέτρηση στο «Αστρομπάλ», πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, περιμένοντας τις υπόλοιπες επτά ομάδες που θα προκύψουν από τα ματς της Τετάρτης.

Κορυφαίοι των Βέλγων ήταν οι Βον με 18 kαι Σμιθ με 17 πόντους, ενώ από τους Γάλλους ξεχώρισε ο Καουντί με 17 πόντους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η Saxo Bank διατηρεί την παρουσία της στη Formula 1!!


Η Saxo Bank διατηρεί την παρουσία της στη Formula 1

Η Saxo Bank ανακοινώνει τη χορηγία στον οδηγό της Formula 1, Ρομάν Γκροσεάν, για το 2016, με στόχο να αναδείξει τη δύναμη και την αξία της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας και καινοτομίας.

Η τράπεζα, ειδική στις διαδικτυακές συναλλαγές και επενδύσεις και ένας από τους βασικούς παίκτες στο FinTech, διαθέτει ισχυρή παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 από το 2014. Η πρόσφατη συμφωνία της με τον Γκροσεάν, πρώην τραπεζικό στέλεχος και νυν οδηγό της F1, σηματοδοτεί την τρίτη χρονιά μιας συνεργασίας, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως «ισχυρή και ουσιώδης» από τον Κιμ Φουρνέ, συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Saxo Bank.

Ο τελευταίος δήλωσε πως: «Η συνεργασία μας με τον Ρομέν μας δίνει μια εξαιρετική δυνατότητα να επικοινωνήσουμε τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και τις αξίες μας στους ιδιώτες επενδυτές και τους θεσμικούς πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Formula 1 αποτελεί ένα άθλημα που ταιριάζει απόλυτα στη Saxo Bank, χάρη στη διαρκή έμφαση στην καινοτομία και τη δύναμη της τεχνολογίας, που είναι απαραίτητη για την επιτυχία, την ακρίβεια των δεδομένων, τα οποία χρησιμοποιούνται, προκειμένου να ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις που κρίνουν την απόδοση και την υποστήριξη της ομάδας στα παρασκήνια.

Ο Ρομέν εργάστηκε για περίπου τρία χρόνια ως τραπεζικό στέλεχος στην Ελβετία, ενώ παράλληλα αγωνιζόταν στην κατηγορία για αυτοκίνητα μικρότερων δυνατοτήτων. Αυτό τον καθιστά ιδανικό πρεσβευτή του ονόματός μας. Κατανοεί απόλυτα ποια είναι η Saxo Bank και έχει πάθος για τις επενδυτικές συναλλαγές. Αποτελεί έναν ιδανικό σύνδεσμο για την εταιρεία μας και τους πελάτες μας και είμαστε περήφανοι που παραμένει μέλος της οικογένειας της Saxo Bank και το 2016. Η πρόσφατη συμφωνία σηματοδοτεί τη συνέχιση μιας ισχυρής και ουσιώδους συνεργασίας».

Το λογότυπο της Saxo Bank θα εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στο κράνος και τη στολή του Γκροσεάν, που θα τρέχει με τη νεοσύστατη ομάδα F1 της Haas στους αγώνες του 2016 σε 21 χώρες. Ο Γκροσεάν ήδη έκανε μια μικρή αποκάλυψη της υποστήριξής του από τη Saxo Bank στα παγκόσμια Μέσα ενημέρωσης, όταν η ομάδα του πραγματοποίησε την επίσημη πρώτη του αυτοκινήτου που θα οδηγεί το 2016, νωρίτερα την Τρίτη στη Βαρκελώνη.

Σε δηλώσεις του κατά την παρουσίαση, ο Γκροσεάν ανέφερε ότι είναι πολύ χαρούμενος που συνεχίζει τη συνεργασία του με τη Saxo Bank, καθώς γνωρίζει ότι η επιτυχία τόσο στη Formula 1, όσο και στις επενδυτικές συναλλαγές, καθορίζεται από την προηγμένη τεχνολογία και υποδομή, την καινοτομία και τη δέσμευση για αριστεία.

«Υπάρχουν πολλές ομοιότητες ανάμεσα στη F1 και την πραγματοποίηση επενδύσεων και συναλλαγών», εξήγησε αρχικά, συνεχίζοντας πως: «Και τα δύο χαρακτηρίζονται από την ανάγκη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ υποστηρίζονται πάντα από ένα υπέροχο πνεύμα ομαδικότητας, όπου ο καθένας προσφέρει την τεχνογνωσία του και συνεργάζεται με τα υπόλοιπα μέλη για την επιτυχία και την απόδοση της ομάδας».

«Στις επενδύσεις και τις συναλλαγές –ανεξάρτητα από το προϊόν που επιλέγει κάποιος, μετοχές, ομόλογα ή πετρέλαιο– κάθε ένας αναζητά την κατάλληλη ευκαιρία για να πετύχει την καλύτερη δυνατή απόδοση. Το ίδιο συμβαίνει και στη F1: Κάθε ένας βελτιώνει και αναβαθμίζει διαρκώς την απόδοσή του».

Όπως ισχύει για κάθε επιτυχημένο οδηγό της Formula 1, το πρόγραμμα του Γκροσεάν θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο αυτή την περίοδο. Ωστόσο, ο ίδιος αποτελεί ήδη μεγάλο οπαδό της SaxoTraderGO, την οποία χρησιμοποιεί για να διαχειρίζεται τις προσωπικές του επενδυτικές επιδιώξεις.

«Είμαι ένας οδηγός αγώνων που ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο και ταυτόχρονα λατρεύω να ασχολούμαι με τις επενδυτικές συναλλαγές, επομένως η πλατφόρμα είναι αυτό που χρειάζομαι. «Μου αρέσει το γεγονός ότι η SaxoTraderGO λειτουργεί σε διάφορες συσκευές και μου παρέχει άμεση πρόσβαση στις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές απλά με το πάτημα ενός κουμπιού».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μία ακόμα πρόκληση για τον Γκας!!


Μία ακόμα πρόκληση για τον Γκας

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για την πρόκληση που υπάρχει μπροστά για τον τεχνικό της ΑΕΚ, στην προσπάθεια του να καλύψει το κενό του Μπρούνο Σουκουλίνι, αλλά και τις απώλειες λόγω καρτών.

Η εξέλιξη με τον Μπρούνο Σουκουλίνι, είναι από αυτές που σίγουρα, οδηγούν έναν προπονητή σε απόγνωση. Μιλάμε για τη μία εκ των δύο μεταγραφών που έκανε η ομάδα στη χειμερινή περίοδο, σε έναν νευραλγικό χώρο. Μια προσθήκη που έγινε, για να μπορέσει η ομάδα να πάρει επιπλέον βοήθεια, στην γραμμή του γηπέδου που βρίσκεται η μεγαλύτερη της δύναμη. Η μεσαία γραμμή είναι το πιο κομβικό κομμάτι στην λειτουργία όλων των ομάδων, αλλά στη φετινή ΑΕΚ είναι εκείνη που κάνει τη διαφορά μέσα στο γήπεδο. Ο Πογέτ, μετά τον τραυματισμό του Σουκουλίνι, καλείται άμεσα, αφού είχε δηλώσει τον Μάνταλο να εκτίσει στο ματς με τον Παναθηναϊκό, αντιμετωπίζει μια τεράστια πρόκληση.

Η λύση που θα βρει, αίσθηση μου είναι πως δεν θα προέρχεται από τον χώρο των μεσοεπιθετικών. Θαρρώ πως ο παίκτης που θα πάει να παίξει μαζί με τους Σιμόες και Γιόχανσον, θα είναι από την αμυντική γραμμή. Μέσα στην εβδομάδα ο Ουρουγουανός, θα δοκιμάσει σίγουρα αρκετά πράγματα και θα δει τι του βγαίνει καλύτερα. Θεωρώ όμως πως δύσκολα θα πάει σε μια προσθήκη στην τριάδα του κέντρου, παίρνοντας κάποιον παίκτη που έχει σαν επιλογή από μπροστά για έναν λόγο, που πολύ σωστά εξήγησε στην εκπομπή της Δευτέρας ο Κώστας Κετσετζόγλου. Δεν χαλάμε μια γραμμή, αφαιρώντας έναν παίκτη για να τον βάλουμε πίσω. Από την άμυνα είναι πιθανότερο να προκύψει εκείνη η επιλογή που θα καλύψει το κενό για το ντέρμπι της Κυριακής.

Από εκεί και μετά το γεγονός πως μέχρι την τελευταία στιγμή, κανείς δεν θα γνωρίζει τι θα επιλέξει να πράξει ο Πογέτ, αφού δεν θα έβλεπα εκτός προγράμματος ακόμα και την αλλαγή της διάταξης, ίσως ν’ αποτελέσει ένα επιπλέον όπλο για την «Ένωση». Ο Ουρουγουανός σίγουρα θα έχει αποφασίσει, πριν το παιχνίδι τι θα πράξει, αλλά θα το γνωρίζει μόνο αυτός. Η επιλογή που μπορεί ν’ αφορά πρόσωπο ή και σύστημα μπορεί ν’ αποτελέσει έναν απρόβλεπτο παράγοντα για τον οποίο ο αντίπαλος δεν θα έχει τη δυνατότητα να κάνει από πριν εκτίμηση.

Για τον Πογέτ, θεωρώ πως προκλήσεις σαν αυτή που καλείται ν’ αντιμετωπίσει, όχι μόνο ενόψει του κυριακάτικου ματς, αλλά και στη συνέχεια, είναι σαν επικίνδυνες αποστολές που αποτελούν πρόκληση γι’ αυτόν. Κι όταν κάποιος έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του, πως μπορεί ν’ ανταποκριθεί, τότε έχει περισσότερες πιθανότητες να πετύχει.

Πολλοί θεωρούν πως το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δεν έχει κάποιο ουσιαστικό διακύβευμα, πέρα από το γόητρο. Κι όμως. Αν η ΑΕΚ νικήσει, πέρα από την βαθμολογική διαφορά, αποκτά και μία τεράστια δυναμική κι ένα ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει και των αγώνων στο Κύπελλο και των πλέι-οφ. Αν ολοκληρώσει την τριάδα των ντέρμπι με μία ακόμα νίκη, επιβεβαιώνει πως επιστρέφει για τα καλά, ως η δεύτερη δύναμη του πρωταθλήματος, ανεξάρτητα με το ποιά έκβαση έχουν τα πλέι-οφ. Επιβεβαιώνει πως τη στιγμή που οι δύο ομάδες που υπολείπονται απέναντι της βαθμολογικά, ακόμα ψάχνονται και πως εκείνη, παρά τα όποια προβλήματα απωλειών, έχει βάλει πλώρη για πολύ ψηλά και πως η πορεία αυτή, δεν σταματά, ούτε μέσα από τις σημαντικές απουσίες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η μισή σεζόν του ΠΑΟΚ σε… πέντε μέρες!!!


Η μισή σεζόν του ΠΑΟΚ σε… πέντε μέρες!

Εξαιρετικά δύσκολο θεωρείται το έργο του Ιγκόρ Τούντορ, καθώς ο ΠΑΟΚ δίνει δύο κρίσιμα παιχνίδια σε πέντε ημέρες για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί ο Ιγκόρ Τούντορ να «υποβαθμίσει» το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, καθώς αυτό δεν το επιτρέπει και η βαθμολογική θέση του ΠΑΟΚ.

Αυτή τη στιγμή οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς περισσότερους από τους Αρκάδες, και οφείλουν να συγκεντρωθούν σε αυτή την αναμέτρηση, αν και ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παράλληλα, έχει μεγαλώσει η επιθυμία του κόσμου για την κατάκτηση ενός τροπαίου, εκείνου του Κυπέλλου, καθώς φέτος συμπληρώνονται 90 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

Κάπως έτσι ο Κροάτης δεν έχει τη δυνατότητα να ξεκουράσει παίκτες με τον Αστέρα και θα προχωρήσει σε κάποιες «αλχημείες» για να μπορέσει να βγάλει αυτή τη δύσκολη εβδομάδα, με δύο ματς… φωτιά για εκείνον και την ομάδα του.

Όσον αφορά τον Στέφανο Αθανασιάδη, χθες έκανε ένα ακόμη βήμα για την επιστροφή του, αφού χθες έκανε και ασκήσεις με μπάλα και το ιατρικό επιτελείο εμφανίζεται αισιόδοξο ότι θα προλάβει να είναι έτοιμος να παίξει σε μία εβδομάδα με τον Ολυμπιακό.

Την ίδια στιγμή, σε δύο εβδομάδες υπολογίζεται η επιστροφή του Ροντρίγκες και του Ζάιρο, οι οποίοι καθημερινά ανεβάζουν ρυθμούς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Εσιέν χάνει το μπόνους των 500.000!!


Ο Εσιέν χάνει το μπόνους των 500.000

Ο Μάικλ Εσιέν δεν μπορεί να πιάσει τον αριθμό συμμετοχών που προβλεπόταν στο συμβόλαιο του – ακόμα και αν παίξει σε όλα τα υπόλοιπα ματς – και ως εκ τούτου δεν θα εισπράξει το μπόνους των 500.000 ευρώ

Το συμβόλαιο του Παναθηναϊκού με τον Μάικλ Εσιέν, απέφερε στον Γκανέζο μέσο το ποσό των 700.000 ευρώ, ενώ προβλεπόταν επιπλέον μπόνους, σε περίπτωση που ο παίκτης, έπιανε συγκεκριμένους στόχους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», το μπόνους των 500.000 που είχε προβλεφθεί για τον Εσιέν σε περίπτωση που έπιανε συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών σε επίσημα ματς – το 65% των παιχνιδιών – δεν μπορεί να υλοποιηθεί.

Ο μέσος των «πρασίνων» έχει μέχρι στιγμής φτάσει στο 38,2% των συμμετοχών με 13 παρουσίες σε 34 ματς, κάτι που σημαίνει ότι είναι εκτός στόχου ακόμα και αν αγωνιστεί σε όλα τα υπόλοιπα ματς του «τριφυλλιού», δηλαδή τα 7 της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και τα 6 των play offs.

Το μέγιστο που μπορεί να φτάσει ο Εσιέν είναι 55,3%, πράγμα που σημαίνει ότι ο παίκτης θα λάβει λίγο παραπάνω από 700.000 ευρώ από την ομάδα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αν είναι όντως αυτή, η νέα φανέλα της Μπαρτσελόνα θα σαρώσει!! (pic)


Αν είναι όντως αυτή, η νέα φανέλα της Μπαρτσελόνα θα σαρώσει (pic)

Ίσως είναι φήμη. Ίσως αποδειχθεί (όπως συμβαίνει συχνά σε αντίστοιχες περιπτώσεις) ότι δεν ισχύει. Αν όμως η φανέλα που κυκλοφόρησε φορεθεί όντως από την Μπαρτσελόνα του χρόνου, θα γίνει ανάρπαστη.

Είναι συχνό το φαινόμενο να διαρρέονται σχέδια φανέλας μεγάλων ομάδων.

Επίσης συχνό είναι το φαινόμενο τελικά να… διαψεύδονται.

Ακόμα και με αυτή την επιφύλαξη όμως, η εμφάνιση που κυκλοφόρησε και φέρεται να προορίζεται την επόμενη σεζόν για την Μπαρτσελόνα πιθανότατα θα ενθουσίαζε τους φίλους της.

Όχι επειδή διαθέτει κάποια φαντασμαγορική σχεδίαση, αλλά επειδή ο συνδυασμός του μαύρου με το χρυσό στα χρώματα δίνει αν μη τι άλλο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Όχι» Μπαρνιάνι σε Ολυμπιακό!!


«Όχι» Μπαρνιάνι σε Ολυμπιακό

Οι εξελίξεις τρέχουν με ρυθμό… χιονοστιβάδας σε ότι αφορά την απόκτηση ψηλού από τον Ολυμπιακό. Νεότερες πληροφορίες, αναφέρουν πως ο Αντρέα Μπαρνιάνι αρνήθηκε την πρόταση.

Ο Ολυμπιακός προσπαθείνα κάνει το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Αντρέα Μπαρνιάνι ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Μπρούκλιν Νετς. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ιταλός σέντερ, δέχθηκε πρόταση που αγγίζει τις 130 χιλιάδες ευρώ τον μήνα για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, με πολλά μπόνους και οψιόν ανανέωσης για τα επόμενα χρόνια. Η υπέρβαση που επιχείρησαν να κάνουν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, δελέασε τον 30χρονο παίκτη, ο οποίος όμως φέρεται να έχει απαντήσει αρνητικά.

Και αυτό, διότι θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει κάτι στο ΝΒΑ. Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση για να τον πείσει, αν και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα και θα πρέπει να εξεταστούν οι εναλλακτικές λύσεις. Μία από αυτές, είναι του Τζέισον Μαξίελ, με τον οποίο υπήρχε καταρχήν συμφωνία, αλλά οι συζητήσεις παρουσιάζουν «κόλλημα».

Δεν αποκλείεται πάντως οι «ερυθρόλευκοι» να εξετάζουν και έναν ακόμα παίκτη από το ΝΒΑ. Η προθεσμία για να δηλωθεί παίκτης στην Ευρωλίγκα, λήγει σήμερα Τετάρτη στις 19:00 το απόγευμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μέσα ο «Σόφο»


Μέσα ο «Σόφο»

Η Τρίτη σήμανε την επιστροφή των μπασκετμπολιστών του ΠΑΟΚ στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους έδωσε τη Δευτέρα ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Το πρόγραμμα συμπεριελάμβανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και σουτ στο γήπεδο το πρωί και τακτική το απόγευμα.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης συμμετείχε σε ένα μέρος του, για πρώτη φορά μετά από αρκετές ημέρες απουσίας, λόγω του τραυματισμού που αντιμετωπίζει, ενώ για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός προπόνησης το απόγευμα ο Μαργαρίτης.

Ο Κώστας Βασιλειάδης συνέχισε το ειδικό πρόβλημα θεραπείας που ακολουθεί, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο πέλμα.

Την Τετάρτη, έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 13:00.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σίλβα: «Πιστέψτε το»!!


Σίλβα: «Πιστέψτε το»!

Το σύνθημα εν όψει του αυριανού αγώνα με την Άντερλεχτ έδωσε ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος ανέλυσε για μία ώρα τους Βέλγους στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού.

Τουλάχιστον μία ώρα ανέλυσε ο Μάρκο Σίλβα την Άντερλεχτ στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εν όψει του αυριανού επαναληπτικού στο Καραϊσκάκη για τη φάση των «32» του Europa League.

Ο Πορτογάλος προπονητής υπογράμμισε πως οι Πειραιώτες είναι καλύτεροι από τους Βέλγους, κάτι που καλούνται να αποδείξουν στο αυριανό ματς.

Παράλληλα, έκανε κάποιες παρατηρήσεις όσον αφορά τα πράγματα που περιμένει από τους παίκτες του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

«Είμαστε καλύτερη ομάδα. Το είδατε μέσα στο παιχνίδι. Μπορούμε λοιπόν να τους περάσουμε. Να το πιστέψουμε και να μπούμε στο παιχνίδι δυνατά και να κερδίσουμε τις προσωπικές μονομαχίες, πηγαίνοντας πρώτοι στην μπάλα. Αλλά να παίξουμε και με μυαλό, από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Το παιχνίδι μπορεί να χρειαστεί υπομονή. Δεν θέλουμε να φάμε γκολ. Πρέπει να είμαστε συμπαγείς και σφιχτοί στις γραμμές μας», ανέφερε μεταξύ άλλων – σύμφωνα με τον Γαύρο - ο 39χρονος τεχνικός.

Στο καθαρά αγωνιστικό, σήμερα αναμένεται δοκιμάσει ο Δημήτρης Σιόβας, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να ισχυρίζεται πως ο διεθνής στόπερ είναι καλά. Όμως το γεγονός πως έχει χάσει τις προπονήσεις του τελευταίου δεκαημέρου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση του Σίλβα.

Την ίδια ώρα, ο Πορτογάλος φαίνεται πως προετοιμάζει για το αρχικό σχήμα τον Τσόρι, ενώ βασικός αναμένεται να ξεκινήσει και ο Φορτούνης που θα παίξει στα πλάγια αντί (πιθανότατα) του Σεμπά. Στο κέντρο θα παραμείνει και ο Ζντιέλαρ, με τον Κασάμι και τον Καμπιάσο να διεκδικούν μία θέση στη μεσαία γραμμή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πρόκριση για Κύργιο!


Πρόκριση για Κύργιο

Στο δεύτερο γύρο του τουρνουά τένις του Ντουμπάι προκρίθηκε την Τρίτη ο Νικ Κύργιος.

Ο Ελληνοαυστραλός πρωταθλητής νίκησε με 2-1 σετ (3-6, 6-3, 6-2) τον Βέλγο Μαρτίν Κλιζάν, στο πλαίσιο του πρώτου γύρου της διοργάνωσης και πήρε το «εισιτήριο».

Πλέον, ο Κύργιος θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο Μιχαϊλ Κουκούσκιν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μέσα ο «Σόφο»


Μέσα ο «Σόφο»

Η Τρίτη σήμανε την επιστροφή των μπασκετμπολιστών του ΠΑΟΚ στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους έδωσε τη Δευτέρα ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Το πρόγραμμα συμπεριελάμβανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και σουτ στο γήπεδο το πρωί και τακτική το απόγευμα.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης συμμετείχε σε ένα μέρος του, για πρώτη φορά μετά από αρκετές ημέρες απουσίας, λόγω του τραυματισμού που αντιμετωπίζει, ενώ για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός προπόνησης το απόγευμα ο Μαργαρίτης.

Ο Κώστας Βασιλειάδης συνέχισε το ειδικό πρόβλημα θεραπείας που ακολουθεί, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο πέλμα.

Την Τετάρτη, έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 13:00.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ολυμπιακή «βόμβα» με Μπαρνιάνι!!


Ολυμπιακή «βόμβα» με Μπαρνιάνι!

Το απόλυτο κόλπο γκρόσο της σεζόν με την απόκτηση του Αντρέα Μπαρνιάνι προσπαθεί να κάνει ο Ολυμπιακός. Ποιες οι πιθανότητες με τον Ιταλό σέντερ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Μπρούκλιν Νετς.

Ο Ολυμπιακός παλεύει μέχρι τη τελευταία στιγμή για την απόκτηση σέντερ που θα τον βοηθήσει σε Ευρωλίγκα και Ελλάδα και όπως σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς στο www.sportfm.gr,, εκτός από τον Τζέισον Μαξίελ, έχει στα υπόψη του μία περίπτωση από το πάνω ράφι που αν τελεσφορήσει θα προκαλέσει πάταγο. Το όνομα του παίκτη κρατιόταν ως επτασφράγιστο μυστικό για ευνόητους λόγους, αφού πρόκειται για τον Αντρέα Μπαρνιάνι!

Ο 30χρονος ύψους 2.13 σέντερ ο οποίος έμεινε πριν λίγες ημέρες ελεύθερος από τους Νετς, έχει στα χέρια του δελεαστικότατη πρόταση από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι προσπαθούν να τον πείσουν να αφήσει το ΝΒΑ για να παίξει στην Ευρώπη, κάνοντας και αυτοί από την πλευρά τους οικονομική υπέρβαση ολκής. Ο Ιταλός που έχει αγωνιστεί και σε Ράπτορς-Νικς, έχει 14,3 πόντους και 4,6 ριμπάουντ μέσο όρο σε 550 παιχνίδια στο καλύτερο πρωτάθλημα του Κόσμου και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ευρώπη.

Οι πιθανότητες που έχουν οι πρωταθλητές Ελλάδας για να κάνουν αυτή την τεράστια μεταγραφή είναι 50-50 και τις επόμενες ώρες θα υπάρχουν εξελίξεις, αφού μέχρι τις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης (24/02) θα πρέπει να έχουν δηλώσει τον παίκτη στην Ευρωλίγκα. Αν ο Μπαρνιάνι πει το "ναι" και βάλει τη φανέλα του Ολυμπιακού, εύλογα αλλάζουν τα δεδομένα στη φετινή δοργάνωση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως η ΚΑΕ έχει στα υπόψη και άλλη περίπτωση ως εναλλακτική... *Πηγή: sport-fm.gr*

Δυσκολεύει και η περίπτωση Μαξίελ για Ολυμπιακό!!


Δυσκολεύει και η περίπτωση Μαξίελ για Ολυμπιακό

Εμπόδια για τον Τζέισον Μαξίελ παρουσιάστηκαν στον Ολυμπιακό. Στις διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών υπάρχει εμπλοκή που κάνει περίπλοκη τη συμφωνία. Δεν είναι από την Ευρώπη η άλλη περίπτωση.

Δεν είναι τόσο εύκολη όσο αρχικά φαινόταν η περίπτωση του Τζέισον Μαξίελ για τον Ολυμπιακό.

Στις διαπραγματεύσεις των ερυθρόλευκων με τον 33χρονο power forward παρουσιάστηκαν αρκετές διαφορές, οι οποίες δεν έχουν χαλάσει μεν τη μεταγραφή, ωστόσο κάνουν περίπλοκη, με τα υπάρχοντα δεδομένα, τη συμφωνία.

Με το ρολόι μέχρι το φινάλε των μεταγραφών να μετράει αντίστροφα, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου συνεχίζει να κυνηγάει και ακόμη μια περίπτωση, η οποία είναι πολύ πιο δύσκολη αφού πρόκειται για καλύτερο παίκτη, που δεν προέρχεται από την ευρωπαϊκή αγορά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Νέα «πόρτα» σε Ολυμπιακό για Έλεγκαρ!!


Νέα «πόρτα» σε Ολυμπιακό για Έλεγκαρ

Εκ νέου αρνητική απάντηση στον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Αμερικανού σέντερ, Φρανκ Έλεγκαρ έδωσε η τουρκική Άνκαρα. Σε άλλες λύσεις στρέφονται οι «ερυθρόλευκοι».

Μία ακόμα κλειστή «πόρτα» στην προσπάθεια που κάνει να ενισχύσει τη φροντ λάιν του, συνάντησε ο Ολυμπιακός. Ο λόγος για τον 29χρονος Αμερικανό σέντερ, Φρανκ Έλεγκαρ, για τον οποίο όπως σας ενημέρωσε το πρωί το www.sportfm.gr, έγινε και δεύτερη πρόταση από πλευράς πρωταθλητών Ελλάδας για να καμφθούν οι αντιστάσεις της Άνκαρα και ο παίκτης να φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

Εις μάτην όμως. Παρότι ο Ολυμπιακός ανέβασε σημαντικά σύμφωνα με πληροφορίες την προσφορά του προς τον τουρκικό σύλλογο, το έκτακτο ΔΣ που συγκάλεσαν οι διοικούντες της ομάδας, αποφάσισε να μην παραχωρήσει τον παίκτη, εκτός και αν οι «ερυθρόλευκοι» δώσουν ένα ποσό (για την ώρα δεν έχουν γίνει ακριβή νούμερα) που θα υπερβαίνει κατά πολύ την αξία του Έλεγκαρ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Ολυμπιακός δεν το συζητά πλέον καν και στρέφεται στις άλλες λύσεις παικτών που έχει ξεχωρίσει για την ενίσχυσή του, έχοντας ως πολύ μεγάλο αντίπαλο τον χρόνο που πιέζει ασφυκτικά. Θυμίζουμε, πως η σχετική προθεσμία για την Ευρωλίγκα, λήγει αύριο Τετάρτη στις 19:00 το απόγευμα. Το ενδεχόμενο να μην αποκτηθεί τελικά παίκτης πάντως, κερδίζει ολοένα και περισσότερος πόντους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Απόλλων: «Ο σεναριογράφος θα κληθεί από τη δικαιοσύνη»


Απόλλων: «Ο σεναριογράφος θα κληθεί από τη δικαιοσύνη»

Νέα ανακοίνωση κατά «δημοσιογράφου-σεναριογράφου» εξέδωσε ο Απόλλων Σμύρνης, αναφέροντας πως προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα στην πιο δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος.

Πρόβλημα στον Απόλλωνα στην πιο δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος, προσπαθεί να δημιουργήσει «ο γνωστός και μη εξαιρετέος δημοσιογράφος-σεναριογράφος», όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η κυανόλευκη ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση
Η ομάδα μας την Παρασκευή, 19-2-2016, πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη σε μια εξαιρετικά δύσκολη έδρα, που την κατατάσσει σε μία από τις δύο προνομιούχες –για την άνοδο- θέσεις της βαθμολογίας. Δυστυχώς, παρά την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται απ’ όλα τα μέλη της ομάδας μας, γίναμε μάρτυρες, για ακόμα μια φορά, ενός νέου ψευδούς και συκοφαντικού δημοσιεύματος από τον γνωστό και μη εξαιρετέο δημοσιογράφο-σεναριογράφο, περί δήθεν επεισοδίου μεταξύ προπονητή και τεχνικού διευθυντή.

Ο στόχος του συγκεκριμένου δημοσιεύματος και του συντάκτη του είναι φανερός και δεν είναι άλλος από το να δημιουργήσει πρόβλημα στη συνοχή της ομάδας και μάλιστα στην πιο δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κύριος αυτός θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη να απολογηθεί για τα ψεύδη του. Η οικογένεια του Απόλλωνα είναι και θα παραμείνει ενωμένη, με μοναδικό και αδιατάρακτο σκοπό την άνοδο της ομάδας στη Super League. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου του Μενιδίου και τους καλούμε να βρεθούν δίπλα στην ομάδα μας στον κρίσιμο αγώνα με την Λαμία.

Ενεπλάκη σε τροχαίο ο Τζεμπούρ!!


Ενεπλάκη σε τροχαίο ο Τζεμπούρ

Η εμπλοκή του (χωρίς να φέρει ευθύνη) σε ένα τροχαίο ήταν ο λόγος καθυστέρησης του Ράφικ Τζεμπούρ στην προπόνηση της ΑΕΚ την Τρίτη. Δεν τραυματίστηκε ο Αλγερινός φορ.

Μια ατυχία είχε ο Ράφικ Τζεμπούρ το πρωί της Τρίτης. Ο Αλγερινός φορ πηγαίνοντας προς το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα τράκαρε με άλλο όχημα, χωρίς να φέρει ευθύνη.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, ωστόσο μέχρι να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες με την τροχαία, τις ασφαλιστικές εταιρείες και την οδική βοήθεια, καθυστέρησε να πάει στα Σπάτα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ήταν δικαιολογημένα απών στο βασικό κομμάτι της προπόνησης και γυμνάστηκε μόνος του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τον ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!!


Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τον ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Τις τιμές και τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, παρέχοντας τις απαραίτητες λεπτομέρειες για την διευκόλυνση του κοινού.

Τις τιμές και τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, παρέχοντας τις απαραίτητες λεπτομέρειες για την διευκόλυνση του κοινού.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη (24.02) θα ξεκινήσει η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 02 Μαρτίου στο γήπεδο της Τούμπας, στις 19:30.

Τα κανάλια πώλησης των εισιτηρίων είναι τα εξής :

A.Εκδοτήρια Γηπέδου Τούμπας
Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν με το ακόλουθο ωράριο μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων:
Τετάρτη 24.02.2016 έως Παρασκευή 26.02.2016 από τις 09:00 μέχρι τις 19:00
Σάββατο 27.02.2016 δεν θα διατίθενται εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Δευτέρα 29.02.2016 έως Τρίτη 01.03.2016 από τις 09:00 μέχρι τις 19:00
Τετάρτη 02.03.2016 από τις 09:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα
Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Β.Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των στοιχείων της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου και του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Για να αγοράσετε μέσω internet το εισιτήριο σας και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Γ. Επίσημη ιστοσελίδα της Tickethour
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω tickethour και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων.Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Δ.Καταστήματα Γερμανός

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής :
Θύρα Τιμή
1 €40
2, 3 €30
5, 6 €20
4, 4α €10
7, 7Α, 8 €10
VIP 3ου: €100
VIP 4ου: €100

Στον αγώνα δεν θα λειτουργήσει οικογενειακή κερκίδα. Δικαίωμα εισόδου στη θύρα 7Α θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της θύρας καθώς επίσης και όσοι αγοράσουν εισιτήριο.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή στρατιωτική ταυτότητα,ή διαβατήριο,ή δίπλωμα οδήγησης).

PAOK FanZone: Ταξιδεύουμε μαζί!
Ζήστε την απόλυτη εμπειρία ενός ποδοσφαιρικού αγώνα ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ και τη νέα πλατφόρμα του FanZone! Ο ΠΑΟΚ προσφέροντας νέα κίνητρα προς τους φίλους του είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που χρησιμοποιεί σε αποκλειστικότητα στη χώρα την υπηρεσία του FanZone!

H συγκεκριμένη υπηρεσία επιτρέπει στους φίλους του ΠΑΟΚ να βελτιστοποιήσουν την εμπειρία ενός αγώνα, αλλά κυρίως κάνοντας το ταξίδι τους προς το γήπεδο πιο οικονομικό, πιο οικολογικό, πιο απολαυστικό αποφεύγοντας το άγχος του μποτιλιαρίσματος και του πάρκινγκ!

Mε τη νέα πλατφόρμα, δεν θα ταξιδέψετε ποτέ μόνοι! Μπείτε στο FanZoneκαι δείτε ποιοι σκοπεύουν να έρθουν στους επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ. Προσκαλέστε τους φίλους σας και τους γείτονές σας, και ζήστε από κοινού την εμπειρία του ταξιδιού εκμεταλλευόμενοι τις παροχές και τις διευκολύνσεις!

Μειώστε άμεσα το κόστος του ταξιδιού! Πλέον με το FanZone το ταξίδι προς το γήπεδο μπορεί να γίνει πιο οικονομικό, ενώ μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ειδικές προσφορές που θα υπάρξουν για ξενοδοχεία, φαγητό στη διαδρομή και φυσικά για αθλητικά προϊόντα.

Συνδεθείτε στο FanZone και απολαύστε μαζί το ταξίδι του ΠΑΟΚ προς την κορυφή!

“Εμείς μαζί για μια ζωή” γιατί πολύ απλά ο ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο από τα 90 λεπτά ενός αγώνα…»
*Πηγή: sport-fm.gr*