Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Νέα «πόρτα» σε Ολυμπιακό για Έλεγκαρ!!


Νέα «πόρτα» σε Ολυμπιακό για Έλεγκαρ

Εκ νέου αρνητική απάντηση στον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Αμερικανού σέντερ, Φρανκ Έλεγκαρ έδωσε η τουρκική Άνκαρα. Σε άλλες λύσεις στρέφονται οι «ερυθρόλευκοι».

Μία ακόμα κλειστή «πόρτα» στην προσπάθεια που κάνει να ενισχύσει τη φροντ λάιν του, συνάντησε ο Ολυμπιακός. Ο λόγος για τον 29χρονος Αμερικανό σέντερ, Φρανκ Έλεγκαρ, για τον οποίο όπως σας ενημέρωσε το πρωί το www.sportfm.gr, έγινε και δεύτερη πρόταση από πλευράς πρωταθλητών Ελλάδας για να καμφθούν οι αντιστάσεις της Άνκαρα και ο παίκτης να φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

Εις μάτην όμως. Παρότι ο Ολυμπιακός ανέβασε σημαντικά σύμφωνα με πληροφορίες την προσφορά του προς τον τουρκικό σύλλογο, το έκτακτο ΔΣ που συγκάλεσαν οι διοικούντες της ομάδας, αποφάσισε να μην παραχωρήσει τον παίκτη, εκτός και αν οι «ερυθρόλευκοι» δώσουν ένα ποσό (για την ώρα δεν έχουν γίνει ακριβή νούμερα) που θα υπερβαίνει κατά πολύ την αξία του Έλεγκαρ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Ολυμπιακός δεν το συζητά πλέον καν και στρέφεται στις άλλες λύσεις παικτών που έχει ξεχωρίσει για την ενίσχυσή του, έχοντας ως πολύ μεγάλο αντίπαλο τον χρόνο που πιέζει ασφυκτικά. Θυμίζουμε, πως η σχετική προθεσμία για την Ευρωλίγκα, λήγει αύριο Τετάρτη στις 19:00 το απόγευμα. Το ενδεχόμενο να μην αποκτηθεί τελικά παίκτης πάντως, κερδίζει ολοένα και περισσότερος πόντους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: