Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ούτε σήμερα ο Σιόβας!!


Ούτε σήμερα ο Σιόβας

Σίγουρα νοκ άουτ ο Σιόβας με Άντερλεχτ, μπήκε ο Ερνάνι!

Το... θαύμα που περίμενε ο Μάρκο Σίλβα στη σημερινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» για τον Δημήτρη Σιόβα δεν έγινε, καθώς ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο στόπερ της ομάδας του λιμανιού έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα και αυτό σημαίνει πως είναι σίγουρα νοκ άουτ από την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Άντλερλεχ στο «Καραϊσκάκη». Η αλήθεια είναι πως ο αμυντικός των πρωταθλητών Ελλάδος έκανε μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να προπονηθεί με την ομάδα, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Έτσι, ο Μάρκο Σίλβα δεν μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια του Σιόβα και αυτό είναι ένα σημαντικό πρόβλημα για τον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού. Τη θέση του Έλληνα μπακ στο κέντρο άμυνας των «ερυθρόλευκων» θα πάρει ο Μανουέλ Ντα Κόστα και δίπλα στον Μαροκινό θα παίξει ο Μποτία.

Πάντως στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού υπήρχαν κι ευχάριστα νέα για τον Σίλβα, καθώς ο κόουτς των Πειραιωτών είδε τον Ερνάνι ν' ακολουθεί το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις.

Η αυριανή προπόνηση του Ολυμπιακού θα γίνει στις δέκα και μισή το πρωί και μετά το τέλος της ο Μάρκο Σίλβα θ' ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα με την Άντερλεχτ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: