Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

«Κλώτσησε» ο Ηρακλής για την αλλαγή, έντονη δυσαρέσκεια στον Ατρόμητο!!


«Κλώτσησε» ο Ηρακλής για την αλλαγή, έντονη δυσαρέσκεια στον Ατρόμητο

Στο κενό έπεσε το αίτημα του Ατρόμητου να διεξαχθεί το ματς με τον Ηρακλή την Κυριακή (28/2) αντί για τη Δευτέρα (29/2), καθώς αρνήθηκε η διοίκηση του «Γηραιού». Έντονη δυσαρέσκεια στους Περιστεριώτες

Όπως έχει προκαθοριστεί από το πρόγραμμα, τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ηρακλή για την 24η αγωνιστική, παρά το αίτημα των Περιστεριωτών να γίνει το ματς την Κυριακή, λόγω του ότι υπάρχει την Πέμπτη (3/3) το πρώτο ματς για τα ημιτελικά Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Όπως σημείωσε και χθες το sportfm.gr, η διοίκηση του Ατρόμητου είχε καταθέσει επίσημα το αίτημά της στη Super League για να γίνει το ματς μια μέρα νωρίτερα, αφού κάτι τέτοιο φάνταζε και εφικτό με την αντικατάσταση του αγώνα της Δευτέρας από ένα άλλο, ομάδων οι οποίες δεν έχουν άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ωστόσο, για να συμβεί αυτό δεν φτάνει μόνο η σύμφωνη γνώμη των άλλων ομάδων να γίνει το ματς τους τη Δευτέρα, αλλά επιβάλλεται και η αντίπαλη ομάδα και εν προκειμένω ο Ηρακλής να αποδεχθεί αυτή την αλλαγή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λίγκα είχε αποφασίσει να ορίσει για τη Δευτέρα (29/2) την αναμέτρηση του Πανιωνίου κόντρα στον Λεβαδειακό και αντίστοιχα το Ατρόμητος-Ηρακλής να γίνει την Κυριακή (28/2), εξασφαλίζοντας το «ΟΚ» τόσο της ομάδας της Νέας Σμύρνης, όσο και αυτό της ΠΑΕ της Βοιωτίας.

Παρ' όλα αυτά, το «όχι» ήρθε από την πλευρά του Ηρακλή, καθώς δεν θέλησε αυτή την αλλαγή του προγράμματος, εξέλιξη που προκάλεσε την αρνητική έκπληξη από όλους στον Ατρόμητο. Στην ΠΑΕ του Περιστερίου αδυνατούν να κατανοήσουν αυτή την άρνηση των διοικούντων στον Ηρακλή, καθώς ο «Γηραιός» από το Σάββατο (20/2) δεν έχει άλλη αγωνιστική υποχρέωση μέχρι το ματς του πρωταθλήματος, οπότε δεν τίθεται θέμα κούρασης και παράλληλα ο επόμενος αγώνας μετά τον Ατρόμητο είναι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 6/3.

Η δυσαρέσκεια στο «στρατόπεδο» του Ατρόμητου είναι πολύ έντονη με τη διοίκηση του Ηρακλή, αφού θεωρούν τη στάση τους ως «unfair» από τη στιγμή που δεν υπάρχει έννομο συμφέρον και πλέον στρέφουν την προσοχή στο εν λόγω ματς.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι Περιστεριώτες αγωνίζονται την Πέμπτη (3/3) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 19:30 για το Κύπελλο Ελλάδας και όπως είναι αυτή τη στιγμή το πρόγραμμα, ακριβώς 48 ώρες αργότερα (5/3, 19:30) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Για αυτό το λόγο, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο αγώνας με το «τριφύλλι» θα διεξαχθεί την Κυριακή (6/3). Σε κάθε περίπτωση ο Ατρόμητος καλείται να δώσει τρία ματς σε διάστημα μικρότερο της μίας εβδομάδας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: