Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Απόλλων: «Ο σεναριογράφος θα κληθεί από τη δικαιοσύνη»


Απόλλων: «Ο σεναριογράφος θα κληθεί από τη δικαιοσύνη»

Νέα ανακοίνωση κατά «δημοσιογράφου-σεναριογράφου» εξέδωσε ο Απόλλων Σμύρνης, αναφέροντας πως προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα στην πιο δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος.

Πρόβλημα στον Απόλλωνα στην πιο δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος, προσπαθεί να δημιουργήσει «ο γνωστός και μη εξαιρετέος δημοσιογράφος-σεναριογράφος», όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η κυανόλευκη ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση
Η ομάδα μας την Παρασκευή, 19-2-2016, πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη σε μια εξαιρετικά δύσκολη έδρα, που την κατατάσσει σε μία από τις δύο προνομιούχες –για την άνοδο- θέσεις της βαθμολογίας. Δυστυχώς, παρά την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται απ’ όλα τα μέλη της ομάδας μας, γίναμε μάρτυρες, για ακόμα μια φορά, ενός νέου ψευδούς και συκοφαντικού δημοσιεύματος από τον γνωστό και μη εξαιρετέο δημοσιογράφο-σεναριογράφο, περί δήθεν επεισοδίου μεταξύ προπονητή και τεχνικού διευθυντή.

Ο στόχος του συγκεκριμένου δημοσιεύματος και του συντάκτη του είναι φανερός και δεν είναι άλλος από το να δημιουργήσει πρόβλημα στη συνοχή της ομάδας και μάλιστα στην πιο δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κύριος αυτός θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη να απολογηθεί για τα ψεύδη του. Η οικογένεια του Απόλλωνα είναι και θα παραμείνει ενωμένη, με μοναδικό και αδιατάρακτο σκοπό την άνοδο της ομάδας στη Super League. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου του Μενιδίου και τους καλούμε να βρεθούν δίπλα στην ομάδα μας στον κρίσιμο αγώνα με την Λαμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: