Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ιωαννίδης: «Με έβριζαν και οι κολλητοί μου»


Ιωαννίδης: «Με έβριζαν και οι κολλητοί μου»

Φοβερή ατάκα του Γιάννη Ιωαννίδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Όταν πήγα με τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, με έβριζαν και οι κολλητοί μου. Καλύτερα να σε μισούν, παρά να είσαι αδιάφορος», τόνισε.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης φιλοξενήθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και η κουβέντα ήρθε στην επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, μετά την πολυετή του παρουσία στον Άρη, ως προπονητής στον Ολυμπιακό.

Ο θρυλικός κόουτς μίλησε για την εχθρική υποδοχή, που τον ξάφνιασε αλλά δεν… δυσαρέστησε. Παράλληλα αναφέρθηκε στην επιλογή Γιαννάκη που «κούμπωσε» άριστα με τον Γκάλη, μέχρι και το Άρσεναλ-Μπαρτσελόνα, αλλά και το θάνατο του φωτορεπόρτερ Γιάννη Κυριακίδη, τον οποίο γνώριζε προσωπικά.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Ιωαννίδης μίλησε στους Αλέξη Σπυρόπουλο και Θανάση Ασπρούλια για:

-την υποδοχή του στη Θεσσαλονίκη όταν επέστρεψε ως αντίπαλος και προπονητής του Ολυμπιακού: «Όταν εγώ πήγα με τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, είδα τους κολλητούς μου να με βρίζουν. Μιλάμε για σχέσεις ζωής. Μου έλεγαν ‘όταν δεις τη γυναίκα σου με άλλον, δεν θα τη βρίσεις;’. Μάλλον καλύτερα να σε αγαπούν ή να σε μισούν, όχι να περνάς αδιάφορος».

-την επιλογή του Γιαννάκη στον μεγάλο Άρη: «Ήθελα έναν παίκτη που να βοηθά στην άμυνα στη ρακέτα. Όχι ψηλό, έναν κοντό. Επέλεξα τον Γιαννάκη κι όταν ήρθε εκείνος πήραμε 7/7. Το θέμα είναι να πάρεις αυτό που χρειάζεσαι».

-τη μάχη της Μπαρτσελόνα με την Άρσεναλ: «Η Μπαρτσελόνα είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα και είναι το φαβορί να κατακτήσει το Champions League. Δεν τους συμπαθώ, αλλά είναι η καλύτερη ομάδα. Πιστεύω πως θα το πάρει και με άνεση. Είχε τον Μέσι, πήρε το Νεϊμάρ, πήρε και τον Σουάρες, ενώ οι ανταγωνιστές της κοιμόντουσαν».

-το θάνατο του φωτορεπόρτερ Γιάννη Κυριακίδη: «Ήταν ανεπανάληπτος. Δεν κολλούσε πουθενά. Πήγαινε παντού με τη σκάλα του, εκτός από την Αθήνα όπου δεν έζησε ποτέ. Ερχόταν και στους αγώνες του Άρη. Πολλοί προσπάθησαν να τον μιμηθούν, αλλά κανένας δεν τα κατάφερε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: