Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Η μισή σεζόν του ΠΑΟΚ σε… πέντε μέρες!!!


Η μισή σεζόν του ΠΑΟΚ σε… πέντε μέρες!

Εξαιρετικά δύσκολο θεωρείται το έργο του Ιγκόρ Τούντορ, καθώς ο ΠΑΟΚ δίνει δύο κρίσιμα παιχνίδια σε πέντε ημέρες για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί ο Ιγκόρ Τούντορ να «υποβαθμίσει» το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, καθώς αυτό δεν το επιτρέπει και η βαθμολογική θέση του ΠΑΟΚ.

Αυτή τη στιγμή οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς περισσότερους από τους Αρκάδες, και οφείλουν να συγκεντρωθούν σε αυτή την αναμέτρηση, αν και ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παράλληλα, έχει μεγαλώσει η επιθυμία του κόσμου για την κατάκτηση ενός τροπαίου, εκείνου του Κυπέλλου, καθώς φέτος συμπληρώνονται 90 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

Κάπως έτσι ο Κροάτης δεν έχει τη δυνατότητα να ξεκουράσει παίκτες με τον Αστέρα και θα προχωρήσει σε κάποιες «αλχημείες» για να μπορέσει να βγάλει αυτή τη δύσκολη εβδομάδα, με δύο ματς… φωτιά για εκείνον και την ομάδα του.

Όσον αφορά τον Στέφανο Αθανασιάδη, χθες έκανε ένα ακόμη βήμα για την επιστροφή του, αφού χθες έκανε και ασκήσεις με μπάλα και το ιατρικό επιτελείο εμφανίζεται αισιόδοξο ότι θα προλάβει να είναι έτοιμος να παίξει σε μία εβδομάδα με τον Ολυμπιακό.

Την ίδια στιγμή, σε δύο εβδομάδες υπολογίζεται η επιστροφή του Ροντρίγκες και του Ζάιρο, οι οποίοι καθημερινά ανεβάζουν ρυθμούς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: