Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

«Καμία πρόταση από Κίνα για Βέλλιο»


«Καμία πρόταση από Κίνα για Βέλλιο»

Ο Ιορδάνης Στράντζαλης διέψευσε τα σενάρια περί πρότασης από ομάδα της Κίνας για την απόκτηση του Βέλλιου.

Τέλος στα σενάρια που θέλουν ομάδα της Κίνας να έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Βέλλιου έβαλε ο Ιορδάνης Στράντζαλης.

Ο στενός συνεργάτης του Παπαθανασάκη και μέλος της διοίκησης του Ηρακλή ανέφερε ότι δεν έχει φτάσει καμία πρόταση για τον Έλληνα άσο.

«Διάβασα κι εγώ για Κίνα και Βέλλιο. Αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι στα γραφεία στη Μίκρα δεν έχει φτάσει τίποτα επίσημο», ήταν τα λόγια του, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο ρόλο του στην ομάδα.

«Όποιος είναι δίπλα στον πρόεδρο, είναι δεξί χέρι του. Έχει πολλά δεξιά χέρια ο πρόεδρος. Δεν τίθεται θέμα αλλαγής ημερομηνίας για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, έχουν βγει εδώ και μέρες τα προγράμματα. Δεν πρέπει καν να το συζητάμε πλέον το θέμα. Ο προπονητής μας έδωσε ρεπό στους παίκτες γνωρίζοντας ότι παίζουμε Δευτέρα», ανέφερε και συνέχισε:

«Από την δική μου μεριά δεν μπορώ να βοηθήσω οικονομικά, το έχω ξεκαθαρίσει. Το αν θα ανεβάσει ταχύτητα ο Ηρακλής του χρόνου είναι δεδομένο. Πάντα ο Ηρακλής έχει υψηλούς στόχους και πάντα κοιτάει ψηλά. Ο Ηρακλής χτυπάει κάθε παιχνίδι και θέλει τους τρεις πόντους. Στο τέλος θα πάρουμε το μολύβι και θα κάνουμε την πρόσθεση. Έχουμε εφτά παιχνίδια, θέλουμε να νικήσουμε και τα εφτά», κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: